Προς το περιεχόμενο

Battlerite [Free To Play]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το battlerite ειναι ενα νεο παιχνιδι που βγηκε στις 20 Σεπτεμβριου σε early access και καθημερινα αποκτα ολο και περισσοτερους fans.Ξεκινα το παιχνιδι σε μια αρενα με 2 ομαδες,τα Modes μεχρι στιγμης ειναι 2vs2 & 3vs3.Προκειται για ενα παιχνιδι με καθαρο pvp/skill.Δεν υπαρχει farming,towers κτλ.

Oταν βγει σε full εκδοση, οι devs λενε πως θα συμβει στο πρωτο τριμηνο του 2017 θα ειναι f2p,αλλα δεν θα ειναι unlocked ολοι οι ηρωες ενω τωρα για οποιον το αγορασει θα ειναι permanent unlocked.

Μερικα βιντεακια: 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι το πρωτο παιχνιδι που πληρωνεις για early access και μετα ειναι free

Νομιζω κατι ψιλα σου δινει ingame αλλα ειναι ελαχιστα , απλα το καλο ειναι αυτο που ανεφερε ο Στεφανος . Οτι οι future heroes θα ειναι ολοι free για οσους παρουν το early access

Προσωπικα το επαιζα απο την beta και μου ειχε κινησει το ενδιαφερον . BLC προλαβα ελαχιστα να παιξω αλλα ηξερα τι σημαινε για οσους επαιζαν οποτε τσιμπησα το Battlerite απο κλειδαδικο στα 14ε χωρις δευτερη σκεψη και παροτι δεν του εχω αφιερωσει χρονο ακομα σιγουρα καποια στιγμη θα το παιξω παραπανω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποσο κανει και απο που το αγορασες?σου δινει τπτ επιπροσθετως?τυπου ingame currency,skins,champs κτλπ

απλα μου κανει καπως να δωσω λεφτα για f2p που θα βγει στο επομενο εξαμηνο ξερω γω...

Για να σου ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι αν δινουν κατι εκτος απο ολους τους ηρωες.

Επεξ/σία από Στεφανος123
  • Like 1
Δημοσ.

Επεσε στα χερια μου κλειδακι  δυστυχως το ιδιο ΣΚ που ειχαν δωσει και για το For Honor οποτε και προτιμησα να ασχοληθω περισσοτερο με το 2ο. Απο τα λιγα ματσακια που επαιξα το βρηκα ολοιδιο με το Bloodline Champions το οποιο μπορεις να το κατεβασεις απο το steam και να του ριξεις μια ματια (νομιζω πως εχει ακομα λιγο κοσμο). Αν σου αρεσει τοτε προχωρα και αγορασε το. Αν οχι το προσπερνας. Προσωπικα το βρηκα γρηγορο και αρκετα διασκεδαστικο (επαιξα καμια 10ρια παιχνιδακια 2vs2) αλλα οχι και κατι το ιδιαιτερο. Ισως οταν δεν εχω να ασχοληθω με κατι αλλο να το τιμησω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Free weekend απο 1 μεχρι 4 Δεκεμβρη που συνοδευεται απο 25% εκπτωση στο Steam

Καλη ευκαιρια για οσους δεν εχουν δει ακομα το game που αξιζει μια ματια

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φαίνεται ενδιαφέρον το παιχνιδάκι αλλα δεν με ψήνει να δώσω 14 euro χωρίς να το εχω δοκιμάσει οποτε αν έχεις κανενας κανενα κλειδάκι η invite ( αν υπάρχει τετοιο πράγμα ) για να το δοκιμάσουμε 1 2 ημέρες να δω τι λεει

Δημοσ.

Αν περισεύει σε κανεναν κανα κλειδάκι ας στείλει ενα pm , φαίνεται ωραίο για αγορά αλλα επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου τα moba games ( αν και οκ δεν ειναι moba αυτο ) δεν ξέρω κολάω στο να το αγοράσω

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κλειδακι Spank . Δεν ειναι σε alpha/beta , early access ειναι

Μονο free weekend αν κανουν καποτε ξανα

Mην το σκεφτεσαι ως moba παντως, καμια σχεση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...