Προς το περιεχόμενο

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο φαινεται σιγουρα,αλλα για μια ακομη φορα ειναι ανακυκλωση το σεναριο.Τουλαχιστον αυτο φαινεται απτο trailer.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την ειδα και θεωρώ ότι δεν αξίζει για κινηματογράφο ούτε και με μειωμένο εισιτήριο.Χειρότερη από το 4.Σενάριο,ερμηνείες και ειδικά σκηνοθεσία είναι από τα lidl.

Εχει after credits scene

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα πάω Τετάρτη να τη δω σε Dolby Atmos. Οι προηγούμενες μου άρεσαν λόγω Johnny Depp, μουσικής και εφέ. Δεν περιμένω κάτι τρελό σεναριακά και έχω ακούσει ότι γίνεται λίγο μπάχαλο με τους πολλούς χαρακτήρες που μπήκαν. Ωστόσο δεν βλέπουμε συχνά ταινίες με πειρατές, so hyped :D

Δημοσ.

Την είδα εχθές, στην αρχή δεν μ άρεσε τόσο, μετά όμως ήταν κλασικό "πειρατές" πέρασε ευχάριστα η ώρα.

ένα πράγμα δεν κατάλαβα το tattoo του Μπαρμποσα, γιατί να κάνει ένα tattoo που το είχε δει από ένα βιβλίο π έκλεψε και το έδωσε στην κόρη του;

Δημοσ.

Παιδιά μου φαίνεται πλέον πολύ παιδικό.

Αξίζει λέτε για ενήλικα;

Στο ιδιο κοινο απευθυνονταν και οι προηγουμενες αρα γιατι οχι?

Αν εχεις τους οποιους δισταγμους για την ταινια,η λυση ειναι μισο εισ. και εισαι αρχοντας.

Δημοσ.

Στο ιδιο κοινο απευθυνονταν και οι προηγουμενες αρα γιατι οχι?

Αν εχεις τους οποιους δισταγμους για την ταινια,η λυση ειναι μισο εισ. και εισαι αρχοντας.

Δεν βρίσκω λόγο να πάει κανείς με φουλ εισιτήριο πλέον κινηματογράφο, εκτός από την έλλειψη χρόνου μέσα στην εβδομάδα που είναι κατανοητό. Odeon έχεις μισό εισητήριο Δευτέρα με Πέμπτη, ενώ Village τις Τετάρτες. Το θέμα είναι να υπάρχει κενό χρόνου :)

Δημοσ.

Παιδιά μου φαίνεται πλέον πολύ παιδικό.

Αξίζει λέτε για ενήλικα;

Οι πραγματικές πειρατικές ταινίες, είχαν πάντα αυτό το στυλ. Ένα κωμικοπεριπετιώδη μοτίβο και πολλές σκηνές δράσεις (αρκετές κωμικές), έρωτα ή υπόνοια έρωτα και βέβαια κορυφαία κοστούμια.

Αναβίωση αυτού του είδους είδαμε με το τεράστιο Τζονι Ντεπ στη συγκεκριμένη σειρά ταινιών. Είμαστε πολύ κακομαθημένοι για να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε το πόσο αριστουργηματικές και μοναδικές είναι αυτές οι ταινίες.

Να σημειώσω ότι προκάτοχος του Τζονι Ντεπ σε αριστουργηματικές πειρατικές ταινίες ήταν ο Ερον Φλιν με κορυφαία ταινία τον Κάπτεν Μπλαντ (οποιος δε το έχει δει το προτείνω. Η ταινία είναι του 1935 οπότε να ξέρετε τι περιμένετε να δειτε).

Γενικά η 25ετία με 1935-1960 έχει αριστουργήματα του είδους που αναβιώνουν τώρα με τον Ντεπ. Πειρατής Λαφίτ, Κόκκινος Κουρσάρος κτλ κτλ.

Δημοσ.

Την είχα και εγώ σήμερα σε Dolby Atmos προβολή. Καλά η ταινία είχε πολλές σκηνοθετικές μπούρδες και παράλογα σκηνικά αλλά και πάλι ήταν διασκεδαστικότατη. Ξεχωρίζω την ερμηνεία του Johnny Depp, το πανέμορφο (για ακόμη μια φορά) soundtrack και τα εξαιρετικά εφέ. (ειδικά προς το τέλος). Όσον αφορά την post-credits scene:

Αυτός που εμφανίστηκε αν κατάλαβα καλά ήταν ο David Jones? Του πήρε εκείνο το μενταγιόν και έφυγε? Και επίσης τι ακριβώς παίζει με αυτό το μενταγιόν? Αφήνει πολλά περιθώρια για sequel πάλι.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...