Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν πεθαίνει η σειρά... 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αφού πλέον βγάζει ταριφιές 1 δις κάθε φορά...
mike299 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αφού πλέον βγάζει ταριφιές 1 δις κάθε φορά... Παρόλο που κάθε συνέχεια ήταν χειρότερη από την προηγούμενη. Μόνο η πρώτη ήταν πραγματικά καλή 1
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Φέρτε την Κίρα πίσω, πειρατές της Καραϊβικής χωρίς εκείνη, δεν υφίστανται...
snake_plissken2112 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 θα έπρεπε κάποια στιγμή να εισάγουν και επίσημα κανένα devil's fuit or something, χωρίς ντροπή πια, μπας και αποκτήσει το ελάχιστο νόημα αυτό το σκουπιδο-franchise
Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Pirates και Transformers 2 σειρες ταινιων που αποδυκνειουν ότι δεν χρειαζεται σενάριο για να κανεις επιτυχια, δυστυχως αυτα βλέπουν οι παραγωγοι και δυσκολα θα ξαναδουμε μεγάλες ταινίες με τη συχνοτητα που βλεπαμε παλια. Εν τω μεταξυ βλεπεις το τρειλερ και λες με αυτα τα εφε και ενα σκοτεινο υφος θα μπορουσε να γινει μια ταινιάρα δρασης - μυστηρίου και αντιθετα θα κανουν παλι μια ταινία μη-λογικής δρασης με πολλα κωμικά στοιχεία. 1
noFEARgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 και η πρωτη ειχε παρα πολλα κωμικα στοιχεια και ηταν καταπληκτικη . Δεν χρειαζεται να αλλαξουν ειδος για να κανουν καλη ταινια 1
michael92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μόνο εμένα μου φάνηκε κάκιστο το CGI; Ειδικά αν σκεφτούμε ότι η πρώτη και η δεύτερη ταινία είχαν αφήσει εποχή για το CGI τους. 1
smarianina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 η τελευταία πάντως της σειράς δεν ήταν καλή...Προσπάθησε να τη σώσει ο Johnny Depp αλλα στις 3 πρώτες είχε κάνει κι αυτός καλύτερη δουλειά...Για μένα πάντως παραμένει καλύτερη η πρώτη από τις 4 που έχουν γυριστεί...Μακάρι να αξίζει η καινούρια...Αναμένουμε λοιπόν...Το πρώτο trailer πάντως δε με τράβηξε καθόλου 2
V for Vagelis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μόνο εμένα μου φάνηκε κάκιστο το CGI; Ναι. :Ρ
liakinen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Από σενάριο δεν ξέρω τι θα μας βγεί αλλά τα φράγκα βλέπω δεν τα τσιγκουνεύτηκαν.
michael92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Το CGI αρκετά βελτιωμένο από το teaser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα