Προς το περιεχόμενο

i5 6600K O/C

vasilis_ts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Εχω το συστημα της υπογραφης μου. Μολις εκανα oc στον 6600K (τον πηγα στα 4.3) μεσω bios. Αυτη τη στιγμη κανω Stability Test στο AIDA64 και μεχρι στιγμης δειχνουν ολα ΟΚ. Αυτο που θελω να ρωτησω αφορα τις μνημες. Οι μνημες μου ειναι στα 2133. Με το XMP disabled, τρεχουν στα 2133. Οταν κανω enable το XMP, μου εμφανιζει μονο ενα profile στα 2133. Εχει νοημα να το ενεργοποιησω και να επιλεξω το μοναδικο προφιλ που μου βγαζει (2133), η να το αφησω disabled?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχει σημασια αν και μπορει να σε πηραξει οχι μονο την ταχυτητα αλλα μπορει και τα CL αν δεν θες να της πηραξεις {Manual} μπορεις να το βαλεις τ XMP

Εβαλα σημερα το OCCT και μου βγαζει συνεχεια ενα error, οτι δεν εχει δισκακι μεσα το drive. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο?

Εμένα μου το κάνει με το card reader η μαλακία.. Οπότε το βγάζω κ οκ.. Βάλε κάνα δίσκακι μέσα να μην σε πρήζει..

Εμένα μου το κάνει με το card reader η μαλακία.. Οπότε το βγάζω κ οκ.. Βάλε κάνα δίσκακι μέσα να μην σε πρήζει..

Το θεμα ειναι γιατι το κανει... ειναι τελειως ακυρο. Ειδα πως διορθωνεται, μεσα απο τη registry αλλα δεν θελω να το πειραξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...