Dinosfan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα σας λιγο τα φωτο με ενδιαφερεκ αυτο εδώ το monoblock https://www.ekwb.com/shop/ek-fb-msi-z170a-xpower-te-monoblock-nickel Το πρόβλημα ποιο ειναι οτι κανει μονο για την ΜSI Z170 Xpower Titanium εγώ έχω την Mpower.Σε επικοινωνία με το Support μου απάντησαν εξης: The VRM part and mounting holes are not the same so the monoblock can't be installed on the MSI Z170A MPower Gaming Titanium. Λυστε μου μια σπορεία πες όντως τα VRM να χουν διάφορα τα mounting holes πως γίνεται να διαφέρουν αφού ειναι ιδια και μπαινουν ολες οι αεροψυχτρες οι ΑΙΟ υδροψυξες και το Waterblocks?? Ευχαριστώ προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον εννοεί τα mounting holes των VRM heatsinks και όχι του CPU... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αυτο σκεφτηκα αλλά με σκαλωσε στην αρχη γιατί τα mounting holes της cpu δεν αλλάζουν (θα ξεχάσουμε οτι ξέραμε) πάντως λες αμα βάλω thermal pads στα Vrm και το βιδωσω θα χω Θεμα από Temps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αυτο σκεφτηκα αλλά με σκαλωσε στην αρχη γιατί τα mounting holes της cpu δεν αλλάζουν (θα ξεχάσουμε οτι ξέραμε) πάντως λες αμα βάλω thermal pads στα Vrm και το βιδωσω θα χω Θεμα από Temps Πολυ πιθανο , παιζει να μην ειναι και στην ιδια θεση (να εχουν μετακοινηση τα vrm ειτε δεξια ειτε αριστερα , επισης πολυ πιθανο η πιεση απο το βλοκ χωρις να βιδωσει να μην αρκει για την σωστη μεταφορα θερμοτητας απο τα vrm στο block Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 η λυση ειναι απλη.μιας που ακομα δεν εχεις αγορασει την mpower, δεν την παιρνεις και αγοραζεις την xpower και βαζεις και το monoblock και ειναι μπομπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Στο πα και σε άλλο ποστ αγορινα δεν μ αρέσει η αλλη μητριη Πολυ πιθανο , παιζει να μην ειναι και στην ιδια θεση (να εχουν μετακοινηση τα vrm ειτε δεξια ειτε αριστερα , επισης πολυ πιθανο η πιεση απο το βλοκ χωρις να βιδωσει να μην αρκει για την σωστη μεταφορα θερμοτητας απο τα vrm στο blockΘα το ψαξω τι παιζει γτ ειναι πανέμορφα αυτα τα μονομπλοκ και θέλω πολύ να πάρω...αλλά κολαω και στη μητρική με ξέρεις πως είναι σε αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Η Xpower πάντως, φαίνεται πολύ καλύτερη, ειδικά στο θέμα της τροφοδοσίας (8+4 Phase). Και επίσης, η διαφορά τους είναι μικρή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα