Mr_Terror Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν βλεπω καλα η τιμη ανεβηκε στα 59,90 ευρω.
Speculoos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν βλεπω καλα η τιμη ανεβηκε στα 59,90 ευρω. Σωστα, γιατί δεν προσφέρεται πλέον από τον τυπάκο από το Χονγκ Κονγκ. Κάνω edit το αρχικό ποστ, και το νήμα ή μπορεί να κλειδωθεί γιατί με αυτή την τιμή δε θεωρείται προσφορά ή να μείνει ανοιχτό μέχρι να παραλάβουμε (αν...) όσοι παραγγείλαμε και να δώσουμε ένα feedback.
van62 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Παντως εριξα και εγω 2 παραγγγελιες το πρωι στα 50...να δουμε
www_simos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πάντως τώρα βλέπω, και δεν ξέρω αν είναι νέα ως προσφορά, τον Samsung 850 EVO 250GB στα 75€. https://www.amazon.es/dp/B00P736UEU/ Ενδιαφέρουσα τιμή...
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Να πουμε οτι και αυτο αφορα τον ιδιο Κινεζο πωλητη απο το Hong Kong. 2
www_simos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 .... με ότι ρίσκο αυτό συνεπάγεται... Κατάλαβα... Θα ρωτήσω, κι ας είναι λίγο off topic, αν γνωρίζει κανείς: ο δίσκος στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ερχόταν κατευθείαν από Κίνα ή θα συγκεντρωνόταν στο Amazon (με ενδεχόμενες άλλες αποστολές του τυπά) και θα αποστελλόταν τελικώς επί "Ευρωπαϊκού" εδάφους ?? Ουσιαστικά, θα έπρεπε να πληρωθεί τελωνείο ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχω αγορασει ποτε απο κινεζο του αμαζον, αλλα πιστευω οτι δεν θα εχει καμια σχεση με αμαζον. Οτι θα ερθει κατευθειαν απο HK σαν να αγοραζες απο ebay. Αν καποιος εχει αγορασει παντως απο "κινεζο του αμαζον" (δυσκολο αλλα δεν αποκλειεται να υπαρχει καποιος) θα σου δωσει επιβεβαιωμενη πληροφορια οπως και να'χει. 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχω αγοράσει απο Κινέζο του άμαζον. Μου είχε στείλει κατσαβίδια, πιο χύμα πεθαίνεις. Σε νάιλον σακουλάκι - προφανώς η πλαστική θήκη είχε σπάσει - αλλά τα κατσαβίδια ήταν στην θέση τους. Τους έκραξα στο άμαζον και χωρίς πολλά πολλά μου επέστρεψαν τα χρήματα και δεν ζήτησαν το προιόν πίσω.
Speculoos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 .... με ότι ρίσκο αυτό συνεπάγεται... Κατάλαβα... Θα ρωτήσω, κι ας είναι λίγο off topic, αν γνωρίζει κανείς: ο δίσκος στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ερχόταν κατευθείαν από Κίνα ή θα συγκεντρωνόταν στο Amazon (με ενδεχόμενες άλλες αποστολές του τυπά) και θα αποστελλόταν τελικώς επί "Ευρωπαϊκού" εδάφους ?? Ουσιαστικά, θα έπρεπε να πληρωθεί τελωνείο ? Στο τσεκάουτ δεν φάνηκαν άλλα έξοδα, ούτε φαίνονται αυτή τη στιγμή στο προφίλ μου. Τώρα δεν ξέρω όταν με το καλό έρθει Ευρώπη αν θα πρέπει να περάσει τελωνείο. Σε ό,τι αφορά την εγγύηση που ρωτήθηκε πιο πάνω, η OCZ έχει το advanced warranty program το οποίο καλύπτει την αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων. Δεν έχει σημασία από που το πήρες, αλλά που μένεις. Για όσους μένουν Ελλάδα πάντως καλύπτονται.
Speculoos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Update: Στο άμαζον μου δείχνει ότι έχει φύγει και θα το παραλάβω 11-29 Οκτώβρη. Υποτίθεται ότι μου το στέλνει με HK Post αλλά δεν δίνει κάποιο tracking number.
pita_kontosouvli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Update: Στο άμαζον μου δείχνει ότι έχει φύγει και θα το παραλάβω 11-29 Οκτώβρη. Υποτίθεται ότι μου το στέλνει με HK Post αλλά δεν δίνει κάποιο tracking number. Μια από τα ίδια. Αν τυχόν και δεν δώσουν πάλι tracking (συνήθεις τακτικές του αγγλικού άμαζον)- άκλαφτο βλέπω να πηγαίνει στην πολυκατοικία που μένω. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μια από τα ίδια. Αν τυχόν και δεν δώσουν πάλι tracking (συνήθεις τακτικές του αγγλικού άμαζον)- άκλαφτο βλέπω να πηγαίνει στην πολυκατοικία που μένω. Συγνωμη, ειπες οτι εχεις ξαναπαρει απο κινεζο 3ο πωλητη αμαζον αλλα και πριν δεν το διευκρινησες πανω σε αυτο που ρωτησε ο φιλος. Ηταν σε συσκευασια "amazon" (το κλασικο χαρτονι ή κουτα) το πακετο σου; Αν οχι, τι σχεση εχει το αμαζον; Δεν ηταν η συσκευασια σαν πακετο που ερχεται απο το ebay ας πουμε με κιτρινο/λευκο φακελακι με φουσκες ή σακουλακι λευκο ή σκουρο;
pita_kontosouvli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Χύμα σακούλα/ περιτύλιγμα ήρθε - καμία σχέση με την ανακυκλώσιμη κούτα του άμαζον. Επίσης καμία σχέση με το περιτύλιγμα/φάκελο που στέλνει ο κινέζος του εβαυ. ή ανοίχτηκε στην διαδρομή και έφτασε με τέτοιο τρόπο ή κάτι δεν πήγε σωστά. Δεν θυμάμαι τι ρόλο ακριβώς βαρούσε το αγγλικό άμαζον (μια στο τόσο αγοράζω από έξω - πάει κιόλας σίγουρα ένας χρόνος). Αλλά όταν τους το ανέφερα στο λαιβ τσατ - μου είπαν να περιμένω 2 μέρες μέχρι να μιλήσουν με τον πωλητή για το όλο συμβαν. Κάποιες μέρες μετά στάλθηκε μειλ για επιστροφή χρημάτων και ανέφεραν ότι ο πωλητής δεν έχει απαντήσει οτιδήποτε σε εκείνους.
Billator Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Χύμα σακούλα/ περιτύλιγμα ήρθε - καμία σχέση με την ανακυκλώσιμη κούτα του άμαζον. Δεν λέει κάτι, έχω παραλάβει ssd από αμαζον σε μαυρη σακούλα σαν αυτή που βάζουν στα σκουπίδια Από amazon.de κ πωλητής το ίδιο το amazon φυσικά. Αποκορύφωμα ήταν και untracked 150 ευρώ ssd. Ο λόγος που ήρθε έτσι δεν γνωρίζω αλλά λογικά δεν στέλνουν μόνο σε χάρτινα κουτια ή φακέλους. Απλά το αναφέρω. Εκτός κ αν έχει κάτι στην δικιά μου παραγγελία. Αυτό πριν κανα 15 μέρες.
ziaba Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 από το amamzon στα 59 που ναι τώρα αξίζει? τι λέει από ταχύτητες αυτός ο δίσκος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα