bilythekid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 θελω να αγορασω ένα ποντικι για fps games,λιγο βαρυ,οχι πολύ ακριβο,μεχρι 30 ευρω,κι ένα mousepad μεσαιο η μεγαλο μέγεθος,15-20 ευρω max.
Themiss2000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 εγώ έχω αυτά και είμαι ευχαριστημένος. 1)https://www.skroutz.gr/s/3823609/Logitech-G300s.html 2) https://www.skroutz.gr/s/7559595/Razer-Goliathus-Control-Medium.html
7nisiotis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Steelseries Rival 100 ποντίκι Razer Goliathus Speed - med mousepad
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τιποτα καλυτερο;50 ευρω; Bάλε 10Ε παραπάνω και πάρε ποντίκι όποιο σε βολεύει καλύτερα στο χέρι από αυτά τα 2 http://www.gamerland.gr/index.php?route=product/product&product_id=4362 http://www.ebw.gr/el/Product/1489586/Logitech-Retail-Logitech-Hyperion-Fury-G402-8-buttons και mousepad αυτό http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mousepads/steelseries-qck-mousepad/prod1140148pp/ Μ'ευχαριστείς μετά
ADHD Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τι να σε ευχαριστήσει για το RSI που θα παθει με το g303(και πιθανο sensor rattle) η για τον μετριο sensor του g402.. Βαλε κατι παραπανω και παρε g403, εχει ενα weight να το κανεις 100g+ αν το θες πιο βαρυ, επαιζε και στα 50ε με κατι κουπονια απο logitech store αλλα δεν ξερω αν ισχυουν πλεον. Ισως το καλυτερο ergo mouse αυτη τη στιγμη. Mousepad qck+ η heavy 1
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Τι να σε ευχαριστήσει για το RSI που θα παθει με το g303(και πιθανο sensor rattle) η για τον μετριο sensor του g402.. Βαλε κατι παραπανω και παρε g403, εχει ενα weight να το κανεις 100g+ αν το θες πιο βαρυ, επαιζε και στα 50ε με κατι κουπονια απο logitech store αλλα δεν ξερω αν ισχυουν πλεον. Ισως το καλυτερο ergo mouse αυτη τη στιγμη. Mousepad qck+ η heavy Σου λέει mousepad μεσαίο ή μεγάλο κι εσύ προτείνεις τραπεζομάντιλα; Για ποντίκι, ήδη με τις προτάσεις μου έκανα υπέρβαση στο μπάτζετ του κι εσύ προτείνεις να το αυξήσει κι άλλο; Αν μπορεί, έχει καλώς, όταν κάποιος αναφέρει συγκεκριμένο μπάτζετ 50Ε όμως για ποντίκι και Mousepad, δεν μπορείς να του προτείνεις ποντίκια που από μόνα τους να ξεπερνούν αρκετά αυτό το μπάτζετ. Δεν υπάρχει ιδανικό ποντίκι για όλους, γι'αυτό και του πρότεινα 2 ώστε να δει ποιο τον βολεύει καλύτερα εργονομικά. Στην κατηγορία τιμής που του προτείνεις εσύ και στο ίδιο στιλ, υπάρχουν και καλύτερα, όπως το Logitech g pro, το razer deathadder chroma και το steelseries sensei, ενώ αν θέλει πιο στιβαρό ποντίκι, υπάρχει πάντα και το Logitech g502. Όμως μιλάμε για τελείως διαφορετική κατηγορία τιμής. Μια χαρά είναι ο sensor του g402, σίγουρα όχι τόσο καλός όσο ακριβότερων ποντικιών αλλά μια χαρά και το grip του g303 είναι πολύ καλό, αν παίζει πολύ fps ίσως είναι λίγο κουραστικό, αλλά αυτό θα το καταλάβει από μόνος του όταν το πιάσει στα χέρια του...
ADHD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Τι τραπεζομαντιλο μια χαρα στανταρ μεγεθος εχει δεν προτεινα deskpad, αν δεν εχει χωρο καθολου και παιζει high sens οκ αν παιζει οτιδήποτε πανω απο 45cm/360 δεν υπαρχει λογος να μην παει σε qck+, οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο.. 50e ειπαμε ειχε(και το g pro το ιδιο, πηρα απο το site της logi) με κουπονια τα οποια δεν ξερω αν ισχυουν ακομα, μπορει να δοκιμασει ομως, και παλι για εμενα αξιζει η υπέρβαση. Το g pro το οποιο εχω εδω και καιρο δεν εχει κατι καλυτερο απο το g403 αλλο shape εχει για αλλο grip και πιο ευαίσθητα buttons, εμενα προσωπικα δεν με βολεψε. Δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει χειροτερο sensor απο τη στιγμη που πλεον ολα σχεδον βγαίνουν η θα βγουν με 3360/3366(logitech)/3389(razer) variants σε αρκετα καλες τιμες, αν θες sensei shape παλι βρίσκεις με 3360 αντι για τον χαλια laser sensor. Δεν βρισκω κανενα λογο πλεον να παει σε αυτα τα παλια μοντελα που του προτείνεις. Εχω ολα αυτα που του λες εκτος απο το g303, το g403 ειναι η καλυτερη και η πιο safe επιλογη αν δεν ξερεις συγκεκριμενα τι θελεις μετα απο κει και περα αν τον βολευει το μικρο mouse για fingertip/claw grip το g pro και αν θελει κατι μεγαλυτερο παει σε da elite πλεον με 3389. Δεν ξεκαθαριζει τι θελει καλα, λεει "λιγο βαρυ" που σημαινει τι θελει να ειναι λιγο βαρυ η ελαφρυ?(g403 εχει adjustable weight οποτε κανει οτι θελει), mousepad λεει "μεσαιο η μεγαλο" μεγαλο εννοει το deskpad η τα κλασσικα 45x50 περιπου??, εγω του προτεινα κατι ενδιάμεσο, τις καλυτερες safe λυσεις για εμενα.
