Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Facebook ανακοίνωσε μία “Lite” έκδοση του Messenger app για την πλατφόρμα Android. Η νέα, ελαφρύτερη και απαλλαγμένη από κάποια χαρακτηριστικά εφαρμογή του Messenger σχεδιάστηκε για χρήση σε παλαιότερης τεχνολογίας κινητά με λιγότερη μνήμη και λιγότερο ισχυρούς επεξεργαστές.

Αρχικά, ο Messenger Lite θα κυκλοφορήσει στην Κένυα, στην Μαλαισία, στην Τυνησία, στην Βενεζουέλα και στην Σρι Λάνκα, ωστόσο αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Όπως και η εφαρμογή Facebook Lite που κυκλοφόρησε παλαιότερα, έτσι και ο Messenger Lite απευθύνεται σε χρήστες σε αναπτυσσόμενες αγορές, και σχεδιάστηκε για να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε μία μεγάλη γκάμα από συσκευές Android, χρησιμοποιώντας λιγότερα δεδομένα, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται σε απρόβλεπτες ταχύτητες δικτύου.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, ποια χαρακτηριστικά απουσιάζουν από την ελαφριά έκδοση, ωστόσο δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν απουσίαζαν χαρακτηριστικά όπως τα Stories και Chatbots (πάντως με την εφαρμογή θα μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες, stickers και links). Το Facebook δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα κυκλοφορήσει και μία παρόμοια εφαρμογή για το iOS.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια χαρά γιατί σε παλιά κινητά κανένα δεν έχει messenger καθώς τρώει καμιά 200άρα mb μνήμης μόνος του και βάλε και viber και κανα άλλο με κάτω απο 1gb ram είσαι στον βούρκο απο το lag.

• Like 1
Δημοσ.

@Retromaniac τα windows phone φίλε είναι πεθαμένο λειτουργικό και στο λέω εγώ που είχα Lumia 830 με το τελευταίο δυσάρεστο γεγονός το eBay να αποσύρει και αυτή το app της.Και είναι κρίμα γιατι σαν λειτουργικό και φιλοσοφία μου άρεσε τα wp

• Like 3
Δημοσ.

@Retromaniac τα windows phone φίλε είναι πεθαμένο λειτουργικό και στο λέω εγώ που είχα Lumia 830 με το τελευταίο δυσάρεστο γεγονός το eBay να αποσύρει και αυτή το app της.Και είναι κρίμα γιατι σαν λειτουργικό και φιλοσοφία μου άρεσε τα wp

Η Microsoft προσπάθησε να μπει στα λημέρια της google (βλ. android), όπου ο κάθε χρήστης ανάλογα με το budget του θα μπορούσε να αγοράσει και την εκάστοτε συσκευή, η αγορά όμως των mobile λειτουργικών συστημάτων ήταν κορεσμένη, και η αργή ανάπτυξη εφαρμογών οδήγησε την καταστροφή της, όπως και πολλών άλλων (βλ. blackberry). Η νέα της φιλοσοφία όμως με τον Nadella, αυτή της ενοποίησης και των premium συσκευών είναι και αυτή που την βγάζει από τον βούρκο, αντίπαλος τώρα η apple. Όπως και η τελευταία έτσι και η ms τώρα, βγάζει (και θα βγάλει), μια σειρά συσκευών κάτω από την ονομασία surface.

-Surface Phone (TBA).

-Surface Tablet (1/2/3/4/..).

-Surface Book (1/...).

-Surface AIO (TBA).

Όλα να "παίζουν μπάλα" μεταξύ τους μέσο του continuum (βλ. Xbox one).

Δεν χρειάζεται 10.000 εφαρμογές, ούτε 10.000 συσκευές, χρειάζεται μια premium συσκευή στα "πρότυπα" του iPhone, με την εταιρία να αναλαμβάνει τον ρόλο του μεσάζοντα στην παροχή εφαρμογών που θα λειτουργούν σαν responsive ιστοσελίδες, ίδιο δηλαδή περιεχόμενο, αλλά διαφορετικό layout σε κάθε συσκευή (/διαγώνιο οθόνης).

Το ίδιο όραμα έχει η google, αφού βέβαια εδραιώθηκε παντού, πάει για premium τώρα με την σειρά pixel, βλέπε κινητό, tablet και όπου να είναι και το laptop που θα τρέχει το project "Andromeda".

Δημοσ.

Ελα ρε φιλε υπαρχουμε και εμεις που πιστευουμε ενδομυχα στην νεκρανασταση :-D

• Like 2
Δημοσ.

Και για windows mobile πρέπει να βγει, γιατί αυτή που έχει τώρα σέρνεται σε sd400, sd200...

Ευκολάκι, πούλα το και πάρε android.

no offence!

Δημοσ.

Ευκολάκι, πούλα το και πάρε android.

no offence!

Εγώ έχω 950 xl. Πάει σφαίρα...

Και τραβάει και καλύτερες φωτογραφίες από όλα τα android. no offence! :P

• Like 2
Δημοσ.

@Alani13, Ο άνθρωπος είναι windows developer καθώς και insider, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα την κάνει για το Android;

• Like 1
Δημοσ.

Στα wp δεν χρειαζεται μια χαρα παει σε κινητο των 80 ευρω νομιζω το Lumia 635 που εχει η μανα μου

Έχω ακούσει ότι αργεί πολύ να φορτώσει.

Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι αργεί πολύ να φορτώσει.

σε φάση να φάει 2 δευτερόλεπτα απο την στιγμή που θα το πατήσεις για να ανοίξει,και το ίδιο κάνει και στο lumia 640 μου αλλά δεν είναι τόσο θέμα,μετά άμα ανοίξει κομπλέ είναι 

Δημοσ.

Και μια ερώτηση Αφού τα wp θέλουν να πουλήσουν υποτίθεται γιατί έβγαλε το Lumia 650 με αυτόν τον επεξεργαστή και όχι καλύτερο μάλιστα έχω ακούσει ότι κολλάει λίγο αλλά ανεβάζει που και που θερμοκρασία

ΥΓ:Μακάρι τα wp να πάρουν μπρος γιατί και εγώ τα γούσταρα σαν λογισμικό αλλά λόγω η απουσία αρκετών εφαρμογών με ανάγκασε και έφυγα.

Δημοσ.

Δεν ξερω πως τα καταφερνουν αλλα καθε φορα που κανω το λαθος να βαλω τις εφαρμογες του facebook στο android tablet τρωει σε τυχαια διαστήματα τρελο battery drain. Και βγαλανε και την δυνατοτητα να βλεπεις τα μηνύματα στον browser για να κανουν σιγουρο οτι δεν γλυτωνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...