mimisKech Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα! Ονομάζομαι Ευθύμης και μαζί με την ομάδα μου κάνουμε develop έναν simulator για επισκευές υπολογιστών . Το παιχνίδι έχει στόχο να διδάξει hardware υπολογιστών καθώς και πως να επισκευάσουν (όσο πιο ρεαλιστικά γίνετε). Το παιχνίδι βρίσκετε σε Alpha και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν Site: εδώ . Για φωτογραφίες και video μπορείτε να μπείτε Site: εδώ Ανυπομονώ να ακούσω γνώμες! 6
greg4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, συγχαρητήρια για την προσπάθεια. θα το δοκιμάσω αργότερα. Να το κάνετε publish μέσω steam ώστε να προωθηθεί παραπάνω δεν γίνεται;
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν το κατέβασα και δε ξέρω,αλλά αν δεν έχει ελληνικά..Να βάλετε αν δεν έχει.και ναι να το βάλετε στο greenlight του steam 1
mimisKech Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν το κατέβασα και δε ξέρω,αλλά αν δεν έχει ελληνικά..Να βάλετε αν δεν έχει. και ναι να το βάλετε στο greenlight του steam Καλημέρα, συγχαρητήρια για την προσπάθεια. θα το δοκιμάσω αργότερα. Να το κάνετε publish μέσω steam ώστε να προωθηθεί παραπάνω δεν γίνεται; Σας ευχαριστώ! Το παιχνίδι θα μπει σύντομα στο steam greenlight και ετοιμάζουμε ελληνική εκδοσή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα