Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μια ερώτηση Αφού τα wp θέλουν να πουλήσουν υποτίθεται γιατί έβγαλε το Lumia 650 με αυτόν τον επεξεργαστή και όχι καλύτερο μάλιστα έχω ακούσει ότι κολλάει λίγο αλλά ανεβάζει που και που θερμοκρασία

ΥΓ:Μακάρι τα wp να πάρουν μπρος γιατί και εγώ τα γούσταρα σαν λογισμικό αλλά λόγω η απουσία αρκετών εφαρμογών με ανάγκασε και έφυγα.

ποιο καλύτερο επεξεργαστή,τέτοια διαβάζω και πονάνε τα μάτια μου,οι διαφορές τους είναι snapdragon (400 vs 212) στα 100mhz στον επεξεργαστή και 50 στην gpu, επίσης ο snap 400 υποστηρίζει 13mp vs 8mp και 1080p vs 720p στην οθόνη,κάτι που ούτε το lumia 640 ούτε το 650 αξιοποιούν έτσι και αλλιώς,επίσης το snap 212 έχει υποστήριξη H.265 playback και είναι πιο φτηνό.

προτού μιλήστε διαβάστε,ψάχτε ενημερωθείτε για τις διαφορές.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα μπορει να τρεξει ρε μαγκες και το facebook και το messenger στα lumia..απλα δεν ασχολειται κανεις να κανει ενα σωστο optimization πλεον..Περιμενει ο κοσμος updates της προκοπης ειδικα σε αυτα τα 2 απο τον Ιουνιο και φτασαμε Οκτωβρη, που λεγατε μερικοι εδω μεσα οτι θα φτιαξουνε μωρε..(ξερετε ποιοι τα λεγατε μην ονοματισω γιατι θα φαω ban)

Επισης σταματηστε μερικοι με τα surface phone.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟ MOBILE ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. Το διαβασατε να παμε παρακατω?

Ωραια, τωρα αντε να παρουμε οσοι μειναμε μια redstone 2 το καλοκαιρι του χρονου (με το ζορι και αυτο) και χωρις να προσθετει τιποτα απολυτως εκτος απο βελτιωσεις στο continuum.. Με απλα λογια κατουρατα..

Δημοσ.

Αχ...αν δεν ξερετε καποια πραγματα καλυτερα να μην παραπληροφορητε τον κοσμο...Δεν σταματαει κανεις το mobile κομματι...!!!Την σειρά Lumia σταματάει...Επίσης το κομματι FB ειναι βλακεια της Facebook που αντι να χρησιμοποιει τα εργαλει της microsoft για το Port χρησιμοποιει τα δικα του με αποτελεσμα να φορτωνει όλα τα Libraries και το αποτελεσμα βαριες και ενεργοβορες εφαρμογες...!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, οι lite versions, έχουν κάποιες θεμελιώδεις διαφορές από τις κανονικές; Και, αν όχι, γιατί δεν μένουμε στις lite και βασανίζουμε τα κινητά μας με τις άλλες;

Δημοσ.

@Alani13, Ο άνθρωπος είναι windows developer καθώς και insider, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα την κάνει για το Android;

Μα και εγώ ASP.NET MVC και ASP WEB API Dev είμαι καθώς και Xamarin / Cordoba mobile dev.

Στο mobile.. oneplus one.. μόνο android..

στο tablet.. surface pro 3.. μόνο windows..

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η Microsoft το έχει το mobile.. ??

απλά δεν έχει ιδέα από mobile.

Με το που στηρίξει java και swift.. όλες οι εφαρμογές μου.. βγαίνουν wp... out of the box... δε τα βάζει.. να μη περιμένει apps. Τέλος.

Όσο για το insider.. sorry κι όλας .. δεν είναι κάτι δύσκολο να το αποκτήσεις.. κι εγώ insider είμαι ;)

Δημοσ.

Εγώ έχω 950 xl. Πάει σφαίρα...

Και τραβάει και καλύτερες φωτογραφίες από όλα τα android. no offence! :P

Συμφωνώ.. τα nokia / lumia έχουν τις καλύτερες κάμερες / software κάμερας.

Αλλά αν θέλω φωτογραφική.. παίρνω ψηφιακή.. στο κινητό θέλω ευκολία και πληθώρα από general use apps.

Δημοσ.

Συμφωνώ.. τα nokia / lumia έχουν τις καλύτερες κάμερες / software κάμερας.

Αλλά αν θέλω φωτογραφική.. παίρνω ψηφιακή.. στο κινητό θέλω ευκολία και πληθώρα από general use apps.

ο καθένας ότι γουστάρει παίρνει,με το κινητό τραβάς εύκολα κάθε στιγμή ότι χρειαστεί,ενώ την κάμερα δεν την κουβαλάς όλη την ώρα μαζί σου,αυτό είναι το πλεονέκτημα του κινητού 1 συσκευή για τα πάντα.

και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο όσο δούλευα φανοποιός ένα σωρό πραγματογνώμονες έβλεπα με k850 και παρεμφερή nokia να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να κουβαλάνε κάμερες ( παλιά ) 

• Like 1
Δημοσ.

Αχ...αν δεν ξερετε καποια πραγματα καλυτερα να μην παραπληροφορητε τον κοσμο...Δεν σταματαει κανεις το mobile κομματι...!!!Την σειρά Lumia σταματάει...Επίσης το κομματι FB ειναι βλακεια της Facebook που αντι να χρησιμοποιει τα εργαλει της microsoft για το Port χρησιμοποιει τα δικα του με αποτελεσμα να φορτωνει όλα τα Libraries και το αποτελεσμα βαριες και ενεργοβορες εφαρμογες...!!!

Για παρτο αλλιως..και απορω που δεν εχει βγει και θεμα στο insomnia..

ΠΑΡΑΤΑΝΕ τα smartphones για τα ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ..το λεει ο αντιπροεδρος της MS και νεος προεδρος Μs Γαλλιας

http://www.winbeta.org/news/microsoft-will-leave-the-consumer-smartphone-market-for-a-few-years-according-to-new-microsoft-france-president

Ποιος παραπληροφορει τωρα?

• Like 1
Δημοσ.

Για παρτο αλλιως..και απορω που δεν εχει βγει και θεμα στο insomnia..

ΠΑΡΑΤΑΝΕ τα smartphones για τα ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ..το λεει ο αντιπροεδρος της MS και νεος προεδρος Μs Γαλλιας

http://www.winbeta.org/news/microsoft-will-leave-the-consumer-smartphone-market-for-a-few-years-according-to-new-microsoft-france-president

Ποιος παραπληροφορει τωρα?

Μια διόρθωση μόνο Πάνο, το consumer smartphone..

Δημοσ.

Μια διόρθωση μόνο Πάνο, το consumer smartphone..

Βρε Retro μεταξυ μας κοροιδευομαστε ?? Ειχε και enterprise smartphones και δεν το ξερουμε? Το 650 και τα 950 τι ειναι? Το νεο hp τι ειναι ? Εχει κατι το διαφορετικο απο τα 950? 

Δημοσ.

Όχι, δεν λέω αυτό. Λέω ότι στην δηλωση λέει ότι παρατάνε το consumer mobile και πιάνουν το enterprise. Όχι ότι παρατάνε τελείως το mobile. Μένει να δούμε τι έννοουν.

Δημοσ.

Βασικα απο την στιγμη που δεν αφορα ολους εμας ολο αυτο(enterprise) για ποιο λογο το συζηταμε? Λεει ξεκαθαρα οτι σταματανε το consumer που παλευαν ολα αυτα τα χρονια τι μενει να δουμε ακριβως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...