Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο πολύ ψάξιμο και πολύ διάβασμα πολλά tricks, πάλι τα ίδια. Τα windows 10 με  το κλασικό πρόβλημα του store το οποίο δεν λέει να ανοίξει όπως και οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει απο το store, όχι όλες αλλά οι μισές σίγουρα. Έλεος δηλαδή. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

1. Ότι βρήκα σχετικά με cache ( καθάρισμα κτλ )

2. Reset της εφαρμογής μέσω power shell ( uninstall , reinstall κ.α)

3. Ένα σωρό απο διάφορες εντολές μέσω cmd ( βρήκα σε διάφορα φόρουμ αυτές τις εντολές)

4. Στο τέλος τα έκανα τόσο χάλια όλα που ξανά έβαλα απο την αρχή τα windows 10 , καθαρή εγκατάσταση με σβήσιμο όλες τις εφαρμογές κτλ. Και για καλή μου τύχη το Windows 10 store δούλευε. Δεν το πίστευα, τι κρίμα όμως που η χαρά μου κράτησε μόνο 15 λεπτά. Αφού έκανα restart τον υπολογιστή, πάπαλα, πάω να ανοίξω το store και μου πετάει error  0x8000FFFF και καμιά φορά μου πετάει  0x80072EFD .

Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Τι κατάρα είναι αυτή ρε παιδιά ειλικρινά, ούτε με reinstall τα windows? Είναι δυνατόν?

Έχω σκεφτεί δύο πράγματα

1. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα άρχισε να μου το βγάζει απο τότε που έβαλα SSD σκληρό δίσκο. Αν και μου φαίνεται χαζό ειλικρινά τα περιμένω όλα απο τα windows.

2. Μήπως φταίει το Avast pro. Και πάλι χωρίς να είμαι σίγουρος μήπως κάνει αυτό την ζημια? Αλλά το έκανα uninstall και πάλι το windows store εχει πρόβλημα.

Τον υπολογιστή πρόκειται να τον δώσω στην αδελφή μου και για τον εαυτό μου στο κοντινό μέλλον θα πάρω mac μπας και δω καμιά άσπρη μέρα. Αλλά είναι κρίμα να έχει αυτό το πρόβλημα ο υπολογιστής.

Αν κάποιος ξέρει καμιά αποτελεσματική λύση ας μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edit : Μόλις ανακάλυψα ότι έχει θέμα ακόμα και το Windows Update. Να δω τι άλλο πρόβλημα θα μου βγάλει.

Επεξ/σία από Hatsos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...