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Guys, να μας απαντήσει ο TS, αν θα πάει στη τιμή - ταβάνι που έχει θέσει ή θα κάνει κράτη κάνα μήνα και να πάει σε κάτι με μεγαλύτερο μπάτζετ. Πάντως παίζει ρόλο και τι ταιριάζει στο χέρι του καθενός από mouse, τι θα κάτσει καλύτερα, με ποιο θα έχει καλύτερο grip. Αν ο ts έχει κανα πολυκατάστημα που έχουν tester-βιτρίνα καλύτερα να πάει από κοντά να δει.
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Τι τραπεζομαντιλο μια χαρα στανταρ μεγεθος εχει δεν προτεινα deskpad, αν δεν εχει χωρο καθολου και παιζει high sens οκ αν παιζει οτιδήποτε πανω απο 45cm/360 δεν υπαρχει λογος να μην παει σε qck+, οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο.. 50e ειπαμε ειχε(και το g pro το ιδιο, πηρα απο το site της logi) με κουπονια τα οποια δεν ξερω αν ισχυουν ακομα, μπορει να δοκιμασει ομως, και παλι για εμενα αξιζει η υπέρβαση. Το g pro το οποιο εχω εδω και καιρο δεν εχει κατι καλυτερο απο το g403 αλλο shape εχει για αλλο grip και πιο ευαίσθητα buttons, εμενα προσωπικα δεν με βολεψε. Δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει χειροτερο sensor απο τη στιγμη που πλεον ολα σχεδον βγαίνουν η θα βγουν με 3360/3366(logitech)/3389(razer) variants σε αρκετα καλες τιμες, αν θες sensei shape παλι βρίσκεις με 3360 αντι για τον χαλια laser sensor. Δεν βρισκω κανενα λογο πλεον να παει σε αυτα τα παλια μοντελα που του προτείνεις. Εχω ολα αυτα που του λες εκτος απο το g303, το g403 ειναι η καλυτερη και η πιο safe επιλογη αν δεν ξερεις συγκεκριμενα τι θελεις μετα απο κει και περα αν τον βολευει το μικρο mouse για fingertip/claw grip το g pro και αν θελει κατι μεγαλυτερο παει σε da elite πλεον με 3389. Δεν ξεκαθαριζει τι θελει καλα, λεει "λιγο βαρυ" που σημαινει τι θελει να ειναι λιγο βαρυ η ελαφρυ?(g403 εχει adjustable weight οποτε κανει οτι θελει), mousepad λεει "μεσαιο η μεγαλο" μεγαλο εννοει το deskpad η τα κλασσικα 45x50 περιπου??, εγω του προτεινα κατι ενδιάμεσο, τις καλυτερες safe λυσεις για εμενα. To sensei shape από μόνο του δε λέει τίποτα, το θέμα ήταν να έβγαζε η steelseries... To g403 πώς το πήρες; Στο ελληνικό σάιτ της Logitech δεν πωλείται ακόμα και αν το πάρεις απ'έξω, έχεις και τα μεταφορικά... Αυτό που του λείπει για μένα είναι σίγουρα η οριζόντια περιήγηση με τη ροδέλα, θα ήθελα να το δοκιμάσω όμως, αν και νομίζω ότι τα g402 και g502 είναι πιο κοντά στο grip που με βολεύει (το g5 με έχει βολέψει για χρόνια) Mήπως έχεις πάρει και το πληκτρολόγιο g213, που ψήνομαι τρελά να το πάρω; Στα του θέματος, όλα έχουν να κάνουν με το πόσο ελαστικό μπάτζετ υπάρχει, τι χρήση θέλει να κάνει και τι τον βολεύει στο χέρι... Guys, να μας απαντήσει ο TS, αν θα πάει στη τιμή - ταβάνι που έχει θέσει ή θα κάνει κράτη κάνα μήνα και να πάει σε κάτι με μεγαλύτερο μπάτζετ. Πάντως παίζει ρόλο και τι ταιριάζει στο χέρι του καθενός από mouse, τι θα κάτσει καλύτερα, με ποιο θα έχει καλύτερο grip. Αν ο ts έχει κανα πολυκατάστημα που έχουν tester-βιτρίνα καλύτερα να πάει από κοντά να δει. Το κακό είναι ότι πλέον, πλην της razer είναι δύσκολο να βρεις άλλα ανοιχτά, δεν τους αφήνουν οι εταιρίες από ό,τι μου είπαν σε κεντρική μεγάλη αλυσίδα...
ADHD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ενταξει η steelseries απο θεμα ποιότητας εχει πεσει αρκετα, το τελευταιο rival ειχε άθλια mushy switches και το πλαστικο ξεβαψε με ελαχιστη χρηση, υπαρχουν rumors και εδειξαν κατι prototypes για sensei και rival 300 prism αλλα προς το παρον δεν εχει ανακοινωθει τιποτα. Το revel που πηρα απο massdrop στα 35ε παντως μια χαρα ηταν για τα λεφτα του, ελαφρυ sensei clone με 3360, τα LMB/RMB ηταν μετρια με pre-travel αλλα οκ, 35ε εδωσα δεν περιμενα ποιότητα logitech. Δεν με χαλαγε sensei clone με σοβαρή ποιότητα και sensor και ας μην ειναι απο τη μαμα steelseries, το προβλημα ειναι οτι δεν εχει seperated mouse buttons απο το shell οποτε σε ολα τα clones(και το dm1-s) ειχαν προβλημα τα clicks. Τα g pro και g403 τα πηρα απο το αγγλικο και το γερμανικο logitech store, υπαρχαν 2 κουπονια το 1 -5ε και το αλλο -20% off(νομιζω IFA2000 ηταν) τα οποια τα συνδύαζες ολα και έβγαινε γυρω στο 50αρικο(παιζει και λιγο παρακάτω) με express delivery δωρεαν(απλα εμενες afk στη σελιδα κανα 10λεπτο και σου εβγαζε μηνυμα "μην φυγεις σου κανουμε δωρο express delivery" , εμενα εφυγε πέμπτη απο Ολλανδία και παρασκευη το ειχα. Υπαρχει thread στο ocn που εχει τα παντα απο κουπονια/express delivery δωρεαν κτλπ. αλλα δεν το παρακολουθω πλεον αρκετα (ειμαι ο NovaGOD εκει). http://www.overclock.net/t/1609899/new-logitech-g403-prodigy-107g-10g-wire-wireless/2740 Απο keyboards μονο TKLs για να εχω το μεγαλο mousepad κοντα και παντα "non gaming" κατα προτίμηση, filco/realforce κτλπ. δεν ειμαι fan των "gaming keyboards" οποτε δεν ξερω. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Έχει σημασία και το μέγεθος του κάθε mouse. Ο ts δεν το έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Χωρίς να ξέρουμε τι χέρια έχει τι να του προτείνει κανείς? Π.χ. τα δικά μου χέρια δεν θέλουν Mouse μεγαλύτερο από 11,5cm. Ας απαντήσει πρώτα.
ADHD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 To grip style ειναι το θεμα οχι το μεγεθος των χεριών του απαραίτητα, υπαρχουν "safe" shapes που παιζεις με αρκετα grip styles(το WMO/sensei shape ειναι πολυ καλο παραδειγμα) και αλλα τα οποια ειναι σχεδον exclusive για ενα grip style, πχ το g pro δεν μπορω να φανταστω καποιον να παιζει palm εκτος αν ειναι νανος με 10cm χερια. Παιζουν αλλοι με 22cm χερια με g pro και fingertip grip, ολα ειναι grip style και preference. Δεν ειναι αναγκη να απαντήσει για να πουμε 5 σωστα πραγματα για mouse, δεν το διαβαζει μονο ο ts το θεμα μπορει να ενδιαφέρεται και αλλος, γενικα λεμε ας τα διαβασει και ας κανει οτι θελει μετα η ας κανει το ερώτημα πιο συγκεκριμένο να παρει και πιο συγκεκριμενες προτασεις. Ακομα και στο mousepad λεει ενα "μεσαιο-μεγαλο" ναι οκ και τι θελεις softpad/hardpad θες να εχει static friction θες untextured, θες fast/slow και παει λεγοντας. Παντως θα επρεπε να γινει ενα sticky topic για gaming mouse και προτασεις(ισως και για headsets/keyboards), τα εχουμε πει τοσες φορες και υπαρχει τοσο υλικό σε σκορπια threads που ειναι κριμα να χάνεται επειδη ο ts βρηκε το mouse με 30-40 που ηθελε η δεν απαντησε ξανα και τελος, συνηθως ανοιγει ενα τετοιο θεμα κατα καιρους και πρεπει να του δωσεις url απο αλλο θεμα που συζητουσαν τα ιδια. Δεν γινεται να υπαρχουν 2 sticky για τα τροφοδοτικά και κανενα για gaming mice που ψαχνει επισης αρκετος κοσμος. Αυτο παει στους mods.. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το μέγεθος του ποντικιου είναι βασικό αλλά φυσικά όχι μόνο αυτό. Τι να κάνεις ένα μεγάλο ποντίκι αν έχεις μικρά χέρια ή το αντίστροφο.
bilythekid Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μεγαλο μεγεθος ποντικιου,βαρυ,και το mouse pad για fps,μεσαιο μεγεθος. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2016 από bilythekid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα