Konstantinio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μολις αγορασα την https://www.skroutz.gr/s/9777771/Sony-KD-55XD7005.html?from=autocomplete&keyphrase=sony+kd55xd7005 και σημερα εκανα συνδρομη στο netflix gia uhd 4k αλλα το περιεχομενο που δειχνει μονο 4κ δεν ειναι! εχω 50αρα γραμμη ΟΤΕ και αναρωτιεμαι μην θελει καποια ρυθμιση για να βαλω να streamarei 4κ
heavyrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου στο νετφλιξ (πρεπει μα μπεις απο browser) πρεπει μα βαλεις στο playback options τη μεγιστη αναλυση. Οταν επιλεγεις μια σειρα που ειναι σε 4κ σου γραφει πανω αριστερα "ultra hd" διπλα στον τιτλο της σειρας; αν ναι ειναι ενεργοποιημενο.
Konstantinio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου στο νετφλιξ (πρεπει μα μπεις απο browser) πρεπει μα βαλεις στο playback options τη μεγιστη αναλυση. Οταν επιλεγεις μια σειρα που ειναι σε 4κ σου γραφει πανω αριστερα "ultra hd" διπλα στον τιτλο της σειρας; αν ναι ειναι ενεργοποιημενο. Το εχω κανει αυτο και μου γραφει και 4k ultra hd διπλα απο τον τιτλο αλλα η αναλυση ειναι μαλλον κατι σε 720p! μπορω να δω απο καπου σε ποια αναλυση μου streamarei?
slk200gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ασχετο, αλλα πολυ καλα χαρακτηριστικα για αυτα τα χρηματα και android ,ευχαριστημενος?παντως και εγω που βλεπω hd απο δεκτη και dvd εχει τεραστια διαφορα ,αφου το λεει η tv οτι ειναι 4κ αρα θα ειναι και εγω παντα ειχα την ιδια απορεια αλλα και στην τιβι αλλα και στον ενισχυτη μου γαρφει Hd η εικονα νυχτα με την μερα
heavyrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Παρα το κουμπι info. Δεν εχουν ολα την ιδια ποιοτητα. 4κ με 4κ διαφερει
stefanosnik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μια άσχετη ερώτηση. ... βάλανε ελληνικούς υπότιτλους στο netflix ή ακομα?? ( αν όχι, έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα ?
Konstantinio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Παρα το κουμπι info. Δεν εχουν ολα την ιδια ποιοτητα. 4κ με 4κ διαφερει 720 παιζει! το προβλημα τελικα ειναι η ταχυτητα του internet για καποιο λογο η μεγιστη ταχυτητα που βγαζει το τεστ που εχει το netflix ειναι 13mps και με wifi και με ethernet! ενω κανονικα πιανω 45+ Μια άσχετη ερώτηση. ... βάλανε ελληνικούς υπότιτλους στο netflix ή ακομα?? ( αν όχι, έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα ? οχι δεν εχουν βγαλει ακομα ελληνικους! ασχετο, αλλα πολυ καλα χαρακτηριστικα για αυτα τα χρηματα και android ,ευχαριστημενος?παντως και εγω που βλεπω hd απο δεκτη και dvd εχει τεραστια διαφορα ,αφου το λεει η tv οτι ειναι 4κ αρα θα ειναι και εγω παντα ειχα την ιδια απορεια αλλα και στην τιβι αλλα και στον ενισχυτη μου γαρφει Hd η εικονα νυχτα με την μερα πολυ καλη ως ωρας τελεια εικωνα αρκει να 1080p+ εχει λιγο led bleeding περιφεριακα αλλα ολες εχουν λιγο που το εψαξα! 1
heavyrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εχει σε 3 σειρες ελληνικους. Gotham, better call saul και the blacklist. Λογιο να εχει bleeding εχει ips panel. Ειδικα σε σκοτεινο χωρο φαινεται εντονα. Η ταχυτητα εχει να κανει και με τους σερβερ του νετφλιξ πχ αν ειναι ωρες αιχμης. Μηπως εχεις μακρια το ρουτερ; εμενα πχ μετραει συνηθως γυρω στα 18mbps με wifi (εχω καλο ρουτερ) και τρεχει μια χαρα ultra hd σειρες.
Konstantinio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εχει σε 3 σειρες ελληνικους. Gotham, better call saul και the blacklist. Λογιο να εχει bleeding εχει ips panel. Ειδικα σε σκοτεινο χωρο φαινεται εντονα. Η ταχυτητα εχει να κανει και με τους σερβερ του νετφλιξ πχ αν ειναι ωρες αιχμης. Μηπως εχεις μακρια το ρουτερ; εμενα πχ μετραει συνηθως γυρω στα 18mbps με wifi (εχω καλο ρουτερ) και τρεχει μια χαρα ultra hd σειρες. δοκιμασα και με ethernet και παλι πιανει την ιδια ταχυτητα!
heavyrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Και εμενα καμια φορα πιανει ακομα λιγοτερο με ethernet η powerline και δε μπορω να βρω λογικη εξηγηση!! Πιθανοτατα ειναι θεμα server.
Konstantinio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Και εμενα καμια φορα πιανει ακομα λιγοτερο με ethernet η powerline και δε μπορω να βρω λογικη εξηγηση!! Πιθανοτατα ειναι θεμα server.ασ ελπιζω να ειναι αυτο γιατι απο το πρωη παλευω και δεν εχει αλλαξει κατι!
Konstantinio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παρα το κουμπι info. Δεν εχουν ολα την ιδια ποιοτητα. 4κ με 4κ διαφερει Σημερα το πρωη που δοκιμασα παλι αν το αφισω λιγο πιανει 2160ρ! τωρα η ειναι αποτυχια το 4κ του netflix ειτε φταιει το ιντερνετ και δεν φορτωνει το 4κ! εσυ εχεις μινει ικανοποιημενος απο το 4κ του netflix?
heavyrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ειναι αναλογα το βιντεο σου πα. Πχ στου breaking bad σε καποιες σκηνες εξεπλαγειν απο την εικονα. Κυριως σε προσωπα φαινεται η απιστευτη λεπτομερια και χαρακτιριστικα. Σε αλλα πχ ειναι 1080p το βιντεο αλλα η εικονα ειναι σαν bluray, τρομερη. Σε αλλα παλι ενω γραφει 4κ δεν μ εκπλησει καθολου φαινεται κακιστη. Σιγουρα παιζει ρολο το bitrate που μεταδιδεται η γυριστηκε η καθε σειρα. Αν μας πει ο graphist επ αυτου τι παιζει.
Konstantinio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ειναι αναλογα το βιντεο σου πα. Πχ στου breaking bad σε καποιες σκηνες εξεπλαγειν απο την εικονα. Κυριως σε προσωπα φαινεται η απιστευτη λεπτομερια και χαρακτιριστικα. Σε αλλα πχ ειναι 1080p το βιντεο αλλα η εικονα ειναι σαν bluray, τρομερη. Σε αλλα παλι ενω γραφει 4κ δεν μ εκπλησει καθολου φαινεται κακιστη. Σιγουρα παιζει ρολο το bitrate που μεταδιδεται η γυριστηκε η καθε σειρα. Αν μας πει ο graphist επ αυτου τι παιζει. και εμενα μια απο τα ιδια οποτε κομπλε! ευχαριστω για την βοηθεια να σαι καλα 1
graphist83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πολλες ταινιες αλλα και σειρες στο netflix ειναι upscaled 4k και οχι εγγενης ληψη. Λογικο καθως ειναι ακομα νωρις. Μερικες ταινιες οπως πχ The Revenant, Kingsman, The Martian, Sicario (πολυ καλο σε εικονα αλλα και ταινιαρα), The Amazing Spider-Man 2, Life Of Pi (Upscaled), Deadpool (επισης πολυ καλο 4κ). Έχουν σοβαρή εικόνα και μερικα υποστηρίζουν HDR οπου αν εχετε τον αντίστοιχο εξοπλισμό θα δειτε τα καλυτέρα δυνατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα