vasilis_ts Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα, Εχω το συστημα της υπογραφης μου. Μολις εκανα oc στον 6600K (τον πηγα στα 4.3) μεσω bios. Αυτη τη στιγμη κανω Stability Test στο AIDA64 και μεχρι στιγμης δειχνουν ολα ΟΚ. Αυτο που θελω να ρωτησω αφορα τις μνημες. Οι μνημες μου ειναι στα 2133. Με το XMP disabled, τρεχουν στα 2133. Οταν κανω enable το XMP, μου εμφανιζει μονο ενα profile στα 2133. Εχει νοημα να το ενεργοποιησω και να επιλεξω το μοναδικο προφιλ που μου βγαζει (2133), η να το αφησω disabled? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχει σημασια αν και μπορει να σε πηραξει οχι μονο την ταχυτητα αλλα μπορει και τα CL αν δεν θες να της πηραξεις {Manual} μπορεις να το βαλεις τ XMP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εβαλα το XMP αλλα δεν βλεπω να εχει διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Στην καρτέλα spd σου βγάζει και νούμερα για xmp δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Nαι βγαζει, δεν το ειχα προσεξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Οι μνήμες έχουν τα ίδια profiles είτε με default είτε με XMP, οπότε δεν βλέπω λόγο να το έχεις ενεργό. Αλλά και να το έχεις, δεν αλλάζει κάτι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εβαλα σημερα το OCCT και μου βγαζει συνεχεια ενα error, οτι δεν εχει δισκακι μεσα το drive. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εβαλα σημερα το OCCT και μου βγαζει συνεχεια ενα error, οτι δεν εχει δισκακι μεσα το drive. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο? Εμένα μου το κάνει με το card reader η μαλακία.. Οπότε το βγάζω κ οκ.. Βάλε κάνα δίσκακι μέσα να μην σε πρήζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εμένα μου το κάνει με το card reader η μαλακία.. Οπότε το βγάζω κ οκ.. Βάλε κάνα δίσκακι μέσα να μην σε πρήζει.. Το θεμα ειναι γιατι το κανει... ειναι τελειως ακυρο. Ειδα πως διορθωνεται, μεσα απο τη registry αλλα δεν θελω να το πειραξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα