liverpoolman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδια καλησπερα, εχω βρει και τα 2 τηλεφωνα στα 370 πανω κατω το ενα σε κατασταση νεου και το αλλο μετχ. ξεκλειδωτο αλλα "may have faults" το iphone+...Επισης γραφει :Allegedly this is an iPhone 6 Plus 16GB according to the label.When I checked the Emei no. it checks as a 64GB. Here is the test result :- Ποιο λετε και γιατι?
2.1Ohm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδια καλησπερα, εχω βρει και τα 2 τηλεφωνα στα 370 πανω κατω το ενα σε κατασταση νεου και το αλλο μετχ. ξεκλειδωτο αλλα "may have faults" το iphone+...Επισης γραφει :Allegedly this is an iPhone 6 Plus 16GB according to the label.When I checked the Emei no. it checks as a 64GB. Here is the test result :- Ποιο λετε και γιατι? Τι σκας μωρέ! Και κλεμμένο να σου πει ότι είναι και να μην bootarei και να μην δουλεύει τίποτα θα έχει IPHONE ,τι άλλο θέλεις δλδ?! Ημαρτον δηλαδη ρε παιδιά.. ελπιζω να τρολαρεις πάντως 1
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Και εγω δεν καταλαβαινω πως μπλεκει ετσι ο κοσμος με αυτα και δεν παει να παρει καποιο κινητο στα χρηματα αυτα απο καποιο καταστημα να ξεμπερδευει.
liverpoolman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τα συγκεκριμενα παιδια και τα 2 κινητα σε καταστημα οπως λετε ειναι γυρω στα 700 ευρω.... επισης το ebay σου δινει πισω τα χρηματα σου σε περιπτωση απατης...
leo066 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 τι θα σου δώσει πίσω αφού στην περιγραφή αναφέρει οτι μπορεί να είναι ελαττωματικό οπότε είναι καλυμμένος ο πωλητής Τα συγκεκριμενα παιδια και τα 2 κινητα σε καταστημα οπως λετε ειναι γυρω στα 700 ευρω.... επισης το ebay σου δινει πισω τα χρηματα σου σε περιπτωση απατης... 1
ziaba Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τα συγκεκριμενα παιδια και τα 2 κινητα σε καταστημα οπως λετε ειναι γυρω στα 700 ευρω.... επισης το ebay σου δινει πισω τα χρηματα σου σε περιπτωση απατης... πρέπει να επιστρέψεις και το προϊόν και τα λεφτά σου δεν θα ναι διαθέσιμα μέχρι να σου γίνει fefund απ το ebay ή το pp σε περίπτωση που ο πωλητής δεν δέχεται επιστροφές
liverpoolman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Oποτε δλδ. μαγκες τι γινεται σε αυτη την περιπτωση??? Αν το παρω και μετα δν ειναι αυτο που ηθελα δεν παιρνω απο το ebay χρηματα πισω? πχ αν δεν δουλευει κατι ή ειναι κλωνος κτλ??? ξερει κανεις?
2.1Ohm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Να τελειώνουμε με αυτό! Θες να χάσεις τα λεφτά σου ? Αν ναι φερτά σε μένα να πιάσουν τόπο τουλάχιστον γτ 100000000% άμα τα δώσεις σε ένα από αυτά τα 2 θα τα κλαις κ θα τα χαρεί κανα αμερικανακι/κινεζακι Τουλάχιστον τώρα θα ξες πήγαν εγχώρια τα λεφτά σου και ενισχύεκς την τοπική οικονομία! Μην είσαι ηλίθιος από χιλιόμετρα βρωμαει απάτη 1
slk200gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 καλα ελεγε ο πατερας μου,παντα θα υπαρχουν αφελεις για να ζουν οι ξυπνιοι 1
liverpoolman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδια τα χτυπησα σε δημοπρασια και δεν ειμαι καθολου αφελης.... γι αυτο ρωταω αν εχω εξασφαλισμενο τον ποπο μ να τα δωσω τα λεφτα...εφοσον το ebay εγγυαται...o ενας πωλητης του iphone υποστηριζει οτι πρεπει να τον εμπιστευτω και οτι ειναι μαρτυρας του ιαχωβα και κατι τετοια...lol μου λεει να του στειλω αν θελω νανο σιμ για να δει αν λειτουργει γιατι δεν εχει και καλα...το αλλο με το priv δεχεται επιστροφες κτλ και φαινεται οκ ο τυπος αλλα βγαινει 400... http://www.ebay.com/usr/cssurplus1111?euid=28f65f0db27c45078cd487c809bd6379&bu=43814163297&cp=1&sojTags=bu=bu το μαγαζι ειναι αυτο αλλα πουλαει ασχετα πραγματα...δεν ξερω τι να πω
billiboo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδια τα χτυπησα σε δημοπρασια και δεν ειμαι καθολου αφελης.... γι αυτο ρωταω αν εχω εξασφαλισμενο τον ποπο μ να τα δωσω τα λεφτα...εφοσον το ebay εγγυαται...o ενας πωλητης του iphone υποστηριζει οτι πρεπει να τον εμπιστευτω και οτι ειναι μαρτυρας του ιαχωβα και κατι τετοια...lol μου λεει να του στειλω αν θελω νανο σιμ για να δει αν λειτουργει γιατι δεν εχει και καλα...το αλλο με το priv δεχεται επιστροφες κτλ και φαινεται οκ ο τυπος αλλα βγαινει 400... http://www.ebay.com/usr/cssurplus1111?euid=28f65f0db27c45078cd487c809bd6379&bu=43814163297&cp=1&sojTags=bu=bu το μαγαζι ειναι αυτο αλλα πουλαει ασχετα πραγματα...δεν ξερω τι να πω γτ δεν παιρνεις ενα 6p η το one+3
liverpoolman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 γτ δεν παιρνεις ενα 6p η το one+3 Eιμαι ερωτευμενος με αυτα τα 2 κινητα... Επισης 3ο ειναι το s6 edge +... το 6p ωραιο αλλα οταν ειδα το βιντεο που γινεται κομματια στο λυγισμα ξενερωσα...το αλλο καλο αλλα Κινεζος
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Eιμαι ερωτευμενος με αυτα τα 2 κινητα... Επισης 3ο ειναι το s6 edge +... το 6p ωραιο αλλα οταν ειδα το βιντεο που γινεται κομματια στο λυγισμα ξενερωσα...το αλλο καλο αλλα Κινεζος Εχω βαρεθει να διαβαζω το παραπανω λες και τα υπολοιπα κινητα ειναι Ευρωπαικων εταιριων ή Αμερικανικων http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1/smartphones-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8E-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1-r11930 Για την OnePlus ειναι θυγατρικη της Oppo που οπως βλεπουμε παραπανω ειναι πιο πανω και απο αλλες πιο γνωστες εταιριες οπως LG,HTC,Sony και ο κοσμος συνεχιζει να εχει τετοιες αντιληψεις.Απλα ελεος. Καλα για την Blackberry ας μην πουμε τιποτα που ειναι στον πατο.
2.1Ohm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εχω βαρεθει να διαβαζω το παραπανω λες και τα υπολοιπα κινητα ειναι Ευρωπαικων εταιριων ή Αμερικανικων http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1/smartphones-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8E-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1-r11930 Για την OnePlus ειναι θυγατρικη της Oppo που οπως βλεπουμε παραπανω ειναι πιο πανω και απο αλλες πιο γνωστες εταιριες οπως LG,HTC,Sony και ο κοσμος συνεχιζει να εχει τετοιες αντιληψεις.Απλα ελεος. Καλα για την Blackberry ας μην πουμε τιποτα που ειναι στον πατο. Το κινεζος σε πειραξε δλδ.. o ενας πωλητης του iphone υποστηριζει οτι πρεπει να τον εμπιστευτω και οτι ειναι μαρτυρας του ιαχωβα και κατι τετοια...lol μου λεει να του στειλω αν θελω νανο σιμ για να δει αν λειτουργει γιατι δεν εχει και καλα.. Οτι λεει δλδ τον εμπιστευεται επειδη ειναι μαρτυρας του ιαχωβα που το πας?! Για κλαμματα ειναι μιλαμε(αλλα δν ξερω απο γελια η λυπη)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα