katsouras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μου επεσε κατω απο κοντινη αποσταση και μαυρισε σταδιακα η μιση οθονη ενω στην αρχη εκανε κατι σαν νερα κλπ.Γνωριζει κανεις ποσο παει μια αλλαγη και που να ρωτησω Αθηνα ?
masterone Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μου επεσε κατω απο κοντινη αποσταση και μαυρισε σταδιακα η μιση οθονη ενω στην αρχη εκανε κατι σαν νερα κλπ.Γνωριζει κανεις ποσο παει μια αλλαγη και που να ρωτησω Αθηνα ? Φιλε μου δεν αξιζει η αντ/ση της οθονης παει 120 ευρω σε καποιο μαγαζι στην ελλαδα το πολυ 100 ευρω στην καλυτερη. Μια λυση ειναι να βρεις ενα μεταχειρισμενο να αγορασεις αν θες που θα σ βγει στα 100 ευρω ή αν εχεις λιγο εμπειρια ή καποιον γνωστο να παραγγειλεις μια οθονη απο κινα και να την αλλαξεις μονος σου ή καποιος γνωστος σου Γνωμη μου παντα φιλικα!!!(Επειδη και εγω βρεθηκα στην ιδια κατασταση και παρηγγειλα απο κινα τελικα)
katsouras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι αν βγινει τοσο φιλε δικιο εχεις...Ελεγα αν βγαινει πιο φθηνα να το εφτιαχνα αλλα με τοσα ...δεν..
corsair04 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Φιλε μου δεν αξιζει η αντ/ση της οθονης παει 120 ευρω σε καποιο μαγαζι στην ελλαδα το πολυ 100 ευρω στην καλυτερη. Μια λυση ειναι να βρεις ενα μεταχειρισμενο να αγορασεις αν θες που θα σ βγει στα 100 ευρω ή αν εχεις λιγο εμπειρια ή καποιον γνωστο να παραγγειλεις μια οθονη απο κινα και να την αλλαξεις μονος σου ή καποιος γνωστος σου Γνωμη μου παντα φιλικα!!!(Επειδη και εγω βρεθηκα στην ιδια κατασταση και παρηγγειλα απο κινα τελικα) Ναι αν βγινει τοσο φιλε δικιο εχεις...Ελεγα αν βγαινει πιο φθηνα να το εφτιαχνα αλλα με τοσα ...δεν.. εδώ είσαι και πως θα την αλλάξεις τώρα εν δεν θες να ασχοληθείς ή δεν ξέρεις να την περάσεις μπορείς να βάλεις αγγελία για κάποιον να στην αλλάξει πιστεύω θα βρεις με 15-20€
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 εδώ είσαι επίσης μπορείς να βρεις και στο ebay Το λινκ που εβαλες ειναι για G2 mini , γενικοτερα ειδικα το ebay ειναι λιγο λαχειο (πολλες οθονες με μικροτερη αναλυση πολυ κακη αποκριση αφης κτλ)
corsair04 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το λινκ που εβαλες ειναι για G2 mini , γενικοτερα ειδικα το ebay ειναι λιγο λαχειο (πολλες οθονες με μικροτερη αναλυση πολυ κακη αποκριση αφης κτλ) άλλαξα πρόσφατα σε g3 και ήταν άψογη στα 55€ σε αντίθεση με Ελλάδα 100-120€
masterone Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι αν βγινει τοσο φιλε δικιο εχεις...Ελεγα αν βγαινει πιο φθηνα να το εφτιαχνα αλλα με τοσα ...δεν.. https://www.aliexpress.com/item/New-Black-replacement-for-LG-Optimus-G2-D802-D805-LCD-Display-with-Touch-Screen-Digitizer-Tools/32359841398.html?spm=2114.13010608.0.0.CVyj3g Εγω αυτη εβαλα στο δικο μου και εδω και ενα μηνα που την εχω ειναι μια χαρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα