Rmacobra Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 παιδια μια ερωτηση πως γινεται να κλειδωνω σε fast path mode την γραμμη μου υψηλοτερα; η διαφορα ειναι περιπου 2 mbit.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 πες τους να στο κανουν με αλλαγη προφιλ αλλα μπορει να υπαρχουν αποσυνδεσεις...adsl απο ΑΚ εχεις να υποθεσω?
Rmacobra Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 δεν ξερω φιλε μου απο που παιρνω τι εννοεις αλλαγη profile να το αλλαξουν σε τι;
panos- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω πως σε Fastpath ότι χάνεις από ταχύτητα το κερδίζεις στο Ping. Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησε τους τι μπορεί να γίνει.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Θα πρέπει να έχεις συσκευή που να μπορεί να αλλάξει το SNR αλλα η forthnet παίζει ΗΔΗ στο 6. Αν το πας πιο κάτω μπορεί να γίνει χειρότερα ασταθής η γραμμή αν είναι ελαφρώς τώρα μιας και το fastpath ουσιαστικά δεν γίνεται διόρθωση λαθών στη γραμμή(FEC errors)
Rmacobra Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 εχω το μοντεμ DSL D-LINK 2750B δεν μπορω να καταλαβω με fast path κλειδωνω σε 15XXX kbps ενω τους ειπα να βγαλουν το fast path για να δω τι διαφορα θα εχει και κλειδωνα σε 11ΧΧΧ kbps, και απο 1ping που ειχα απο server της vodafone πηγα στα 33 ping οποτε τους ειπα να βαλουν σε fast path mode. http://prnt.sc/cpe9r7 για δειτε εαν μπορειτε και πειτε μου τι πρεπει να αφησω και τι πρεπει να κρατησω.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αυτά δεν τα πειράζεις. Κάνε μερικά restarts το μόντεμ χρειάζεται λίγη ώρα για να γίνει η αλλαγή πλήρως. επισης ping μην μετράς με vodafone η κάτι άλλο,αλλα με οτε/κοσμοτε η αν το κάνεις με cmd κανεις Ping στην forthnet. Η πτώση ταχύτητας με fasthpath είναι 1-2 Mbit όπως πολύ σωστά παρατήρησες.
DmC10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 γραφω με το account του φιλου μου. Λαθος καταλαβες φιλε μου λεω με fast path κλειδωνω καλυτερα και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο; γιατι οπως ειπες κλασσικα επρεπε να ειχα πτωση στα kbps με fast path αλλα εχω πτωση στα kbps οταν τους λεω να απενεργοποιησουν το fasth path και να το βαλουν σε κανονικο mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα