yimmiyimmi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Η ερώτηση μου είναι η απλή έχει να κάνει πρώτον με μπαταρία αποκλειστικά και δεύτερον η αγορά θα γίνει από alieexpress και η άλλη πρώτη βασική ερώτηση μου είναι αν στη global rom που δίνουν έχουν ελληνικά στο μενού γιατί το κινητό δε πάει για εμένα αλλά για πιο μεγάλο άνθρωπο,επομένως αξίζει να δω κάτι τέτοιο ή να πάει ο άνθρωπος για κανά zenfone max?Που επίσης ερώτηση από allieexpress θα υποστηρίζονται τα Ελληνικά?Ευχαριστώ πολύ.
demotapa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν τα είχα και τα 2 .Το meizu δεν έχει ράδιο FM το Xiaomi έχει . Σαν κατασκευή προσωπικά μαρεσει το meizu , σαν κάμερα το Xiaomi . Σαν μπαταρία και τα 2 καλά τα πήγαιναν μία μέρα ήταν οκ . Το meizu έχει την global που έχει ελληνικά τα Xiaomi εάν του βάλεις από την ελληνική κοινότητα θα έχει όλη ελληνικά .
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Xiaomi και MEIZU κορυφαίες και οι 2 και από τις καλύτερες κινεζικές εταιρίες.βγαζουν πολλά και αξιόπιστα μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα