Konstantinio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Κατι τελευταιο θελω βνα ρωτησω ακομα λιγο ασχετο με το netflix! κατεβασα τανια 4κ 10bit rate συγκεκριμενα το batman vs superman σε 4κ uhd και ηταν σαν να κολαγε καπως η εικωνα σε καποια σημεια! Η TV που εχω εχει 8bit rate! πρεπει να πειραξω καποια ρυθμιση η απλα δεν θα ανταποκρινεται η σε μεγαλυτερο bit rate απο τα 8 bit? https://www.skroutz.gr/s/9777771/Sony-KD-55XD7005.html?from=autocomplete&keyphrase=sony+kd55xd7005 αυτη ειναι η TV
graphist83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχει να κάνει με το βάθος του χρώματος. (δεν είναι bitrate τα 8bit). Κατά βάση έχει να κάνει με τον επεξεργαστή του media player. (Εκεί πονάει λίγο αυτή). Βέβαια πρέπει να έχει και η ταινία σωστό και συμβατό bitrate και το μέσο που χρησιμοποιείς να είναι γρήγορο. Στο uhd υπάρχουν απαιτήσεις πλέον και στα αποθηκευτικα μέσα
heavyrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δοκιμασε και με αλλο player εχεις πολλες επιλογες λογω android. Στο mx player νομιζω μου εκανε καποια κολληματα και μενα καπου( θελει να παιξεις με τα option που εχει κατι επιλογες για HW hardware καπως ετσι). Αλλα πλεον χρησιμοποιω μονο της sony παιζει τα παντα, ειναι ο καλυτερος και γρηγοροτερος με διαφορα, και ας μην εχω ολες αυτες τις εξτρα λειτουργίες των αλλων.
Konstantinio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχει να κάνει με το βάθος του χρώματος. (δεν είναι bitrate τα 8bit). Κατά βάση έχει να κάνει με τον επεξεργαστή του media player. (Εκεί πονάει λίγο αυτή). Βέβαια πρέπει να έχει και η ταινία σωστό και συμβατό bitrate και το μέσο που χρησιμοποιείς να είναι γρήγορο. Στο uhd υπάρχουν απαιτήσεις πλέον και στα αποθηκευτικα μέσα θα δοκιμασω τοτε με ενα αλον εξωτερικο γιατι ειναι αρκετα παλιος αυτος που δοκιμασα! Δοκιμασε και με αλλο player εχεις πολλες επιλογες λογω android. Στο mx player νομιζω μου εκανε καποια κολληματα και μενα καπου( θελει να παιξεις με τα option που εχει κατι επιλογες για HW hardware καπως ετσι). Αλλα πλεον χρησιμοποιω μονο της sony παιζει τα παντα, ειναι ο καλυτερος και γρηγοροτερος με διαφορα, και ας μην εχω ολες αυτες τις εξτρα λειτουργίες των αλλων. οταν λες της σονυ εννοεις το κλασικο που εχει απο το μονο τουκαι στο βγαζει σαν επιλογη οταν βαζεις το usb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα