nikospsaras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια. Εχω φτιαξει ενα βιντεο με φωτο και εβαλα και μουσικη στο movie maker και δεν ξερω σε τι μορφη να το αποθηκευσω, για να το γραψω μετα σε DVD. Θα παιξει σε DVD συνδεμενο στην τηλεοραση. Μπορειτε να βοηθησετε....
juventinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δε το έχω χρησιμοποιήσει το movie maker αλλά συνήθως χρειάζεται mpeg2. Λογικά ομως χρειάζεσαι και ένα άλλο πρόγραμμα για να σου κάνει authoring για να παίζει στο dvd.
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μιλάς για το windows movie maker ή για το live; Στο 1ο π.χ. το κάνεις έτσι. Στα 7άρια έχει το windows dvd maker.
nikospsaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα προσπαθησω φιλε μου να δω τι μπορω να κανω.Αν απο τις δοκιμες χαραμισω και δεκα dvd δεν λεει,γιατι πρεπει να το βρουμε ,θα μας χρειασθει.Υπαρχει και η ποιο ακριβη λυση το γραφεις ΜΡ4 σε στικακι και το βλεπει απο το USB του αποδικωποιητη στη TV. Eυχαριστω για τον χρονο σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα