mynam3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τεινω προς το pro λογω της μπαντας, για τον λογο ομως οτι παντου υπαρχει presale και φοβαμαι οτι λογω note 4 δεν θα ασχοληθει κανεις παρηγγειλα το απλο. Επισης στο απλο υπαρχει πληθωρα θηκων, screen protectors κλπ οπως οταν αγορασα το note 2 καποτε. Ευχαριστω
nickaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά επειδή θέλω να παραγγείλω 4-5 κινητά για φίλους, είδα ότι έχει επιλογή bulk order rebate. Απο τι καταλαβαίνω κάνει καλύτερη τιμή για αρκετά κομμάτια; Τώρα επειδή η παραγγελία θα είναι 4-5 κινητά μήπως την φάω στο τελωνείο; Ξέρω με ένα-δυο κανένα πρόβλημα αλλά στην προκειμένη περίπτωση; Να την κάνω κάπως αλλιώς την παραγγελία ή να τους στείλω ένα mail να το στείλουν ξεχωριστά;
stelios18120 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Συνήθως γίνεται μία ελαφρώς καλύτερη τιμή της τάξεως του 4-5% ή και λιγο παραπάνω Πάντως προσοχή γτ και αυξανετε πολύ ή τιμή και το βάρος κτλπ μην έχεις θέματα μετα..
nickaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Συνήθως γίνεται μία ελαφρώς καλύτερη τιμή της τάξεως του 4-5% ή και λιγο παραπάνω Πάντως προσοχή γτ και αυξανετε πολύ ή τιμή και το βάρος κτλπ μην έχεις θέματα μετα.. Δεν αξίζει να κάνω bulk με κίνδυνο να το σταματήσουν το δέμα... Να τους στείλω ενα μήνυμα να τα στείλουν ξεχωριστα καλυτερα;
stelios18120 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Καλύτερα ξεχωριστες παραγγελίες το κάθε κινητό να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Δεν αξίζει για να γλυτωσεις ένα μικρό ποσό 10 ή 20€ να έχεις την αγωνία και το ανχος μήπως περάσει τελωνείο κτλπ 1
newsformobiles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Θα συμφωνήσω και εγώ. Καλύτερα να μην γλυτώσεις 10-20€, από το να πληρώνεις 50+ € για το κάθε κινητό στο τέλος εάν περάσει από το τελωνείο.
@topos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Στειλε τους κ ρωτα εαν μπορει να γινει καλυτερη τιμη εαν αποσταλλουν ΞΕΩΡΙΣΤΑ. Να το τονισεις και να παρεις γραπτη απαντηση σε e-mail.
nickaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά, τώρα δυστυχώς επαθα κάτι άλλο... Παρηγγειλα μια χαρά τα τηλέφωνα εδώ και μερες. Όταν τα παρηγγειλα έγραφε shipping in 2 days και είχε ενα countdown γιατί τάχα μου το είχε προσφορά, όλα αυτά στο geekbuying. Είχα πάρει 3 γκρι και 1 ασημι σε διαφορετικές στιγμές. Έχει περάσει μια εβδομάδα + και μου έστειλαν μονο το ασήμι. Τους Ρώτησα για τα αλλά και μου απάντησαν τα εξης: 3819355 3819002 3815309 Hello dear , Thanks for your order and waiting . a.your order 3819355 had been sent to you on 5th Nov and the tracking number is RF423664185SG You chosen the registered airmail ,you can use it to track after some days in this site : http://www.17track.net/en/ . It will take you 15-30 business days,and the tracking information is not often updated ,so please take it easy and wait for it patiently,hope you can receive it soon. b.we are sorry to inform you that the item 362397 is extremely popular, we just need to get them from the factory. We can't confirm the available time, would you mind changing to the silver color"362395 "(207811), there are only several ones left in our warehouse. We would appreciate your early reply.We apologize for the inconvenience. If you have any question, please feel free to contact us. Anyway we will try our best to help you. Best regards, Debbie Τι κανω σε αυτή την περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ziaba Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 να τους πεις να ακυρώσουν την παραγγελία και να σου επιστρέψουν τα χρήματά
stelios18120 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ακύρωση παραγγελίας και refund και τελειωσε το θεμα
nickaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν και αυτό θα κανώ, αμέσως επόμενη επιλογή μαγαζιού(η πιο οικονομική);
ziaba Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν και αυτό θα κανώ, αμέσως επόμενη επιλογή μαγαζιού(η πιο οικονομική); αν σου κάνουν νερά στην ακυρώση πιεστούς ότι θα τους χ.....ς στο xiaomi-miui.gr η γνώμη μου δώσε κάτι παραπάνω και πάρτο απ το vickmall για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο + αυτοί κάνουν δώρα tempered και θήκη στο τέλος βγαίνει πιο φτηνά απ όλους 1
nickaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάντως πρώτη φορά μου κάνει έτσι νερά το geekbuying. Ομολογουμένως το έχει πιο φθηνά από όλους και αυτό που παρατηρώ είναι πως δεν υπάρχει το GRAY σε όλα τα μαγαζιά, πιθανόν είναι σε έλλειψη. Τραγικό εκ μέρους τους γιατί κάνανε 2 μέρες να μου απαντήσουν αρχικά και θα μπορούσαν να με ειδοποιήσουν νωρίτερα. Τους έστειλα ένα ωραίο mail, ότι ήταν ένα ψέμα το countdown shipping time κλπ για να γίνουν παραγγελίες κλπ και ότι θέλω full refund. Θα σας ενημερώσω με το τι έγινε τελικά. Παραπάνω είδα ότι ένα μέλος @topos αναφέρει για παραλαβή 12/11. Αν έχει κάποια εικόνα και το παραπάνω μέλος αν μπορεί να μας δώσει παραπάνω λεπτομέρειες κλπ. Update: Με ενημέρωσαν πως θα παραλάβουν εντός της εβδομάδος και θα τα έχουν στείλει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2016 από nickaras 1
Pankar95 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πήρα το 3s 3/32 grey απο geekbuying και παρέλαβα προχτές στις 15 μέρες ακριβώς Μαλλον όμως είμαι απλά τυχερός γιατί και κατι ακουστικά που παρήγγειλα την μέρα που παρέλαβα το 3s τότε ship-αραν. Κάτι δεν έχω καταλάβει με τις ROM. Αυτο που πήρα έχει λέει την Globam ROM. Τι αλλάζει αν εγγαταστήσω την ελληνική που λέτε απο το σαιτ της κοινoτητας Xiaomi; Απλά ότι το menu θα είναι στα ελληνικά;
newsformobiles Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πήρα το 3s 3/32 grey απο geekbuying και παρέλαβα προχτές στις 15 μέρες ακριβώς Μαλλον όμως είμαι απλά τυχερός γιατί και κατι ακουστικά που παρήγγειλα την μέρα που παρέλαβα το 3s τότε ship-αραν. Κάτι δεν έχω καταλάβει με τις ROM. Αυτο που πήρα έχει λέει την Globam ROM. Τι αλλάζει αν εγγαταστήσω την ελληνική που λέτε απο το σαιτ της κοινoτητας Xiaomi; Απλά ότι το menu θα είναι στα ελληνικά; Όχι μόνο. Θα είναι καθαρή από bloatware, πλήρως ελληνική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα