CoOliO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους..Σκοπεύω να αγοράσω το αναφερόμενο κινητό μιας κ έχω 2 κάρτες ωστόσο δεν ξέρω αν με καλύψει γι αυτό που το θέλω..Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν έχει ενεργές και τις 2 κάρτες σιμ όπως επίσης αν γίνετε με το αναφερόμενο κινητό να μιλάω στην σιμ1 να με καλέσουν στην σιμ2 να μιλήσω και να έχω στην αναμονή την σιμ1..Αυτά για αρχή όπως επίσης τυχόν προτάσεις για να κοιτάξω κ κάτι άλλο μιας κ πρώτη φορά θέλω να πάω σε dual sim..Ευχαριστώ!!
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αν μιλάς στην 1η σιμ η δευτερη κλείνει,οπότε θα πει στον καλούντα οτι εισαι εκτος
CoOliO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αν μιλάς στην 1η σιμ η δευτερη κλείνει,οπότε θα πει στον καλούντα οτι εισαι εκτος Ωχ...Κάτι τέτοιο δεν ήθελα..Ωστόσο υπάρχουν κ κινητά που μπορούν να το κάνουν χωρίς να λέει στον καλούντα πως είσαι εκτός σωστά?
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχουν σίγουρα αλλα δεν γνωρίζω ποιες συσκευές ειναι,συνήθως τα περισσότερα δίκαρτα έχουν 1 κεραία.
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ωχ...Κάτι τέτοιο δεν ήθελα..Ωστόσο υπάρχουν κ κινητά που μπορούν να το κάνουν χωρίς να λέει στον καλούντα πως είσαι εκτός σωστά? Υπάρχουν λίγες αλλά πιο ακριβές από αυτό που θες να πάρεις, οπότε βολεψου με αυτό δεν συμφέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα