Προς το περιεχόμενο

Αγορά redmi note pro 3 3/32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει η αγορά του συγκεκριμένου κινητου με 3gb ram και 32 gb αποθηκευτικό χώρο.

Ποια έκδοση να πάρω? Την international?

Θα χρησιμοποιηθεί με windows, η δεύτερη sim δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Από που συμφέρει να γίνει η αγορά?

Δημοσ.

Εάν σε ενδιαφέρει η 800άρα, δηλαδή έχεις σύνδεση wind, τότε παίρνεις την international από το geekbuying που την έχει. Αλλιώς παίρνεις την απλή, από όπου είναι πιο φθηνά βάση το kimovil.com

• Like 1
Δημοσ.

είμαι κάτοχος note2, custom rom είχα περάσει πανευκολα. Σε αυτό δύναται τέτοια επιλογή?

Θα περάσει η πληρωμή μέσω paypal κατευθείαν όπως προ cc ή θα παίξω με add paypal balance ξανά?

Δημοσ.
Αυτά είναι τα απλά, αλλά ναι αυτά.

είμαι κάτοχος note2, custom rom είχα περάσει πανευκολα. Σε αυτό δύναται τέτοια επιλογή?

Θα περάσει η πληρωμή μέσω paypal κατευθείαν όπως προ cc ή θα παίξω με add paypal balance ξανά?

Την ελληνική ρομ εννοείς? Ναι περνάει και η πληρωμή περνάει. Ειδικότερα η international έκδοση την έχει πάρει τόσος κόσμος από το φόρουμ
  • Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Τσεκαρε και το αντίστοιχο τοπικ με το συγκεκριμένο κινητό υπάρχουν απαντήσεις σε όλες σου τις απορίες.το έχουν πάρει παρααα πολλά παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

ωραία, θα κοιτάξω για κάποιο χρώμα της international τους που έρχεται με tempered και θήκη.

http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Official-International-Version--Package-B-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Qualcomm-Snapdragon-650-Smartphone-Dark-Gray----Tempered-Glass---Soft-Case-371732.html

http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Official-International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Dark-Gray-371104.html

http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Official-International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Gold-371103.html

επειδή αναφέρει presale υπάρχει σε στοκ? Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά από το κινητό δεν μπορώ να βγάλω άκρη αυτήν την στιγμή

στείλ τους email και ρώτα αν το χουν σε στοκ και σε πόσες μέρες θα σ το στείλουν

δοκίμασε και τον κωδικό xiaomifans2 για 5% έκπτωση

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς

Ένα από αυτά αγοραζεις και σε 10-12 μέρες στην πόρτα σου.

Μην βαζεις κ στοιχημα...Απο 14/9 αγορα κ ακομα δεν εχει γινει dispatch.

α)12/11 θα ξαναπαραλαβουν.

β)και να στειλεις να ρωτησεις πιθανοτατα δεν θα παρεις απαντηση μιας κ εχουν αργια.

Δημοσ.

Αλλα 7 κινητα ειχα παραγγειλει απο geekbuying, με κανενα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

Τωρα το 8 ογδοο θα μου βγαλει την ψυχη.

Τεσπα, θα δουμε τι θα γινει τελικα.

Δημοσ.

Θα το πάρω από gearbest μιας και έχει απόθεμα όπως μου είπαν.

μην τους πολύ πιστεύεις το μαγαζί δεν είναι και απ τα αξιόπιστα

• Like 1
Δημοσ.

μην τους πολύ πιστεύεις το μαγαζί δεν είναι και απ τα αξιόπιστα

Μιλάς εκ πείρας? Έχεις αγοράσει πολλές φορές από εκεί και σου έχουν κάνει μαλακία?

Θα το πάρω από gearbest μιας και έχει απόθεμα όπως μου είπαν.

Απλώς να ξέρεις ότι αυτές οι μέρες είναι αργία για τους κινέζους, αν και νομίζω τελειώνει αύριο, οπότε η οποιαδήποτε καθυστέρηση(που δεν νομιζω να υπάρξει τελικά) θα οφείλεται σε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...