Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε κανα καλό mp3-mp4 που να βγάζει ποιοτικό και δυνατό ήχο;

Μιας και έχω απογοητευτεί απο τα smartphones σε θέμα απόδοσης ήχου στα ακουστικά (εκτός απο ipad και htc m8).Απλά τα mp3-mp4 είναι και ποιο βολικά και δεν τρώνε την μπαταριά του κινητού.

Δίνω μέχρι 50 ευρώ. 

Δημοσ.

Ξέρετε κανα καλό mp3-mp4 που να βγάζει ποιοτικό και δυνατό ήχο;

Μιας και έχω απογοητευτεί απο τα smartphones σε θέμα απόδοσης ήχου στα ακουστικά (εκτός απο ipad και htc m8).Απλά τα mp3-mp4 είναι και ποιο βολικά και δεν τρώνε την μπαταριά του κινητού.

Δίνω μέχρι 50 ευρώ. 

iPod Shuffle? Αν και 2GB που πιστεύω φτάνουν για mp3 on the go έχει πολύ καλό και ποιοτικό ήχο σε αυτά τα λεφτά και αν δεν κάνω λάθος το Spotify επιτρέπει τον συγχρονισμό τραγουδιών στο Shuffle σε περίπτωση που χρησιμοποιείς Streaming.

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιώ streaming και απο οτι βλέπω το 4th generation εχει 50 ευρώ και το 5th generation έχει 70 ευρώ.Δεν ξέρω τις διαφορές όμως.2gb και χώρις να γίνεται επέκταση είναι ενα μικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Sansa clip θα λεγα εγω, το 4/8αρη(δεν σε πολυαπασχολει γιατι παιρνει microsd) και ειναι στα χρηματα σου..

Υ.γ Ρε παιδια, περα απο την μανουρα με το itunes πως το δουλευετε το ipod shuffle που δεν εχει οθονη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sansa clip θα λεγα εγω, το 4/8αρη(δεν σε πολυαπασχολει γιατι παιρνει microsd) και ειναι στα χρηματα σου..

Υ.γ Ρε παιδια, περα απο την μανουρα με το itunes πως το δουλευετε το ipod shuffle που δεν εχει οθονη?

Νομίζω ναι μεν δεν έχει οθόνη αλλά έχει δυνατότητα να σου λέει το τραγούδι

Κατέχεις το Sansa clip ; Α ναι από ήχο πως τα πάει ; Βρήκα sandisk αλλά το sport.

Επεξ/σία από kwstaskara

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...