Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Ειμαι νέο μέλος. Θα μπω κατευθείαν στο πρόβλημα μου. Εχω εθιστεί με το φαγητό και θελω να τρώω συνεχώς. Τι μπορω να κανω για να το σταματήσω; Μίλησα με εναν φίλο που τον εχω γνωρίσει απο ενα παιχνίδι και μου ειπε πάρε μια φορά ναρκωτικά και θα σταματήσεις. Μήπως επειδη θα θελω-σκέφτομαι ξανα το ναρκωτικό και θα σταματήσω την υπόθεση με το φαγητό; Παρακαλω περιμένω την απαντηση σας. Δεν παει άλλο η κατάσταση εχω πάρει 35 κιλα σε δυο χρονια. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

αν δεν τρολάρεις (που πραγματικά το εύχομαι) τότε ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το να εθιστείς στα ναρκωτικά δεν είναι η λύση να κόψεις το φαι. Βαλε τη γυμναστική στη ζωή σου, βρες καποιες δραστηριότητες να ξεχνιέσαι από το φαγητό, πήγαινε σε ψυχολογο. αν βλέπεις ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις.

Δημοσ.

Γεια σας. Ειμαι νέο μέλος. Θα μπω κατευθείαν στο πρόβλημα μου. Εχω εθιστεί με το φαγητό και θελω να τρώω συνεχώς. Τι μπορω να κανω για να το σταματήσω; Μίλησα με εναν φίλο που τον εχω γνωρίσει απο ενα παιχνίδι και μου ειπε πάρε μια φορά ναρκωτικά και θα σταματήσεις. Μήπως επειδη θα θελω-σκέφτομαι ξανα το ναρκωτικό και θα σταματήσω την υπόθεση με το φαγητό; Παρακαλω περιμένω την απαντηση σας. Δεν παει άλλο η κατάσταση εχω πάρει 35 κιλα σε δυο χρονια. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Ξαναελα την Παρασκευη η' ακομα καλυτερα αποκτησε ενα χομπυ μην εισαι τοσο αργοσχολος  να μπουρδολογεις  ακυρα σε φορουμ.

• Like 4
Δημοσ.

Γεια σας. Ειμαι νέο μέλος. Θα μπω κατευθείαν στο πρόβλημα μου. Εχω εθιστεί με το φαγητό και θελω να τρώω συνεχώς. Τι μπορω να κανω για να το σταματήσω;

Logout. Δεν είσαι νέο μέλος, είσαι καιρό εδώ! B)

Δημοσ.

Βρε τι μαθαίνουμε στο ινσομνια, χαχαχαααααααααα

Πάρε λεει ναρκωτικά για να κόψεις το φάει, και μόλις το κόψεις ξεκινά το πάλι για να κόψεις τα ναρκωτικά

χαχαχαααααααααα έλιωσα

Δημοσ.

Τι εννοεις παιχνιδι; Videogame; Υποθετοντας οτι τον ξερεις μονο απο το internet και δεν εχετε ερθει ποτε face to face πως γινεται να τον θεωρεις φιλο σου; Αρχισε καλυτερα να βγαινεις εξω. Τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Το φαγητο απο τα ναρκωτικα δεν διαφερει και πολυ. Αν ζεις για να τρως τοτε εισαι ηδη ναρκομανης, εισαι εθισμενος και ο εθισμος σου σε αυτο το πραγμα σε σκοτωνει σιγα σιγα. Η διαφορα του δικου σου ναρκωτικου ειναι οτι ειναι νομιμο. Αυτο ειναι ολο. Κατα τα αλλα, ναι, εισαι ναρκομανης και θες βοηθεια.

Τι μπορεις να κανεις? Η απαντηση ειναι ο ελεγχος, κατι το οποιο μονο ευκολο δεν θα ειναι. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μην αγοραζεις ολα νομιμα ναρκοτικα που καταναλονης (αυτα που τρως δηλαδη). Π.χ κοβεις τελειως τη ζαχαρη και πολλα αλλα τα οποια θα τα βρεις με google search η ακομα και εδω.

Να βρεις καινουριες ασχολιες. Περπατημα, οτι καλυτερο υπαρχει. Εχεις δει στους Ολυμπιακους αγωνες αυτους που κανουν χιλιομετρα με γρηγορο βαδην? Φαντασου λοιπον τι καλη γυμναστικη που ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...