Προς το περιεχόμενο

J7 A5 P9lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κινητό για κοπέλα με εμφαση σε μπαταρια και διαβασμα pdf. Αποτελει εργαλειο δουλειάς οποτε δε μπλεκουμε με Κίνα κτλ. Προτασεις?

Δημοσ.

ας τα δει από κοντά και να πάρει οποίο της αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά πάνω κάτω τα ίδια είναι απλά το καλό με το j7 έχει αποσπώμενη μπαταρία

Δημοσ.

Να πω την αληθεια και γω κατι μεταξύ j7 και p9 lite θα της πρότεινα. Να περιμενουμε πολυ λαγκ με το σαμσουνγκ? Εγω π.χ. εχω το s5 και παράλληλα ipad air 2 και δε βλεπω τρελή διαφορά στο λαγκ μεταξυ των 2.

Δημοσ.

Εάν δει το Galaxy Α5 νομίζω είναι game over, τσάμπα ταλαιπωρείσαι. Εξαιρετική επιλογή για γυναίκα.

Δημοσ.

Κι όμως τα είδε σήμερα και της άρεσε λόγω μεγέθους το J7 περισσότερο. Έχει χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά απο το A5?

Δημοσ.

Το α5 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.. ενδεικτικά: μεγαλύτερη ανάλυση 0,5 περισσότερη ραμ καλύτερη φωτογραφική, και οκτώ πυρήνες εάν δεν κάνω λάθος το άλλο είναι 4 για Ευρώπη. Ωστόσο εκτός από αυτά είναι και η κατασκευή δεν συγκρίνονται τα κινητά το ένα είναι πλαστικό και το άλλο μέταλλο με γυαλί.. απλά το j7 έχει ελάχιστα πιο μεγάλη οθόνη. Και λόγω μεγαλύτερων bezels φαίνεται οπτικά μεγάλο. Το α5 σε χρυσό θα είναι λουκούμι.

Δημοσ.

Κι όμως τα είδε σήμερα και της άρεσε λόγω μεγέθους το J7 περισσότερο. Έχει χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά απο το A5?

Σοβαρά; Ίσως η ρπώτη περίπτωση που ακούω. Το J7 δεν έχει Gorilla Glass επίσης, κοπέλα είναι, ίσως μετράει το καλύτερο γυαλί. Επίσης το Α5 πρέπει να φορτίζει πιο γρήγορα και με ελάχιστα χαμηλότερο δείκτη SAR (αρκετά χαμηλό και στα δύο Samsung γαρ). Το J7 θεωρητικά είναι πιο γρήγορο όμως και μεγαλύτερη μπαταρία.

Αν της άρεσε το J7, τότε μάλλον για εκεί πας. Δε πείθεις γυναίκες με χαρακτηριστικά, νόμος.

Δημοσ.

Καλά δε θα την πείσω κιόλας δικό της θα είναι αυτή το πληρώνει! Πάντως και μένα μου φάνηκε πιο "τίμιο" το J7 και ίσως και λίιιγο πιο σβέλτο. Με χάλασε στο Α5 η ανάλυση (που θεωρώ πως δε μπορεί να την υποστηρίξει με βάση την CPU του).

Για το γκορίλα το ξέρω, αλλά θα μπεί tempered glass ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Χαλαρα για xiaomi redmi note 3 pro 32gb... τι j7 a5 και χαζα εχει κανενα αλλο κινητο σε τετοια τιμη τετοιον επεξεργαστη;

Δημοσ.

Γυναίκες... Ασε το xiaomi δεν κανει για γυναίκα. Ποιος θα ασχοληθεί με rom, miui κλπ? Ασε που έχει και μετρια καμερα. Αστην να παρει οποιο της αρεσει. J7 πολυ καλο για γυναίκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...