Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη ποσο να τον παω?

με τις ραμ εχω προβλημα..δεν μπορω να τις ανεβασω... υποτιθεται οτι στο bios ειναι στα 2133mhz///

edit

καλυτερα δεν είναι τωΡΑ?το vid ?

post-259423-0-27745900-1475745701_thumb.png

Δημοσ.

Dld μεσα απο το overdrive κανεις το o/c? Aν το κανεις μεσα απο τα windows και οχι απο το Bios......... προσεξε γιατι καιγονται μηχανακια ετσι.

Γενικως απο οτι βλεπω εισαι σε λαθος δρομο φιλε μου απο την αρχη των ποστς σου. κανεις πραγματα και εισαι ανενημερωτος.

Δημοσ.

ωραια θα αφησω τον cpu οπως εχει

πως μπορω να φτασω 2400 την ραμ μεσω απο το βιος μπορει καποιος να μου πει ? η να παραθεσει καποιο αρθρο ?

Δημοσ.

Όπως λένε και τα παιδιά από πάνω μην κάνεις τίποτα overclock εάν δεν σιγουρέψεις πρώτα ότι όλα δουλεύουν σωστά και χωρίς πρόβλημα χωρίς να τα ανεβάσεις.

Εάν όλα δουλεύουν καλά και οι θερμοκρασίες είναι σωστές χωρίς να κάνεις barbecue τότε μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις overclock χωρίς να το πας τέρμα και ελέγχοντας εάν το μηχάνημα δεν κολλάει και οι θερμοκρασίες είναι σε λογικά επίπεδα.

Εάν βλέπεις ότι δεν τραβάει overclock όπως είναι τώρα και σου κολλάει ξεκινάς βάζοντας καλύτερη ψύξη.

Προσωπικά εγώ που δεν παίζω παιχνίδια στο pc δεν κάνω overclock αλλά ξέρω απ όσους κάνουν ότι φροντίζουν να τα σκάσουν για καλή ψύξη. 

Δημοσ.

Όπως λένε και τα παιδιά από πάνω μην κάνεις τίποτα overclock εάν δεν σιγουρέψεις πρώτα ότι όλα δουλεύουν σωστά και χωρίς πρόβλημα χωρίς να τα ανεβάσεις.

Εάν όλα δουλεύουν καλά και οι θερμοκρασίες είναι σωστές χωρίς να κάνεις barbecue τότε μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις overclock χωρίς να το πας τέρμα και ελέγχοντας εάν το μηχάνημα δεν κολλάει και οι θερμοκρασίες είναι σε λογικά επίπεδα.

Εάν βλέπεις ότι δεν τραβάει overclock όπως είναι τώρα και σου κολλάει ξεκινάς βάζοντας καλύτερη ψύξη.

Προσωπικά εγώ που δεν παίζω παιχνίδια στο pc δεν κάνω overclock αλλά ξέρω απ όσους κάνουν ότι φροντίζουν να τα σκάσουν για καλή ψύξη.

εγώ βλέπω σε προγράμματα ότι χτυπάει 90ρια αλλά μπορώ να πιάσω την 212evo και άνετα μπορώ να πω ότι είναι πολύ κρύο άρα μάλλον κάτι πάει στραβά με το πρόγραμμα.δεν είναι καθόλου ζεστό το κουτί

Και επειδή παίζω παιχνίδια και οι apu όσο πιο υψηλά χρονισμενες είναι η ραμ τους τόσο το καλύτερο ..γι αυτό θέλω να μάθω πως μπορώ με ασφάλεια να τις ανεβάσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...