Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα απο 10 που μειναμε εδω μεσα με wm ε θα μεινει και ενας που θα ασχοληθει με αυτο(χεχε αστειευομαι φυσικα).

Τελος τα εκατονταδες μυρια  iphone και android που πλησιαζουν το 99% εκει εξω ειναι enterprise ή εχουν κατι αντιστοιχο? Ελα αλλου ειναι το προβλημα..ποια surface και κουραφεξαλα..μεταξυ κατεργαρεων..

Δημοσ.

@georgeoppp Σκέφτηκες της είπες η πέταξες μια μαλάκια και τελείωσε η δουλεια??Όταν ο άλλος πληρώνει 200 ευρώ στο Lumia 650 Αρχική τιμή αναφέρομαι γιατί να μην βάλεις καλύτερο επεξεργαστή και έστω 1.5 για ραμ??Δηλαδή θες να μου πεις σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις καλύτερο ανδροιντ???Επίσης για ποιο λόγο δεν έβαλε στην ναυαρχίδα της μέταλλο μόνο μου πέταξε την πλαστικουρα στη μάπα??

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την κατέβασα δοκιμαστικά σε ένα παλιό Samsung που είχα. Ένα Galaxy Pocket Plus για να ακριβολογώ. Κανένα lag και δεν επιβαρύνεται με 190ΜΒ που είναι η κανονική version. Το κακό είναι ότι χρειάζεται βελτίωση. Του λείπει ας πούμε το στοιχειωδες: να βλέπεις τους online χρήστες. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο βάζεται ξεχωριστή εφαρμογή, δια μέσου browser δεν σας κάνει?

Με τον Opera έχω βγάλει και συντόμευση και οι ειδοποιήσεις μια χαρά έρχονται επίσης!

Για ποιό λόγο για κάθε site να έχετε ένα κάρο εφαρμογές?

Δημοσ.

Επίσης το Swipe for Facebook υποστηρίζει και τσατ για όποιον ενδιαφέρεται για μια light εκδοχή της εφαρμογής του Facebook.

Πανάλαφρο και λίγο πιο όμορφο απο τη mobile έκδοση του facebook.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...