kwstass92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σας. Ο Υπολογιστής που έχω μου έβγαζε συνέχεια μπλε οθόνη και μετά από 10 μέρες περίπου σταμάτησε να βγάζει μπλε οθόνη και απλά κόλλαγε. Τώρα μόλις τον ανοίγω, μου σβήνει αμέσως. Δηλαδή με το που πάει να πάρει μπροστά κλείνει. Πέρυσι έκανα format και μετά από λίγους μήνες τον πήγα σε ένα μαγαζί ( γιατί μου έκανε πάλι τα ίδια) και μου τον καθάρισαν. Τώρα να πάω να τον κοιτάξουν ή να κοιτάξω απευθείας για υπολογιστή? Αν κοιτάξω για υπολογιστή ( δεν ξέρω καθόλου από υπολογιστές ) έχετε να μου προτείνετε κάτι? Χαρακτηριστικά? Περίπου στα 600 ευρώ. Τον θέλω κυρίως για παιχνίδια αλλά να έχει και τα προγράμματα της microsoft γιατί κάνω και εργασίες εξαιτίας της σχολής. Μόνο για πύργο. Καλύτερα έτοιμο ή ξεχωριστά κομμάτια και να έρθουν να μου τον συναρμολογήσουν? Οθόνη και τα υπόλοιπα τα έχω. Και αν μπορείτε να μου προτείνετε και κάποιο μαγαζί.
jeandoumpier Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. 1ον. Τί είδους παιχνίδια θέλεις να παίζεις;Δώσε 2-3 παραδείγματα. 2ον. Όταν λες προγράμματα της microsoft, λογικά τα windows 10 θα εννοείς... Για αρχή διευκρίνησε αυτά, και θα συνεχίσουμε με προτάσεις, κατάστημα κτλ...
SpirosZ68 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το θεμα σου εχει δυο σκελη.Το ενα ειναι να δουμε αν χρειαζεται να πας σε αλλο υπολογιστη η αν προκειται για κατι που φτιαχνει και αξιζει να φτιαχτει.Γενικα η μπλε οθονη ειναι ενα συστημα αυτοπροστασιας του υπολογιστη.Οταν ξερεις λιγα πραγματα μπορεις να κανεις μονος σου το troubleshooting, να βρεις τι φταιει και να το φταιξεις μονος σου.Οταν δεν ξερεις αφηνεσαι στην τυχη και στα χερια του καθε τεχνικου η "τεχνικου" και μπορει να μπεις σε περιπετειες χωρις λογο.Το δευτερο ειναι να σου προτεινουμε καινουριο υπολογιστη αν οντως συντρεχουν λογοι να γινει κατι τετοιο. Ξεκινησε κατ αρχην με το να μας πεις τα στοιχεια του υπαρχοντα υπολογιστη.Μας ενδιαφερουν τα ακριβη μοντελα του καθε εξαρτηματος.Μητρικη, Επεξεργαστης, μνημες, δισκος, καρτα γραφικων, τροφοδοτικο.Κατεβασε το speccy αν δεν γνωριζεις τα μοντελα θα στα βρει αυτο (εκτος απο το τροφοδοτικο, αυτο θα ανοιξεις το κουτι να μας πεις τι γραφει). 2
kwstass92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Παιχνίδια όπως assassins, call of duty, manager. Οχι τα windows 10. Εννοώ excel αυτά τα προγράμματα.... Δεν ανοίγει ο υπολογιστής για να το κατεβάσω... Πως αλλιώς μπορώ να τα δω? Καλησπέρα. 1ον. Τί είδους παιχνίδια θέλεις να παίζεις;Δώσε 2-3 παραδείγματα. 2ον. Όταν λες προγράμματα της microsoft, λογικά τα windows 10 θα εννοείς... Για αρχή διευκρίνησε αυτά, και θα συνεχίσουμε με προτάσεις, κατάστημα κτλ... Το θεμα σου εχει δυο σκελη.Το ενα ειναι να δουμε αν χρειαζεται να πας σε αλλο υπολογιστη η αν προκειται για κατι που φτιαχνει και αξιζει να φτιαχτει.Γενικα η μπλε οθονη ειναι ενα συστημα αυτοπροστασιας του υπολογιστη.Οταν ξερεις λιγα πραγματα μπορεις να κανεις μονος σου το troubleshooting, να βρεις τι φταιει και να το φταιξεις μονος σου.Οταν δεν ξερεις αφηνεσαι στην τυχη και στα χερια του καθε τεχνικου η "τεχνικου" και μπορει να μπεις σε περιπετειες χωρις λογο.Το δευτερο ειναι να σου προτεινουμε καινουριο υπολογιστη αν οντως συντρεχουν λογοι να γινει κατι τετοιο. Ξεκινησε κατ αρχην με το να μας πεις τα στοιχεια του υπαρχοντα υπολογιστη.Μας ενδιαφερουν τα ακριβη μοντελα του καθε εξαρτηματος.Μητρικη, Επεξεργαστης, μνημες, δισκος, καρτα γραφικων, τροφοδοτικο.Κατεβασε το speccy αν δεν γνωριζεις τα μοντελα θα στα βρει αυτο (εκτος απο το τροφοδοτικο, αυτο θα ανοιξεις το κουτι να μας πεις τι γραφει). Το θεμα σου εχει δυο σκελη.Το ενα ειναι να δουμε αν χρειαζεται να πας σε αλλο υπολογιστη η αν προκειται για κατι που φτιαχνει και αξιζει να φτιαχτει.Γενικα η μπλε οθονη ειναι ενα συστημα αυτοπροστασιας του υπολογιστη.Οταν ξερεις λιγα πραγματα μπορεις να κανεις μονος σου το troubleshooting, να βρεις τι φταιει και να το φταιξεις μονος σου.Οταν δεν ξερεις αφηνεσαι στην τυχη και στα χερια του καθε τεχνικου η "τεχνικου" και μπορει να μπεις σε περιπετειες χωρις λογο.Το δευτερο ειναι να σου προτεινουμε καινουριο υπολογιστη αν οντως συντρεχουν λογοι να γινει κατι τετοιο. Ξεκινησε κατ αρχην με το να μας πεις τα στοιχεια του υπαρχοντα υπολογιστη.Μας ενδιαφερουν τα ακριβη μοντελα του καθε εξαρτηματος.Μητρικη, Επεξεργαστης, μνημες, δισκος, καρτα γραφικων, τροφοδοτικο.Κατεβασε το speccy αν δεν γνωριζεις τα μοντελα θα στα βρει αυτο (εκτος απο το τροφοδοτικο, αυτο θα ανοιξεις το κουτι να μας πεις τι γραφει). Παιχνίδια όπως assassins, call of duty, manager. Οχι τα windows 10. Εννοώ excel αυτά τα προγράμματα.... Δεν ανοίγει ο υπολογιστής για να το κατεβάσω... Πως αλλιώς μπορώ να τα δω?
jeandoumpier Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μια πρόταση στα 610€ από eshop.gr που στα συναρμολογούν δωρεάν και ή στα στέλνουν σπίτι ή τα παραλαμβάνεις από κάποιο κατάστημά τους: υ.γ. όσον αφορά στα προγράμματα office, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε δωρεάν προγράμματα που έχουν παρόμοια εμφάνιση με τα microsoft word,excel κτλ...όπως για παράδειγμα το LibreOffice...το οποίο μπορείς να κατεβάσεις εδώ δωρεάν.
kwstass92 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μια πρόταση στα 610€ από eshop.gr που στα συναρμολογούν δωρεάν και ή στα στέλνουν σπίτι ή τα παραλαμβάνεις από κάποιο κατάστημά τους: eesss.png υ.γ. όσον αφορά στα προγράμματα office, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε δωρεάν προγράμματα που έχουν παρόμοια εμφάνιση με τα microsoft word,excel κτλ...όπως για παράδειγμα το LibreOffice...το οποίο μπορείς να κατεβάσεις εδώ δωρεάν. Αρα καλύτερα ξεχωριστά κομμάτια από έτοιμο? Αρα καλύτερα ξεχωριστά κομμάτια από έτοιμο? Και + antivirus, windows και δεν ξέρω τι άλλο βάζουν στην αρχή πόσο θα ανέβει?
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιχνίδια όπως assassins, call of duty, manager. Οχι τα windows 10. Εννοώ excel αυτά τα προγράμματα.... Δεν ανοίγει ο υπολογιστής για να το κατεβάσω... Πως αλλιώς μπορώ να τα δω? Παιχνίδια όπως assassins, call of duty, manager. Οχι τα windows 10. Εννοώ excel αυτά τα προγράμματα.... Δεν ανοίγει ο υπολογιστής για να το κατεβάσω... Πως αλλιώς μπορώ να τα δω? Άνοιξε το κουτί σου και δες τουλάχιστον τι μητρική έχεις (το γράφει πάνω της), πόσες μνήμες έχεις και τι χωρητικότητα, ποια κάρτα γραφικών έχεις (θα το γράφειμεπάνω της), τι τροφοδοτικό (μια από τα ίδια), τι σκληρούς-ssd έχεις. 1
katerinapn85 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εχω στη θεση σου θα αλλαζα πρωτα το τροφοδοτικο.παρε ενα καλο και βαλτο στο παλιο pc .εαν συνεχισει τα προβληματα κανε και την αγορα των υπολοιπων 1
Kostas.karras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Πρεπει με καποιο τροπο να δεις τα κομματια του υπολοδιστη σου και να μας τα αναφερεις.. Ανοιξε τον, καπου κατι θα γραφει,μητρικη, καρτα γραφικων,τροφοδοτικο.. ψαχτο λιγο, (το βγαζεις απο το ρευμα εννοειται... )
kwstass92 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Άνοιξε το κουτί σου και δες τουλάχιστον τι μητρική έχεις (το γράφει πάνω της), πόσες μνήμες έχεις και τι χωρητικότητα, ποια κάρτα γραφικών έχεις (θα το γράφειμεπάνω της), τι τροφοδοτικό (μια από τα ίδια), τι σκληρούς-ssd έχεις. Το άνοιξα αλλά δεν ξέρω ποιο είναι τι. Γι'αυτό θα χρειαστώ πολύ βοήθεια. Δύο θύρες DDR2 βλέπω. MODEL:LPK19-35(δεν ξέρω τι είναι). Και western digital 250GB SATA 8MB Cache WD2500AAJS. Δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου... Πρεπει με καποιο τροπο να δεις τα κομματια του υπολοδιστη σου και να μας τα αναφερεις.. Ανοιξε τον, καπου κατι θα γραφει,μητρικη, καρτα γραφικων,τροφοδοτικο.. ψαχτο λιγο, (το βγαζεις απο το ρευμα εννοειται... )
Kostas.karras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/314973/Linkworld-LPK19-35-550W.html Αυτο ειναι το τροφοδοτικο σου? αλλαγη σιγουρα.. Αν διαθετεις 600 σε ddr2 δεν νομιζω να σε συμφερε να αναβαθμισεις αρα προτεινω κατι καινουργιο
kwstass92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/314973/Linkworld-LPK19-35-550W.html Αυτο ειναι το τροφοδοτικο σου? αλλαγη σιγουρα.. Αν διαθετεις 600 σε ddr2 δεν νομιζω να σε συμφερε να αναβαθμισεις αρα προτεινω κατι καινο Μου πρότειναν αυτόν από ένα μαγαζί στα 590. Καλός είναι? INTEL CPU CORE i5 6402P, 4C/4T, 2.80GHz, CACHE 6MB, SOCKET LGA1151, GPU, BOX, 3YW. MSI MB H110M PRO-VH, SOCKET INTEL LGA1151, CS INTEL H110, 2 DIMM SOCKETS DDR4, VGA/HDMI, LAN GIGABIT, MICRO ATX, 3YW. CORSAIR RAM DIMM 8GB CMV8GX4M1A2133C15, DDR4, 2133MHz, LTW. SAPPHIRE VGA PCI-E RADEON RX 460 2G OC (11257-00-20G), 2GB/128BIT, GDDR5, DVI-D/HDMI/DISPLAY PORT, 2 SLOT DUAL-X FAN, 3YW SILICON POWER SSD 2.5" 120GB SLIM S55, SATA3, READ 550MB/s, WRITE 500MB/s, 3YW. SUPERCASE PSU 750W, SERIES FORCE 12CM FAN, 2YW. SAMSUNG DVD R/RW SH-224GB/BEBE, INTERNAL, SATA, 24x, DL, BLACK, BULK, 2Y SUPERCASE PC CHASSIS PC 511, W/O PSU
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Όχι δεν είναι καλός. Χάλια τροφοδοτικό, κουτί, μετριότατος ssd. 1
kwstass92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Όχι δεν είναι καλός. Χάλια τροφοδοτικό, κουτί, μετριότατος ssd. Μπορείς να μου προτείνεις κάποιον? Στα 500-600 για gaming αλλά θέλω και τα προγράμματα( excel,word). Αν βάλω και αυτά πάει παραπάνω? ssd θα βάλει και μια μνήμη 250GB που είχα από τον προηγούμενο πύργο.
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μιλάς για το office. Με αυτό πάει πολύ παραπάνω. Ανάλογα την έκδοση που θα πάρεις. Π.χ. το πιο φθηνό είναι το παρακάτω που έχει word, excel, powerpoint, onenote. http://www.skroutz.gr/s/9112026/Microsoft-Office-Home-Student-P2-2016-Gr-PKC.html Σε αντίθεση με τα windows ξέρω ελάχιστους που αγοράζουν Office. Οι οερισσότεροι το έχουν από τον "Θείο από την Αμερική" . Η γνώμη είναι να πάρεις πρώτα το μηχάνημα και δοκιμάζεις ένα free office όπως το libre office.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα