Προς το περιεχόμενο

[SSD] OCZ Trion 150 Series 240GB - €50 (Amazon ES) [TΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

71yjeZjlVvL._SX355_.jpg

Aπό το ισπανικό Άμαζον, προσφορά στα 50 ευρώ του δημοφιλούς SSD. Είδα ότι μεταφέρει (δωρεάν!) στην Ελλάδα. Τιμή στα 50 ευρώ όταν η χαμηλότερη στο σκρουτζ είναι στα 65+.

Πήρα έναν να πω την αλήθεια, ελπίζω να μην είναι μουφιά...

Επεξ/σία από Speculoos
  • Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ'ότι λέγεται είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την προηγούμενη σειρά 100. Δεν είναι premium buy αλλά παίζει να είναι o best value for money ssd σε αυτά τα λεφτά και με 3 χρόνια εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

71yjeZjlVvL._SX355_.jpg

Aπό το ισπανικό Άμαζον, προσφορά στα 50 ευρώ του δημοφιλούς SSD. Είδα ότι μεταφέρει (δωρεάν!) στην Ελλάδα. Τιμή στα 50 ευρώ όταν η χαμηλότερη στο σκρουτζ είναι στα 65+.

Πήρα έναν να πω την αλήθεια, ελπίζω να μην είναι μουφιά...

Μούφα δεν νομίζω, απλά θα έρθει από Κίνα. Κινέζικο είναι το κατάστημα που το αγόρασες.

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει γενικά?

Μετά την εξαγορά από toshiba μειώθηκαν τα ποσοστά αστοχίας στους δίσκους(rma 4 δίσκους επι εποχής ocz)?

Είχα αγοράσει τον συγκεκριμένο από τη προσφορά του Πλαισίου. Τον έχω 5 μήνες και δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος (έχω εγκατεστημένο το λειτουργικό σε αυτόν).

Πληροφορίες για ταχύτητες Sata 2/3 κλπ έχουμε γράψει στο thread με τη προσφορά του Πλαισίου.

• Like 2
Δημοσ.

Μούφα δεν νομίζω, απλά θα έρθει από Κίνα. Κινέζικο είναι το κατάστημα που το αγόρασες.

Έχει κάποιος ιδέα αν θα μας καλύψει η toshiba σε περίπτωση βλάβης; Ή θα το στέλνουμε Κίνα;

Δημοσ.

Έχει κάποιος ιδέα αν θα μας καλύψει η toshiba σε περίπτωση βλάβης; Ή θα το στέλνουμε Κίνα;

Γιατί, νομίζεις θα υπάρχει για πολύ ακόμα Τοσίμπα στην Ελλάδα; Κάνε έναν κόπο να τους καλέσεις το πρωί. Αν βρεις άτομο να μιλήσεις (και όχι τηλεφωνητή) σφύρα μου και εμένα.

Δημοσ.

Αναφέρομαι κυρίως στο support της ocz. Ο δίσκος έχει και advanced warranty κανονικά(δωρεάν επιστροφή σε περίπτωση σφάλματος-αλλά μόνο από πιστοποιημένα καταστήματα).

Αν δεν υπάρχουν αυτά και χρειάζεται επιστροφή κίνα, δεν νομίζω να αξίζει το ρίσκο..

Δημοσ.

Ssd παίρνεις. Χρειάζεται και λίγη γκαντεμιά για να σου σκάσει (ή απλά είμαι τυχερός στους δεκάδες που έχω αλλάξει και δεν έχει σκάσει κάποιος)

Δημοσ.

Κοίτα επειδή την έχω πατήσει με παλιούς OCZ, τα λυπάμαι τα 50 ευρώ μου. Αν δεν έχει επίσημη εγγύηση από την ευρωπαική OCZ, δε θα μπω στον κόπο :-) 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ακριβως, δεν τον πουλα το αμαζον, αλλα τριτος πωλητης απο HK. Σαν να αγοραζεις απο πωλητη ebay ας πουμε χοντρικα. Τον τελευταιο μηνα εχει 3 αξιολογησεις, 2 θετικες και 1 αρνητικη.

Δημοσ.

Αυτό που με "καθησυχάζει" ότι η όλη διαδικασία είναι legit είναι ότι όταν συνήθως ψάχνεις κάτι στο άμαζον το πρώτο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει είναι είτε κάτι που πουλάει η άμαζον ή σχετίζεται με τον επίσημο κατασκευαστή (στην περίπτωσή μας η OCZ). Όλοι οι άλλοι πωλητές εμφανίζονται μόνο αν κλικάρεις στο "xxx New and used from...". Στον SSD η τιμή και όλα είναι η πρώτη που σου εμφανίζεται.

Σε άλλη περίπτωση είχα τσεκάρει αυτό εδώ στο αγγλικό άμαζον. Πρόκειται για RX460 που έρχεται για τους κατοίκους του ΗΒ στα 100 ευρώ σύνολο, πολύ χαμηλότερα απο οποιαδήποτε τιμή έχω δει σε όλη την Ευρώπη. Όμως για να βρει κάποιος αυτή την τιμή πρέπει να πατήσει στο "new and used from" και να βρει αυτόν τον τύπο. Εδώ και δυο βδομάδες που έχω σταμπάρει την τιμή λέει ότι του έχει μείνει μόνο μία κάρτα στοκ. Είναι λίγο περίεργο κανείς άλλος να μην έχει αγοράσει τέτοια προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...