pokemonhunter Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Kαλησπερα παιδια, εφτιαξα ενα πορτφολιο σε html και εριξα μεσα ενα ετοιμο script για το slider. Θελω να μου πειτε γνωμες-παρατηρησεις Ευχαριστω http://devabout.aboutnet.gr/enadio/index.html edit: λαθος ονομα το topic, το διορθωσα το error
rafinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Όταν πατάς πάνω σε κάποια από τις εικόνες τότε αυτή ανοίγει σε πολύ μεγάλη ανάλυση, αλλά το κυρίως πρόβλημα νομίζω είναι ότι δεν υπάρχει κάπου κουμπάκι για έξοδο. Οκ φεύγει με esc αλλά και πάλι. Επίσης στα contact detais έχει κάποιο θέμα η στοίχιση. Νομίζω ότι η εικόνα που γράφει το όνομά σου κτλ είναι κάπως πιο δεξιά από όσο πρέπει.
tsofras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Επίσης εγώ θα προτιμούσα ένα slider που να περιέχει μεγαλύτερες εικόνες, είναι αρκετά μικρές και χαλάει πολύ η αναλυσή τους , σαν sites 1οετίας δείχνουν (χωρίς παρεξήγηση , το σχόλιο γίνεται με καλή πρόθεση)
pokemonhunter Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω για τα σχολια. Το slider to βρηκα ετοιμο εφοσον δεν ξερω Javascript δεν μπορω να τα διορθωσω,θα το ψαξω ομως.
lionheart82 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Να κοιτάξεις τα ακόλουθα: Στο Slider τα thumbnails να μην ειναι stretched Το γενικοτερα image optimization της σελιδας γιατι αρχεί πολυ να φορτιώσει. Κάτω κάτω την φόρμα θα την έκανα με κώδικα ωστε να μπορει κάποιος να στειλει κατευθειαν email. Αυτα με μια ματιά... 2
pokemonhunter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Να κοιτάξεις τα ακόλουθα: Στο Slider τα thumbnails να μην ειναι stretched Το γενικοτερα image optimization της σελιδας γιατι αρχεί πολυ να φορτιώσει. Κάτω κάτω την φόρμα θα την έκανα με κώδικα ωστε να μπορει κάποιος να στειλει κατευθειαν email. Αυτα με μια ματιά... Done τα δυο πρωτα... Το 3ο θελει php νομιζω οποτε...can't
lionheart82 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Και με php και με javascript μπορει να φτιαξεις δες στο internet για Tutorials - jquery contact form και εαν θελει και php θα το βρεις το αρχειο έτοιμο ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα