Speculoos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Aπό το ισπανικό Άμαζον, προσφορά στα 50 ευρώ του δημοφιλούς SSD. Είδα ότι μεταφέρει (δωρεάν!) στην Ελλάδα. Τιμή στα 50 ευρώ όταν η χαμηλότερη στο σκρουτζ είναι στα 65+. Πήρα έναν να πω την αλήθεια, ελπίζω να μην είναι μουφιά... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2016 από Speculoos 2
christakos07 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αξίζει γενικά? Μετά την εξαγορά από toshiba μειώθηκαν τα ποσοστά αστοχίας στους δίσκους(rma 4 δίσκους επι εποχής ocz)?
Speculoos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Απ'ότι λέγεται είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την προηγούμενη σειρά 100. Δεν είναι premium buy αλλά παίζει να είναι o best value for money ssd σε αυτά τα λεφτά και με 3 χρόνια εγγύηση. 1
dali13gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Aπό το ισπανικό Άμαζον, προσφορά στα 50 ευρώ του δημοφιλούς SSD. Είδα ότι μεταφέρει (δωρεάν!) στην Ελλάδα. Τιμή στα 50 ευρώ όταν η χαμηλότερη στο σκρουτζ είναι στα 65+. Πήρα έναν να πω την αλήθεια, ελπίζω να μην είναι μουφιά... Μούφα δεν νομίζω, απλά θα έρθει από Κίνα. Κινέζικο είναι το κατάστημα που το αγόρασες. 1
nektarios_rs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αξίζει γενικά? Μετά την εξαγορά από toshiba μειώθηκαν τα ποσοστά αστοχίας στους δίσκους(rma 4 δίσκους επι εποχής ocz)? Είχα αγοράσει τον συγκεκριμένο από τη προσφορά του Πλαισίου. Τον έχω 5 μήνες και δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος (έχω εγκατεστημένο το λειτουργικό σε αυτόν). Πληροφορίες για ταχύτητες Sata 2/3 κλπ έχουμε γράψει στο thread με τη προσφορά του Πλαισίου. 2
christakos07 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μούφα δεν νομίζω, απλά θα έρθει από Κίνα. Κινέζικο είναι το κατάστημα που το αγόρασες. Έχει κάποιος ιδέα αν θα μας καλύψει η toshiba σε περίπτωση βλάβης; Ή θα το στέλνουμε Κίνα;
pita_kontosouvli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχει κάποιος ιδέα αν θα μας καλύψει η toshiba σε περίπτωση βλάβης; Ή θα το στέλνουμε Κίνα; Γιατί, νομίζεις θα υπάρχει για πολύ ακόμα Τοσίμπα στην Ελλάδα; Κάνε έναν κόπο να τους καλέσεις το πρωί. Αν βρεις άτομο να μιλήσεις (και όχι τηλεφωνητή) σφύρα μου και εμένα.
christakos07 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αναφέρομαι κυρίως στο support της ocz. Ο δίσκος έχει και advanced warranty κανονικά(δωρεάν επιστροφή σε περίπτωση σφάλματος-αλλά μόνο από πιστοποιημένα καταστήματα). Αν δεν υπάρχουν αυτά και χρειάζεται επιστροφή κίνα, δεν νομίζω να αξίζει το ρίσκο..
pita_kontosouvli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ssd παίρνεις. Χρειάζεται και λίγη γκαντεμιά για να σου σκάσει (ή απλά είμαι τυχερός στους δεκάδες που έχω αλλάξει και δεν έχει σκάσει κάποιος)
christakos07 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Κοίτα επειδή την έχω πατήσει με παλιούς OCZ, τα λυπάμαι τα 50 ευρώ μου. Αν δεν έχει επίσημη εγγύηση από την ευρωπαική OCZ, δε θα μπω στον κόπο 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μούφα δεν νομίζω, απλά θα έρθει από Κίνα. Κινέζικο είναι το κατάστημα που το αγόρασες. Ακριβως, δεν τον πουλα το αμαζον, αλλα τριτος πωλητης απο HK. Σαν να αγοραζεις απο πωλητη ebay ας πουμε χοντρικα. Τον τελευταιο μηνα εχει 3 αξιολογησεις, 2 θετικες και 1 αρνητικη.
jokerakias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 μια και νιωθω τυχερος θα το ρισκαρω δε παίζεις καλύτερα κανα joker... 2
pita_kontosouvli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 μια και νιωθω τυχερος θα το ρισκαρω Παρήγγειλα 4, έτσι για το γαμώτο Αν προχωρήσει το όλο θέμα, ενημερώνω. 1
Speculoos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αυτό που με "καθησυχάζει" ότι η όλη διαδικασία είναι legit είναι ότι όταν συνήθως ψάχνεις κάτι στο άμαζον το πρώτο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει είναι είτε κάτι που πουλάει η άμαζον ή σχετίζεται με τον επίσημο κατασκευαστή (στην περίπτωσή μας η OCZ). Όλοι οι άλλοι πωλητές εμφανίζονται μόνο αν κλικάρεις στο "xxx New and used from...". Στον SSD η τιμή και όλα είναι η πρώτη που σου εμφανίζεται. Σε άλλη περίπτωση είχα τσεκάρει αυτό εδώ στο αγγλικό άμαζον. Πρόκειται για RX460 που έρχεται για τους κατοίκους του ΗΒ στα 100 ευρώ σύνολο, πολύ χαμηλότερα απο οποιαδήποτε τιμή έχω δει σε όλη την Ευρώπη. Όμως για να βρει κάποιος αυτή την τιμή πρέπει να πατήσει στο "new and used from" και να βρει αυτόν τον τύπο. Εδώ και δυο βδομάδες που έχω σταμπάρει την τιμή λέει ότι του έχει μείνει μόνο μία κάρτα στοκ. Είναι λίγο περίεργο κανείς άλλος να μην έχει αγοράσει τέτοια προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα