Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν είχα AMD Crimson 16.9.2, τώρα είμαι στην 16.9.1. απεγκατεστισα με Display Driver Uninstaller.

Μετά από 15~ λεπτά σε παιχνίδι, βγάζει κόκκινη οθόνη χωρίς να γράφει τίποτα και η υπολογιστής κάνει reboot, δεν παρουσιάζει άλλο πρόβλημα μετά το reboot.

Mobo GA-H55M-USB3
CPU INTEL CORE I5-680 3.6 GHZ LGA1156
Ram 8gb
PSU Corsair Builder Series CX600 80Plus Bronze
Κάνεις με rx480 strix να κάνει crash με κόκκινη οθόνη μετά από 15 λεπτά σε παιχνίδι??
Επεξ/σία από maarinos
Δημοσ.

Τι Windows έχεις? Η κόκκινη οθόνη συνήθως είναι αστάθεια των drivers. Δες αν υπάρχει κανένα bios update για την μητρική σου

Δημοσ.

Windows 8.1 64bit, χθες προέκυψε το πρόβλημα, δεν το είχα από την πρώτη μέρα που έβαλα την κάρτα.

Για bios θα κοιτάξω αργότερα, πρέπει να είμαι με την τελευταία έκδοση bios αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Να ξεκινήσουμε από τα προφανή : Έχεις πουθενά overclocking? Από θερμοκρασία στα υποσυστήματα, πως πας; Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι οριακό (εκτίμησή μου) - πόσα χρόνια το έχεις δουλέψει;

Δημοσ.

Το έχω από το 2013, απροβλημάτιστο.

Όχι δεν έχω κάνει Overclocking.

Θερμοκρασίες περίπου στα παιχνίδια CPU 60 - 70 max περίπου, GPU 65 περίπου

Δημοσ.

Το έχω από το 2013, απροβλημάτιστο.

Ψιλο-entry level είναι και χωρίς πολύ δυνατές ή καθαρές γραμμές. Και είναι και Corsair, που σημαίνει φτηνή κατασκευή, τα τελευταία χρόνια (εκτός από τα πολύ ακριβά μοντέλα). Επιπλέον, τα τροφοδοτικά δεν τα εκτιμάς σωστά μόνο με το πόσα Watt αθροίζουν. Βάλε και το ότι είναι δουλεμένο και μερικά χρόνια και σίγουρα έχει πέσει από την εργοστασιακή απόδοση...

Μπορεί να έφτασε η ώρα να σε προβληματίσει.

Δημοσ.

H κόκκινη οθόνη είναι συχνό crash στις AMD.

Κάποιες φορές είναι από υψηλό vram overclock αλλά αφού δεν την έχεις πιέσει το αποκλείουμε.

Πρόκειται 99% για ζήτημα driver. Κάνε απεγκατάσταση χωρίς DDU και μετά ξανά install τους latest beta.

Αν έχεις το πρόβλημα ξανά δοκίμασε τους προηγούμενους driver.

ΒΤW Δες και αν γυρίζουν τα ανεμιστηράκια την ώρα που παίζεις.

Αν δεν άντεχε το psu θα έκανε shutdown ή reboot, δεν είναι από εκεί το πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Παίζω εδώ και μισή ώρα assassin's creed unity, μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κόκκινη οθόνη,η δεν γινόταν σωστή απεγκατάσταση του Driver Display Driver Uninstaller, η μου το που έβαλα το άλλο καλώδιο για την κάρτα γραφικών. Το τροφοδοτικό για 2 κάρτες γραφικών έχει.

Είμαι με την έκδοση amd crimson 19.9.1.

Δημοσ.
Αν δεν άντεχε το psu θα έκανε shutdown ή reboot, δεν είναι από εκεί το πρόβλημα.

Συνήθως, ναι, αλλά όχι απαραίτητα.

Δημοσ.

Παίζω εδώ και μισή ώρα assassin's creed unity, μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κόκκινη οθόνη,η δεν γινόταν σωστή απεγκατάσταση του Driver Display Driver Uninstaller, η μου το που έβαλα το άλλο καλώδιο για την κάρτα γραφικών. Το τροφοδοτικό για 2 κάρτες γραφικών έχει.

Είμαι με την έκδοση amd crimson 19.9.1.

To DDU μερικές φορές οδηγεί σε προβλήματα.

Για να φτιάξουν ένα κολπακι είναι να κάνεις install , uninstall από το control panel και μετά re-install

Δημοσ.

Φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα με assasin creed το new που εχει βγει. Βαλε πιο παλια drivvers και θα εισαι ενταξει. Εγω ειμαι με r9 380 4gb.

Φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα με assasin creed το new που εχει βγει. Βαλε πιο παλια drivvers και θα εισαι ενταξει. Εγω ειμαι με r9 380 4gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...