alfas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τον συγκεκριμένο δισκο τον εχω αγοράσει πριν κανα 2 βδομαδο απο Ελλάδα (το βρήκα σε προσφορά και με πιστωτικό μου έβγαινε λίγο πάνω απο 50) . Απο το λίγο που το εχω χρησιμοποιήσει, δεν εχω δει κάποιο πρόβλημα αν και μου φαίνεται λίγο πιο αργός απο τον evo850 που είχα στο λαπτοπ που το έβαλα(που για τη χρήση που προορίζεται το λαπτοπ δεν θέλει και κάτι πιο extreme).
Speculoos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν λέει κάτι, έχω παραλάβει ssd από αμαζον σε μαυρη σακούλα σαν αυτή που βάζουν στα σκουπίδια Από amazon.de κ πωλητής το ίδιο το amazon φυσικά. Αποκορύφωμα ήταν και untracked 150 ευρώ ssd. Ο λόγος που ήρθε έτσι δεν γνωρίζω αλλά λογικά δεν στέλνουν μόνο σε χάρτινα κουτια ή φακέλους. Απλά το αναφέρω. Εκτός κ αν έχει κάτι στην δικιά μου παραγγελία. Αυτό πριν κανα 15 μέρες. Όντως, έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορες από άμαζον (και μάλιστα προϊόντα που είναι sold by amazon και όχι τρίτους πωλητές) και θυμάμαι ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν στο κλασικό καφέ χαρτόνι. Ενδεικτικά μια φορά είχα παραγγείλει ένα στρώμα και ήρθε απλά στο κουτί του παρασκευαστή με απλά κολλημένες ετικέτες με τη διεύθυνση και μια άλλη σε μνήμες ram ήρθαν σε διάφανο σακουλάκι. Στη δεύτερη περίπτωση όμως στο checkout έγραφε ότι το προϊόν θα έρθει σε διάφανη συσκευασία και τα "contents will be visible". από το amamzon στα 59 που ναι τώρα αξίζει? τι λέει από ταχύτητες αυτός ο δίσκος? Στα 59 δεν ξέρω αν θα τον βρεις σε παρόμοια τιμή στην Ελλάδα (αν ζεις εκει). Θεωρείται entry level δίσκος με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δε συναγωνίζεται ακροβότερους δίσκους αλλά για την κατηγορία του έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, όπως επίσης το σύστημα εγγύησης και το supporting software. Eνδεικτικά: http://techreport.com/review/29810/ocz-trion-150-ssd-reviewed/7 http://www.thessdreview.com/our-reviews/ocz-trion-150-ssd-review-240gb480gb960gb/6/ http://www.guru3d.com/articles_pages/ocz_trion_150_240_gb_ssd_review,20.html 1
fofi73 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ξανα στα 50€ ο δισκος, χτυπησα εναν και ο θεος βοηθος. Ευχαριστω t.s
alexx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ και εγώ τον ts, πήρα και εγώ έναν Για το λάπτοπ του αδερφού μου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πολυ θαρραλεοι* ειστε. Ελπιζω να εχετε προσεξει ολοι οτι προκειται για πωλητη απο Κινα και οχι μονο οι μισοι. *Σε αλλες προσφορες απο κινα σε samsung evo που ειχε 10-15-20 ευρω διαφορα στα 70-80 ολοι ελεγαν δεν αξιζει για τετοια διαφορα να περιμενεις 20 μερες κλπ, τωρα σας βλεπω να τρεχετε αρκετοι για 10€ διαφορας... 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 *Σε αλλες προσφορες απο κινα σε samsung evo που ειχε 10-15-20 ευρω διαφορα στα 70-80 ολοι ελεγαν δεν αξιζει για τετοια διαφορα να περιμενεις 20 μερες κλπ, τωρα σας βλεπω να τρεχετε αρκετοι για 10€ διαφορας... Άλλο δίσκος ssd 75 ευρώ, άλλο 50 ευρώ. Επίσης στην δική μου περίπτωση, άλλο 75 x 4 = 300 ευρώ για 4 evo πχ, και άλλο 50 x 4 = 200 ευρώ για 4 Trion. Μιλάμε για 100 ευρώ για διαφορά. Διαφορά 50 πιτογύρων δεν είναι αμελητέα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Aν ο σκοπος σου ειναι το εμποριο το βλεπεις σωστα. Αν ο σκοπος σου ειναι να το βαλεις σε ενα μηχανημα σου οπως το βλεπω εγω, εχεις λαθος να κανεις προπαιδεια. Εναν θες, οχι 5-10-100. 2
pita_kontosouvli Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τελικά παρέλαβε κανένας; Μίλησα με άμαζον, μου είπαν να μου στείλουν πίσω τα χρήματα. Τους ssd βέβαια ήθελα αλλά μου είπαν πως ο πωλητής δεν έχει απόθεμα. Οπότε αναμένω λίγο ακόμα, μήπως και.
pita_kontosouvli Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τιποτα εδω περα. Ζητησα επιστροφη προχθες και τελος καλο ολα καλα.
alexx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ για επιστροφή είμαι. Δεν βλέπω να έρχεται ο δίσκος.
van62 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Και εγω ζητησα επιστροφη παιδια..να δουμε αν και ποτε θα επιστραφουν
steliosdim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα επειδη και εγω δεν εχω κατι και ελεγε οτι θα ειχε φτασει στις 3 Νοεμβριου, πως ζηταμε εσπιτροφη μπορει να μου πει καποιος?πρωτη φορα παραγγειλα απο το amazon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα