Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω αυτο το προβλημα και δεν μπουταρει στα windows 10

Failed Error 0x0000006B 

τι μπορω να κανω? δεν μπορω να μπω ειτε στα safe ειτε στ0 recovery mode.. παρακαλω οποια βοηθεια ..θα ηταν πολυ καλη..

Επεξ/σία από smoke0man2
Δημοσ.
εκανα καθαρη εγκατασσταση.... με τι προγράμματα μπορω να τσεκαρω δισκο και ραμ ? γιατι αισθάνομαι ότι κολλαει...

Δημοσ.

memtest θα το κανεις boot απο usb και θα μπουταρεις και hd sentinel για δισκο. Αν εχεις ssd το ssdlife ή ssdready

Δημοσ.

https://drive.google.com/file/d/0B-rvk-BPMhTKYW04Y3RBYVc3ZVU/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B-rvk-BPMhTKNG1QVWpTZ0FQTlU/view?usp=sharing

αυτές οι φωτογραφιες είναι από το bios μου... πως μπορω να ανεβασω? τη ραμ ? στα 2133 η 2400?

προσπαθησα από το memory frequency αλλα μετα δεν bootarei.. τι μπορω να κανω/?

θυμαμαι ότι στους apu οσο πιο ψηλα χρονιζονται οι ραμ τοσο το καλυτερο

Δημοσ.

Να τις αφησεις οσο ειναι και οσο επιτρεπει ο κατασκευαστης σου. Να γιατι μετα μπλε οθονες και ξανα φορματ.

Δημοσ.

Να τις αφησεις οσο ειναι και οσο επιτρεπει ο κατασκευαστης σου. Να γιατι μετα μπλε οθονες και ξανα φορματ.

δε νομιζω να ειχε σχεση γιατι  με καποιο τροπο τους ειχα παει στα 2133 και δεν ειχε παθει τπτ για 2 χρονια...

κατι άλλο εφταιγε.

μπορεες να μου πεις ? είναι stable ο cpu? γιατι  οι θερμοκρασίες χτυπάνε γυρω στα 70 σε idle Καταστασεις με hwmonitor

Δημοσ.

δε νομιζω να ειχε σχεση γιατι  με καποιο τροπο τους ειχα παει στα 2133 και δεν ειχε παθει τπτ για 2 χρονια...

κατι άλλο εφταιγε.

μπορεες να μου πεις ? είναι stable ο cpu? γιατι  οι θερμοκρασίες χτυπάνε γυρω στα 70 σε idle Καταστασεις με hwmonitor

1ον αδελφε κλεισε το pc

2ον  ελεγξε εαν η ψυκτρα ειναι οκ αν παταει σωστα στο cpu

3ον εαν ειναι καθαρη αν γυριζει το φαν κλπ επισης αλλαξε μια παστουλα αν μπορεις 

4ον επισης κανε ενα ρεσετ στο βιος η βγαλε μπαταρια να ρθουν ολα στο μαμα 

5ον και μετα  ξαναδες τις θερμοκρασιες   σου

• Like 1
Δημοσ.

1ον αδελφε κλεισε το pc

2ον  ελεγξε εαν η ψυκτρα ειναι οκ αν παταει σωστα στο cpu

3ον εαν ειναι καθαρη αν γυριζει το φαν κλπ επισης αλλαξε μια παστουλα αν μπορεις 

4ον επισης κανε ενα ρεσετ στο βιος η βγαλε μπαταρια να ρθουν ολα στο μαμα 

5ον και μετα  ξαναδες τις θερμοκρασιες   σου

τα εκανα όλα όπως μου ειπατε... είναι όλα οκ

αλλα οι θερμοκρασίες είναι το ιδιο...υψηλες

Δημοσ.

E κατι δεν εκανες σωστα τοτε, θες λιγη παστα να μη σου τρεχει απεξω και καλη επαφη μετα. Σε idle ποσο εισαι?

Δημοσ.

ενω στο bios οι ραμ ειναι στα 2400 εδω ειναι στα  1800 γιατι ?και τον cpu των πηγα στα 4ghz

αλλα αυτό με τις θερμοκρασίες ...εάν θυμαμαι καλα η εινια 43 * σε full load η είναι 43 βαθμούς μεχρι να φτασεθ το οριο τις θερμοκρασίας του cpu...

edit εφαγε blue screen μετα απο stress test και ανεβασα το  cpu vid από 1.31 στο 1.35 Και ακομα δεν εχει κλεισει

post-259423-0-20313200-1475742706_thumb.png

post-259423-0-94586500-1475742708_thumb.png

post-259423-0-48439100-1475742861_thumb.png

post-259423-0-57336800-1475743193_thumb.png

post-259423-0-24544500-1475744491_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...