skiner Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σας, Εχει 2 μερες που εγινε ενα update στο galaxy s6 και απο τοτε παρατηρησα οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγοροτερα με 3g η wifi αλλα και με κλειστο το ιντερνετ γενικοτερα. Δεν ξερω εαν φταιει το update η απλα συμπτωση. Το κινητο ειναι ουτε 1ος χρονου σε αριστη κατασταση. Σημερα συγκεκριμενα το χρησιμοποιησα απο τις 8 το πρωι εως 12μιση το μεσημερι με μεσαια χρηση κυριως Facebook & instagram and emails. Ευχαριστω εκ των προτερων
johnyboy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 αυτό ήθελε μπαλαντέζα στα καλά του, φαντάσου με το χάλι του lagwiz.Πόσες ώρες οθόνη βγάζει?
ziaba Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σας, Εχει 2 μερες που εγινε ενα update στο galaxy s6 και απο τοτε παρατηρησα οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγοροτερα με 3g η wifi αλλα και με κλειστο το ιντερνετ γενικοτερα. Δεν ξερω εαν φταιει το update η απλα συμπτωση. Το κινητο ειναι ουτε 1ος χρονου σε αριστη κατασταση. Σημερα συγκεκριμενα το χρησιμοποιησα απο τις 8 το πρωι εως 12μιση το μεσημερι με μεσαια χρηση κυριως Facebook & instagram and emails. Ευχαριστω εκ των προτερων το έλιωσες τόσες ώρες 4,5 ώρες sot για το s6 μια χαρά είναι
skiner Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εβγαζα σε μεσαια χρηση πανω απο δεκα ωρες.
sam75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 4.5 στο σπίτι με WiFi είναι λίγο... Το P9 lite μου βγάζει 8 ώρες το λιγότερο. Στο 4g μου βγάζει 3.5 ώρες οθόνης με την φωτεινότητα στο 80%.
arma1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 αυτο με την μπαταρια των κινητων κουραστικο και ψυχοφθορο καταντησε ,15 κινητα αλλαξα τα τελευταια δυο χρονια (που λεει ο λογος) , ολα πανω κατω την ιδια αποδοση ειχαν σαν μπαταριες, ακομη και το g2 που περασε απο τα χερια μου δεν εκανε την διαφορα, χαλαρωστε και απολαυστε τα κινητα σας , υπαρχουν και εξαιρεσεις μερικων κινητων που η μπαταρια τους ηταν τραγικη (βλεπε bbZ10) , οσο αφορα τον ts που ανοιξε το θεμα μαλλον καποια εφαρμογη του κανει ζημια, ισως ομως να μην πατησε καλα η αναβαθμιση , εκει η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι απαραιτητη edit ευτυχως ζουμε ακομη σε σπιτια και οχι σε σπηλιες
sam75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 αυτο με την μπαταρια των κινητων κουραστικο και ψυχοφθορο καταντησε ,15 κινητα αλλαξα τα τελευταια δυο χρονια (που λεει ο λογος) , ολα πανω κατω την ιδια αποδοση ειχαν σαν μπαταριες, ακομη και το g2 που περασε απο τα χερια μου δεν εκανε την διαφορα, χαλαρωστε και απολαυστε τα κινητα σας , υπαρχουν και εξαιρεσεις μερικων κινητων που η μπαταρια τους ηταν τραγικη (βλεπε bbZ10) , οσο αφορα τον ts που ανοιξε το θεμα μαλλον καποια εφαρμογη του κανει ζημια, ισως ομως να μην πατησε καλα η αναβαθμιση , εκει η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι απαραιτητη edit ευτυχως ζουμε ακομη σε σπιτια και οχι σε σπηλιες Δεν έχουν όλα πάνω κάτω την ίδια απόδοση αλλά Οκ.... Ας πούμε κάτι moto G που είχα έβγαζαν 1 ώρα οθόνη, το g2 μου έβγαλε 2 ώρες οθόνη, το Galaxy s4 με το ζόρι 1.5 ώρα,το a5 έβγαζε 3 ώρες. Γενικά όλα θέλουν φόρτιση κάθε νύχτα όπως κ να έχει.
petran91 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Όσο είχα το s6, είχα μέσο όρο 2 ώρες και 45 λεπτά screen time, πάντα με δεδομένα ή wifi ανοικτά.Τρομερά λίγο κατά τη γνώμη μου, και αυτό ήταν και το μοναδικό μου παράπονο από αυτή τη συσκευή.Στον TS: Πας στις ρυθμίσεις> μπαταρία > οθόνη. Εκεί σου λέει πόση ώρα λειτούργησε η οθόνη από την τελευταία φόρτιση - που είναι και το σημαντικό στην αυτονομία.Βάσει αυτού συγκρίνεις και μετράς, ανάλογα πάντα με τη χρήση σου, γι αυτό κι εγώ είπα 2:45 με Wifi/δεδομένα ανοικτά, γιατί αν τα είχα κλειστά θεωρητικά θα έπαιρνα περισσότερο χρόνο οθόνης (screen time).
skiner Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μου δειχνει οτι το email εφαρμογη εφαγε 38 τα εκατο μπαταριας. Οθονη 21%. Σημερα παλι μεσα σε 4.5 ωρες με λιγη χρηση φβ ινστα μαιλς επεσε στα 2 %. Εκανα reboot device αλλ δεν εγινε τπτ
arma1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Κάποια εφαρμογή σου κάνει την ζημιά φίλε, email λέγεται, κάποια άλλη; δεν ξέρω
WalkerSW Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μου δειχνει οτι το email εφαρμογη εφαγε 38 τα εκατο μπαταριας. Οθονη 21%. Σημερα παλι μεσα σε 4.5 ωρες με λιγη χρηση φβ ινστα μαιλς επεσε στα 2 %. Εκανα reboot device αλλ δεν εγινε τπτ Μαλλον έφαγε φρίκη το mail app και κράταει το κιν ''ξύπνιο'' όλη την ώρα.... Μαλλος το reset to factory defaults δεν το γλυτώνεις....
skiner Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 και αντα ξανα εφαρμογες και λοιπα κατεβασμα
johnyboy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 4,30 ώρες για το σ6 είναι υπέρβαση.συνήθως 3.30 με 4 παίζει
WalkerSW Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 4,30 ώρες για το σ6 είναι υπέρβαση.συνήθως 3.30 με 4 παίζει Προφανώς και δεν μιλάει για 4.5 ώρες screen time
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα