Προς το περιεχόμενο

power bank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακαρι να μπορούσα

Είχα βρει ένα άρθρο απο ένα παλικάρι και το είχα κάνει αλλά δεν θυμάμαι τίποτα και πώς το είχα κάνει.

Παταγες μερικά πράγματα εδώ και εκεί και γινόταν μετά ή μετατροπή από το paypal

Δημοσ.

Xiaomi δαγκωτο

(Αν και ή blitzwolf έχει καλο όνομα) απέναντι σε xiaomi κάνεις δεν μπορεί να πάει κόντρα,ειδικα σε τέτοια αξιόπιστια που έχει αυτή η εταιρία

Δημοσ.

Και εγώ Xiaomi θα σου έλεγα αλλά πιο πολύ γτ to design είναι πιο όμορφο πιο βολικό αξιοπιστία πιστεύω πάνω κάτω το ίδιο ειναι..

Δημοσ.

Έχω και τα 2 10αρια. Ποιότητα κατασκευής ίδια. Υπέρ του blitz το qc3.0 κατά ότι πρέπει να πατάς και το on όταν βάζεις το κινητό.

Δημοσ.

Έχω και τα 2 10αρια. Ποιότητα κατασκευής ίδια. Υπέρ του blitz το qc3.0 κατά ότι πρέπει να πατάς και το on όταν βάζεις το κινητό.

Αφού εσύ τα έχεις και τα δύο, μπορείς να μου πεις αν είναι πιο γρήγορο το blitzwolf κατά την φόρτιση;  Γιατί δεν θέλω να το έχω συνδεδεμένο πολύ ώρα όταν δεν έχω μπαταρία, δηλαδή να το βάζω για κανένα μισάωρο και να έχει προλάβει να φορτίσει ικανοποιητικά.

Δημοσ.

Αφού εσύ τα έχεις και τα δύο, μπορείς να μου πεις αν είναι πιο γρήγορο το blitzwolf κατά την φόρτιση;  Γιατί δεν θέλω να το έχω συνδεδεμένο πολύ ώρα όταν δεν έχω μπαταρία, δηλαδή να το βάζω για κανένα μισάωρο και να έχει προλάβει να φορτίσει ικανοποιητικά.

σε αυτό παίζει ρόλο τι ρεύμα ζητάει το κινητό για να φορτίσει.

Και τα 2 βγάζουν 2Α εξοδο οπότε 99,99999999% τον ίδιο χρόνο θα κάνουν.

έχε υπόψιν σου πάντως,η φόρτιση του κινητου με χρηση Powerbank και με χρήση φορτιστή πρίζας έχουν ελαφρώς διαφορά.

Και εξηγούμαι αμέσως.

έχουν περάσει απ τα χέρια μου μέχρι στιγμής 3 powerbanks(1 platinet,1 tp link 10400, και το adata 10000 που έχω τώρα).

Στην φορτιση με χρήση PB,το κινητό καταναλώνει πιο γρήγορα την μπαταρία απ οτι με χρήση φορτιστή πρίζας.

Δημοσ.

Αφού εσύ τα έχεις και τα δύο, μπορείς να μου πεις αν είναι πιο γρήγορο το blitzwolf κατά την φόρτιση; Γιατί δεν θέλω να το έχω συνδεδεμένο πολύ ώρα όταν δεν έχω μπαταρία, δηλαδή να το βάζω για κανένα μισάωρο και να έχει προλάβει να φορτίσει ικανοποιητικά.

Εάν έχεις κινητό που υποστηρίζει quick charge το blitz θα είναι ποιο γρήγορο. Αλλιώς τα ίδια

Δημοσ.

Στα 30 δολάρια που κάνει το blitz με Quick charge 3.0 στα ίδια είναι λεφτά ειναξ και το xiaomi 10000mah PRO που έχει πιο ωραίο design και είναι λγκα πιο αξιόπιστο

Δημοσ.

Στα 30 δολάρια που κάνει το blitz με Quick charge 3.0 στα ίδια είναι λεφτά ειναξ και το xiaomi 10000mah PRO που έχει πιο ωραίο design και είναι λγκα πιο αξιόπιστο

Αυτό εννοείς; http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-Bothway-QC2_0-Quick-Charge-Power-bank-Pro-PLM01ZM-p-1039932.html?rmmds=search

Ψάχνω το powerbank να έχει 9v/2a γιατί το κινητό μου (huawei P9) υποστηρίζει τέτοιο ρεύμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...