Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

fujitsu siemens amilo 3540pi ενός φίλου .

Μου το έφερε γιατί δεν δίνει σήμα στην οθόνη.

Το σύνδεσα σε εξωτερική και έπαιζε κανονικά.

Την περασμένη βδομάδα που είχα ανέβει αθήνα το πήρα μαζί μου και το πήγα σε ένα μαγαζί με ανταλλακτικά και δοκιμάσαμε 3 οθόνες αλλά τίποτα.

Σε εξωτερική έπαιζε κανονικά πάλι.

Αυτός μου είπε ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών και δεν αξίζει να φτιαχτεί.

Ναι αλλά σε εξωτερική δείχνει κανονικά. Τι άλλο μπορεί να φταίει? Γιατί του είπα μήπως έχει θέμα καμία καλωδιοταινία η το inverter αλλά ήταν ξεκάθαρος και μου είπε οτι φταίει η κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Δες με ενα φακο αμα δειχνει η οθονη το φακο κοντα στην οθονη και παρατηρισε αμα δειχνει λογικα το ινβερτερ

Δημοσ.

Καλημέρα,

αν δε κανω λαθος εχει και inverter και καλωδιοταινειες περα απο την οθονη εφοσον δοκιμασατε συμβατη σιγουρα και δεν επαιξε, απο κει και περα αν ειχες δυνατοτητα να δοκιμασεις το μονο που μενει ειναι η πλακετα αλλα το χειροτερο σεναριο και ειναι το πιο πιθανοο να μην εχει φτασει εκει.. η καρτα εφοον παιζει σωστα σε εξωτερικη δυσκολο να εχει προβλημα..??

Επειδη τα εχει τα χρονακια του γι αυτο σου λεει να σκεφτεις αν αξιζει να διαθεσεις χρηματα κανε ενα "ταμειο" οθονη/καλ.ταινιες/inverter επιλεκτικα το πιο πιθανο και δες για παραδειγμα...

Δημοσ.

Τα έχει φτύσει η οθόνη του laptop.

Πας για αντικατάσταση.

Το κόστος αγοράς είναι περίπου στα 50€, και αν πιάνουν τα χέρια σου είναι 10 λεπτά δουλειά να την αλλάξεις.

Δημοσ.

Τα έχει φτύσει η οθόνη του laptop.

Πας για αντικατάσταση.

Το κόστος αγοράς είναι περίπου στα 50€, και αν πιάνουν τα χέρια σου είναι 10 λεπτά δουλειά να την αλλάξεις.

Έλυσα το μηχάνημα και το πήγα Αθήνα και δοκιμάσαμε 3 οθόνες συμβατές και δεν έπαιξε καμια.

Είπα στον πελάτη για να πάρουμε refurbished για να έχουμε και εγγύηση .Αλλά γύρω στα 170 ευρώ δεν βρίσκω κάτι με 15.4 οθόνη. Εχω ψάξει σε όλα τα γνωστά καταστήματα που εχουν refurbished αλλά τίποτα

Δημοσ.

Έλυσα το μηχάνημα και το πήγα Αθήνα και δοκιμάσαμε 3 οθόνες συμβατές και δεν έπαιξε καμια.

Είπα στον πελάτη για να πάρουμε refurbished για να έχουμε και εγγύηση .Αλλά γύρω στα 170 ευρώ δεν βρίσκω κάτι με 15.4 οθόνη. Εχω ψάξει σε όλα τα γνωστά καταστήματα που εχουν refurbished αλλά τίποτα

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=screen+fujitsu+siemens+amilo+3540pi&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xdisplay+fujitsu+siemens+amilo+3540pi.TRS0&_nkw=display+fujitsu+siemens+amilo+3540pi&_sacat=0

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα της οθόνης Euclides. Κάτι άλλο φταίει.

Το παρατάω μιας και του παρήγγειλα refurbished 15,4 (βρήκα τελικά σε ελληνικό μαγαζί) και με εγγύηση στα 139 ευρώ.

Το πολύ πολύ να το κρατήσω για ανταλλακτικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...