Προς το περιεχόμενο

Sleep Trackers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, 

Έχω στην κατοχή μου εδώ και καιρό το xiaomi mi band 2 και παρακολουθώ τον ύπνο μου . Γενικά δεν κοιμόμουν ποτέ καλά και τα τελευταία χρόνια θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να είναι κουρασμένος ακόμα και μετά από αρκετές ώρες ύπνου. 

Σε όσους κατέχουν sleep trackers θα ήθελα να αναφέρετε πόσο περίπου deep sleep έχετε σε μια νύχτα. Εγώ ας πούμε πάνω από 1.5 ώρα το πολύ δεν είχα ποτέ . Είναι φυσιολογικό? Είναι άραγε ασφαλές τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα sleep trackers ?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Merlin_o_magos
Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω από το συγκεκριμένο θέμα απλά είχα διαβάσει ότι ο ύπνος είναι μία κυκλική διαδικασία!

Ελφρης ύπνος μεσαία κατάσταση και ο βαρύς που λένε κ το αντίθετο!

Κάθε 2.30-3 ωρεςς ύπνου ειανι ούτε μισή ώρα βάρη πάνω κάτω οπότε 1.5 ώρα μ φαίνεται πάρα πολύ! Ο ώρα βαρας??

Δημοσ.

Εγώ μέσο όρο 1 ώρα, με μέσο όρο συνολικού ύπνου 6-6.5 ώρες(βράδυ, κοιμάμαι και το μεσημέρι αλλά το mi band δεν το πιάνει). Αν εσύ κοιμάσαι οκτάωρο, νομίζω νορμάλ είσαι.

Δημοσ.

Διαβάζω σε διάφορα forum ότι ο βαθύς ύπνος και καλά πρέπει να είναι περίπου το 50%  του συνολικού ύπνου. Εγώ κοιμάμαι συνήθως 6-8 ώρες το πολύ και συνήθως βλέπω 40-80 λεπτά βαθύ ύπνου. Στην δουλειά μου από ανθρώπους που έχουν το mi band παράδειγμα έχουν στο 8ωρο 3-4 ώρες βαθύ ύπνου. Περίεργα πράγματα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...