thezombiekitten Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ψαχνω κουτι rackmount και δεν βρισκω τιποτα σε καλη τιμη εκτος απο ενα 4u και ενα 2u το οποιο κανει 100€ το οποιο δεν ειναι ιδιαιτερα καλη τιμη. Στο ebay εχει καποια καλα αλλα τα μεταφορικα ειναι πανω απο 50 ευρω. Θα ηθελα τη βοηθεια σας αν εχετε καποια προταση. 2u,3u και 4u ειναι ολα δεκτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γενικά τι θα βάλεις πάνω του πολύ πράγμα λίγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thezombiekitten Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Γενικά τι θα βάλεις πάνω του πολύ πράγμα λίγα θελω να μεταφερω εναν υπολογιστη μου στο κουτι. εχω 20u rack με διαφορα δικτυου που πιανουν 6u και θελω να μεταφερω τους υπολογιστες μου εκει αλλα δεν εχει αρκετα φθηνα κουτια ωστε να αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Γιατι δεν φτιαχνεις απο αλουμινιο; Μετρα το Rack σου. Πες οτι θελεις 6U ωστε να καλυπτεσαι και απο ανεμιστηρες, psu, κλπ. Πηγαινε σε ενα μαστορα και δωσε διαστασεις μαζι με τρυπες για αποστατες, backplate. Εννοειται οτι θα ξεμονταρεις motherboards, κλπ απο τα υπαρχοντα pcs. Μια αλλη λυση ειναι ραφια και βαζεις τα pc οπως ειναι πλάγια, αλλα χανεις σε χωρο ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thezombiekitten Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Γιατι δεν φτιαχνεις απο αλουμινιο; Μετρα το Rack σου. Πες οτι θελεις 6U ωστε να καλυπτεσαι και απο ανεμιστηρες, psu, κλπ. Πηγαινε σε ενα μαστορα και δωσε διαστασεις μαζι με τρυπες για αποστατες, backplate. Εννοειται οτι θα ξεμονταρεις motherboards, κλπ απο τα υπαρχοντα pcs. Μια αλλη λυση ειναι ραφια και βαζεις τα pc οπως ειναι πλάγια, αλλα χανεις σε χωρο ετσι. αν και ειναι καλη.ιδεα, ψαχνω για κατι ετοιμο. Ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος καποιο κουτι το οποιο να μην εχω δει4u: http://www.cosmodata.gr/product/175942/ 2u: http://www.cosmodata.gr/product/175940/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα