mgeor Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Lol , σχεδόν τα ίδια λέει και για το iPhone 7 Επίσης είναι γνωστό οτι με OLED ασχολούνται άτομα σαν αυτό Καλά τα λέει Νομίζω όμως ότι κάτι που παρεξηγεί ο κόσμος είναι ότι οι OLED από κατασκευής έχουν πολύ πιο έντονα χρώματα σε σχέση με LCD, VA και IPS, πριν καν βάλει το χέρι της η Samsung, LG etc στις ρυθμίσεις των χρωμάτων. Και με αυτά τα απίστευτα έντονα χρώματα έχουν ξετρελαθεί οι περισσότεροι TV reviewers με τις νέες OLED τηλεοράσεις της LG. Τα έντονα = "υπερκορεσμένα" χρώματα δεν σημαίνει πως είναι λάθος. https://www.youtube.com/watch?v=1wC0MJJcsxE Έκλασα στο γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Και η παραπληροφορηση συνεχιζεται: http://www.displaymate.com/Galaxy_Note7_ShootOut_1.htm http://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm Η apple συνεχιζει και βάζει LCD οθονες υποδεεστερες απο τις κορυφαιες AMOLED(που ειναι ακριβοτερες και αυτο εξηγει πολλα). Αυτο μερικοι δεν μπορουν να το δεχτουν, οποτε καταφευγουν στην παραπληροφορηση κλπ. Δεν εξηγει πολλα τα εξηγει ολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αλλά δεν με ενδιαφέρει τι λέει το κάθε σάιτ όταν τα δικά μου μάτια μπορούν να διακρίνουν την διαφορά του άσπρου δίπλα δίπλα, τώρα το ποιος συνηθίζει την παραπληροφόρηση είναι άλλο θέμα. Γι' αυτό συνήθως χρησιμοποιούμε αξιόπιστα sites/reviews για να υποστηρίξουμε τα λεγόμενά μας. Τι να μας πουν τα αξιοπιστα sites/reviews, οταν έχουμε τον Neg: Samsung Galaxy AMOLED με τρελές διαφημίσεις και συγκρίσεις, ως αποτέλεσμα; Υπερκορεσμένα μη ρεαλιστικά χρώματα... Δεν εμπιστευομαστε αυτους(μιας και εχουμε τον Neg): http://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm The Basic screen mode on the Galaxy S7 is tied with the Galaxy Note 5 for the most accurate display colors of any smartphone or tablet display that we have ever tested, Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2016 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τι να μας πουν τα αξιοπιστα sites/reviews, οταν έχουμε τον Neg: Δεν εμπιστευομαστε αυτους(μιας και εχουμε τον Neg): http://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm Αξιόπιστα According to who? Δεν μου απάντησες στο παραπάνω ερώτημα! Έχουν ή δεν έχουν Burn-in?! Έχουν ή δεν έχουν περίεργο άσπρο; Αντί να μου λινκάρεις το Χ/Ψ σάιτ. Απάντησε ειλικρινά στα παραπάνω. Εκτός αν είσαι και εσύ από τους τύπους που τα παίρνουν για να γράφουν συνεχώς θετικά Reviews για τις συσκευές της Samsung. Άλλωστε είναι γνωστό ότι συμβαίνει και μάλιστα το πλήρωσε και με πρόστιμο, οπότε ξαναρωτώ. Αξιόπιστο Site according to who? Ποιος μου εγγυάται ότι δεν τα παίρνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αξιόπιστα According to who? Δεν μου απάντησες στο παραπάνω ερώτημα! Έχουν ή δεν έχουν Burn-in?! Έχουν ή δεν έχουν περίεργο άσπρο; Αντί να μου λινκάρεις το Χ/Ψ σάιτ. Απάντησε ειλικρινά στα παραπάνω. Εκτός αν είσαι και εσύ από τους τύπους που τα παίρνουν για να γράφουν συνεχώς θετικά Reviews για τις συσκευές της Samsung. Άλλωστε είναι γνωστό ότι συμβαίνει και μάλιστα το πλήρωσε και με πρόστιμο, οπότε ξαναρωτώ. Αξιόπιστο Site according to who? Ποιος μου εγγυάται ότι δεν τα παίρνουν; Οπως ειπαμε κ πιο πανω, δεν μας νοιαζει τι λενε αυτα τα reviews απο την στιγμη που εχουμε τον Neg: Samsung Galaxy AMOLED με τρελές διαφημίσεις και συγκρίσεις, ως αποτέλεσμα; Υπερκορεσμένα μη ρεαλιστικά χρώματα... Δεν εμπιστευομαστε αυτους(μιας και εχουμε τον Neg): http://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm The Basic screen mode on the Galaxy S7 is tied with the Galaxy Note 5 for the most accurate display colors of any smartphone or tablet display that we have ever tested, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Οπως ειπαμε κ πιο πανω, δεν μας νοιαζει τι λενε αυτα τα reviews απο την στιγμη που εχουμε τον Neg: Δεν εμπιστευομαστε αυτους(μιας και εχουμε τον Neg): http://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm Εξακολουθείς να μην μου απαντάς, δεν πειράζει αυτό και μόνο λέει πολλά. Καλή συνέχεια σου εύχομαι και συνέχισε να ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια όπως συνηθίζεις βέβαια. Κάποτε το έκανες με τα Moto τώρα το γύρισες και σπαμάρεις Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εξακολουθείς να μην μου απαντάς, δεν πειράζει αυτό και μόνο λέει πολλά. Καλή συνέχεια σου εύχομαι και συνέχισε να ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια όπως συνηθίζεις βέβαια. Κάποτε το έκανες με τα Moto τώρα το γύρισες και σπαμάρεις Samsung. Αξιόπιστο Site according to who? Ποιος μου εγγυάται ότι δεν τα παίρνουν; Σου απαντησα ηδη(κανε προσπαθεια να κατανοεις τις απλες απαντησεις για να μην χρειαζεται να λεμε τα ιδια) . Εδω ξανα για σενα η απαντηση: Δεν τους εμπιστευομαστε, εχουμε τον Neg: Samsung Galaxy AMOLED με τρελές διαφημίσεις και συγκρίσεις, ως αποτέλεσμα; Υπερκορεσμένα μη ρεαλιστικά χρώματα... Υ.Γ.: Το ποιος σπαμαρει(κ ειδικα με επαναλαμβανομενη παραπληροφορηση) αφηνεται σαν ασκηση στον αναγνωστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitridegrecia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 έτσι ακριβώς, ο παππούς μου πχ βλέπει σε σιαρτι τηλεόραση εικόνα και νομίζει πως είναι το ίδιο με την έιτς ντί που βλέπει στη δική μου. τι να πεις, ύπουλο πράμα η αντίληψη. το ίδιο πράγμα λέτε, το "Απο το 2012 βαζει oled η apple" είναι αναφορά στη φήμη που ακούγεται από τότε, απλά το έγραψε σε αλανιάρικη αργκό και δε το έπιασες. Με μπέρδεψε το αλάνι! Λολ...μάλλον τοτε συμφωνούμε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω αν η Apple αποφασίσει να βάλει oled δεν θα βάλει μόνο στο iPhone. Θα κάνει την αλλαγή και στην σειρά iMac,MacBook Pro,iPad,κτλ. Συνήθως ότι κάνει το κάνει ομοιόμορφα. Στον iMac έχει μείνει στα 5κ. Όποτε θα χρειαστεί και άλλες εταιρείες να παράγουν οθόνες oled αλλα όχι μόνο για κινητα. Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ή είναι μικροί στην ηλικία , η Apple δεν φτιάχνει μόνο το iPhone, αλλά σαν είδηση πουλάει περισσότερο αν γίνει η σύνδεση με το iPhone, γιατί η πλειοψηφία δεν γνωρίζει και τίποτα άλλο. Δεν εχει ιδιαίτερη σχεση τι εχει σε imac, macbook pro κλπ. Ενδεικτικα σε retina οθονες(υψηλο ppi με ips panel) πηγε στα iphone πριν παει στα macbook. Σε imac και macbook θα αργησει να παει σε oled λογω ακομα υψηλοτερου κοστους(ο ανταγωνισμός εχει ηδη αρχιζει κ βαζει oled σε laptop) . Πρωτα θα βαλει oled σε iphone και αργοτερα σε ipad, macbook κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι οι amoled της Samsung είναι συνολικά οι καλύτερες οθόνες της αγοράς. Δε θα μας πέσει ο κ... αν πούμε αυτό που βλέπουν τα μάτια μας, ούτε θα φάμε μπαν από την Apple αν πούμε καλή κουβέντα για Κορεάτες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Γεια σου ρε apple με τα ωραία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piliourits Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 H apple θα βάλει oled οθόνες όταν το κόστος τους θα έχει πέσει τόσο (που θα τις έχουν και όλα τα κινέζικα) που το συνολικό κόστος κατασκευής ενός iphone τιμής 1000€ δεν θα ξεπερνάει τα 100€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 DisplayMate: Apple’s iPhone 7 display is visually indistinguishable from perfect, the best performing mobile LCD display we’ve ever tested! “At first glance the iPhone 7 looks almost indistinguishable from the 2014 iPhone 6 and 2015 iPhone 6s. Actually, the displays are the same size and have the same pixel resolution. But that is as far as it goes,” Dr. Raymond M. Soneira reports for DisplayMate. “The iPhone 7 display is a Truly Impressive major enhancement and advancement on the iPhone 6 display… and even every other mobile LCD display that we have ever tested… note that I hand out compliments on displays very carefully.” “The iPhone 7 has Two Standard Color Gamuts, the new DCI-P3 Wide Color Gamut that is used in 4K UHD TVs and Digital Cinema, and also the traditional smaller sRGB / Rec.709 Color Gamut that is used for producing most existing consumer content for digital cameras, TVs, the internet, and computers, including photos, videos, and movies,” Dr. Soneira reports. “What’s more, on the iPhone 7 both Color Gamuts have been implemented with Absolute Color Accuracy that is Visually Indistinguishable from Perfect. That’s impressive.” “The iPhone 7 has a record high contrast ratio for IPS LCD displays. The iPhone 7 has a record low screen reflectance for smartphones,” Dr. Soneira reports. “It is the most color accurate display that we have ever measured. It is visually indistinguishable from perfect, and is very likely considerably better than any mobile display, monitor, TV or UHD TV that you have… It is by far the best performing mobile LCD display that we have ever tested, and it breaks many display performance records.” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ελα ρε δεν ήξερα οτι το 1080p ειναι καλύτερο του 2k & του 4k. Να τους προτιμήσουμε αυτούς τους reviewer's αν ποτε βγαλουνε κανενα ελληνικό τηλεφωνο μια συσκευή θα τους δώσουμε και θα πουν τα καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 H Apple συνεχίζει να μειώνει την εξάρτηση της από την Samsung. Apple to end Samsung's exclusive OLED contract and Shift to a new L-Shaped Battery with Increased Capacity Quote With Apple choosing LG and others for 2019, Samsung foresees sales of OLED displays becoming weaker and likely to affect future earnings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις