Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Toyota ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την πώληση του Kirobo Mini, του “communication partner robot” της εταιρείας από τα τέλη αυτής της χρονιάς. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα τέτοιο ρομπότ από μια σειρά από προ-πωλήσεις περιορισμένων τεμαχίων, μπορούν να απευθυνθούν σε αντιπροσωπείες της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο Tokyo ή στην επαρχία Aichi.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2017 για να φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων για να αγοράσουν ένα από αυτά τα μικρά ρομπότ που έχουν σχεδιαστεί για να… τοποθετούνται στις βάσεις στήριξης ποτηριών των αυτοκινήτων.

Το μικρό ρομπότ προσφέρει “συντροφικότητα” σε μοναχικούς οδηγούς κατά την διάρκεια μεγάλων ταξιδιών με το αυτοκίνητο, αφού είναι σε θέση να συμμετέχει σε απλές, καθημερινές συζητήσεις (στα Ιαπωνικά). Το ρομπότ μπορεί και στρέφει το κεφάλι του προς εκείνον που μιλάει, γνέφει καταφατικά όταν συμφωνεί ενώ επιχειρεί να αναλύσει και τα συναισθήματα των ανθρώπων χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη του κάμερα. Όταν είχε ανακοινωθεί το Kirobo Mini, η Toyota ισχυρίστηκε ότι το Kirobo θα συλλέγει δεδομένα σχετικά με την οδήγηση του ιδιοκτήτη του για να τα στείλει στα κεντρικά της εταιρείας, για να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη μελλοντικών καινοτομιών και οχημάτων που βρίσκονται σε αρμονία με την διάθεση του οδηγού.

Το μικρό ρομπότ θα στοιχίζει στην Ιαπωνία ¥39800 (περίπου $392). Άραγε, υπάρχει περίπτωση η Toyota να το κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες;

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Στο τέλος θα μας κάνουν παρέα τα ρομπότ! Ήδη λόγω μοναξιάς έχει γίνει χαμός με τα κατοικίδια. Ε τώρα ρομπότ που δεν θα έχει και απαιτήσεις

Δημοσ.

Στο τέλος θα μας κάνουν παρέα τα ρομπότ! Ήδη λόγω μοναξιάς έχει γίνει χαμός με τα κατοικίδια. Ε τώρα ρομπότ που δεν θα έχει και απαιτήσεις

το ίδιο είναι ένα ζωντανό με αυτή την π@π@ρι@ ? 

έχω σκύλο και είναι μια χαρά παρέα ,αυτή η βλακεία είναι ένας arm επεξεργαστής που κουνιέται δεξιά και αριστερά και έχει φωτάκια 

το μόνο χρήσιμο που βλέπω σε αυτό είναι για τις εξετάσεις να μου λύνει τα θέματα αφού έχει cpu και ξέρει να ψάχνει στο internet.

• Like 3
Δημοσ.

Θα σου πω ένα αληθινό περιστατικό. Μπαίνει γιαγιά σε κατάστημα παιχνιδιών και ήθελε λούτρινο σκυλάκι που να κάνει ότι ένας αληθινός για να μην νιώθει μοναξιά. Και της λένε δεν υπάρχει, ωστόσο δίπλα είναι ένα pet shop αλλά αυτή ήθελε κάτι που να μην χρειάζεται φροντίδα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω ένα αληθινό περιστατικό. Μπαίνει γιαγιά σε κατάστημα παιχνιδιών και ήθελε λούτρινο σκυλάκι που να κάνει ότι ένας αληθινός για να μην νιώθει μοναξιά. Και της λένε δεν υπάρχει, ωστόσο δίπλα είναι ένα pet shop αλλά αυτή ήθελε κάτι που να μην χρειάζεται φροντίδα.

αυτό που σου δίνει ενας σκύλος σε συναισθήματα δεν σου το δίνει ένα λούτρινο και κατεπέκταση δεν ήθελε ένα λούτρινο να κάνει ότι κάνει ένας σκύλος,ήθελε κάτι να κουνιέται και να βγάζει ήχους , τους σκύλους και τις γάτες δεν τα παίρνεις γιατί τρέχουν πάνω κάτω αλλά γιατί είναι κοινωνικά πλάσματα και έχεις αλληλεπίδραση μαζί τους και δένεσαι συναισθηματικά.

εγώ αδυνατώ να δεθώ με έναν επεξεργαστή με κάμερες και σερβομηχανισμούς 

• Like 1
Δημοσ.

αυτό που σου δίνει ενας σκύλος σε συναισθήματα δεν σου το δίνει ένα λούτρινο και κατεπέκταση δεν ήθελε ένα λούτρινο να κάνει ότι κάνει ένας σκύλος,ήθελε κάτι να κουνιέται και να βγάζει ήχους , τους σκύλους και τις γάτες δεν τα παίρνεις γιατί τρέχουν πάνω κάτω αλλά γιατί είναι κοινωνικά πλάσματα και έχεις αλληλεπίδραση μαζί τους και δένεσαι συναισθηματικά.

εγώ αδυνατώ να δεθώ με έναν επεξεργαστή με κάμερες και σερβομηχανισμούς 

το μονο θεμα με τα σκυλια ειναι οτι εχουν μικρη διαρκια ζωης.. δεν φανταζεσε ποσο καλο μου ειχει κανει 6 χρονια τωρα που το μεγαλώνω, και δεν φαντάζεσαι ποσο ραγισε η καρδια μου οταν επρεπε να παω στρατο..

μακαρι να γηνει αυτο που ειδα καποτε σε μια ταινια (δεν θυμαμε πια)

πας σε μια εταιρια τον ετοιμοθάνατο συντροφο-σκυλο σου και στον δινουν πισω καινούριο με νεο σώμα (νομίζω κραταγαν μονο το μυαλο, εχουν παιρασει χρονια που την εχω δει)

η μονη χρηση που βλεπω ειναι για να κραταει συντροφιά στο κατοικίδιο σου οσο λυπεις =D

Δημοσ.

το μονο θεμα με τα σκυλια ειναι οτι εχουν μικρη διαρκια ζωης.. δεν φανταζεσε ποσο καλο μου ειχει κανει 6 χρονια τωρα που το μεγαλώνω, και δεν φαντάζεσαι ποσο ραγισε η καρδια μου οταν επρεπε να παω στρατο..

μακαρι να γηνει αυτο που ειδα καποτε σε μια ταινια (δεν θυμαμε πια)

πας σε μια εταιρια τον ετοιμοθάνατο συντροφο-σκυλο σου και στον δινουν πισω καινούριο με νεο σώμα (νομίζω κραταγαν μονο το μυαλο, εχουν παιρασει χρονια που την εχω δει)

η μονη χρηση που βλεπω ειναι για να κραταει συντροφιά στο κατοικίδιο σου οσο λυπεις =D

άστα και εγώ την έχω 2 χρόνια και του χρόνου πάω στρατό που τελειώνω την πρακτική μου και σκέφτομαι τι θα γίνει,βέβαια θα το έχει η μάνα μου αλλά έχω μάθει να έρχεται κάθε πρωί ενα πατσαβουράκι και να σου αρχίζει τα παιχνίδια άμα την πιάνει κόψιμο να την βγάλεις έξω :P  

είναι και αυτό που ζούνε λίγα χρόνια  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε toyotara. Δυστιχως δε θα ακουγετε τι λεει το πραγματακι πανω απο την τρυπια εξατμιση μου... Οποτε αν ειναι να κουναει μονο κεφαλι μπορω να βαλω κ ενα wobble-head.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...