Προς το περιεχόμενο

antimalware microsoft

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το antimalware microsoft των windows 7 . Πρεπει να τρεχει συνεχεια σε πραγματικο χρονο, η μπορω να το απενεργοποιησω και να το βαλω σε χειροκινητο ελεγχο μια φορα την ημερα οποτε θελω ;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο είναι άχρηστο βέβαια,ουτε και το microsoft security essentials(αν υπάρχει ακόμα)κάνει δουλειά.

Σε γενικές γραμμές,το αντιβιωτικό χρειάζεται να τρέχει,τα anti-malware κλπ είναι μόνο για σκανάρισμα.

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να τρέχει πάντως ε!

Αν έχεις κάποιο άλλο για κύριο ασφαλώς να απενεργοποιήσεις της microsoft,.δύο μαζί δεν είναι ασφαλές.

Αλλά γιατί αυτή η απενεργοποίηση είναι αδύναμος ο υπολογιστής σου;

Για malware μπορείς να τρέχεις ανά διαστήματα μιας δύο εβδομάδων το malwarebytes σε safe mode για σιγουριά αλλά για προστασία οφείλεις να διαθέτεις σε πραγματικό χρόνο ένα AV που σαρώνει και malware.

Και το windows smartscreen ενεργοποιημένο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φιλε, ειναι πολυ παλιος και προσπαθω να τον ελαφρυνω λιγο. Οντως , τρεχω το malwarebytes καθε ενα μηνα σε safemode.Ναι , εχω το microsoft security essentials. Δεν μπαινω σε μυστηριες ιστοσελιδες, απλα να εχω ενα προγραμμα για αμυνα. Δε μπορω να επενεργοποιησω το malware της microsoft ;

Δημοσ.

Ναι φιλε, ειναι πολυ παλιος και προσπαθω να τον ελαφρυνω λιγο. Οντως , τρεχω το malwarebytes καθε ενα μηνα σε safemode.Ναι , εχω το microsoft security essentials. Δεν μπαινω σε μυστηριες ιστοσελιδες, απλα να εχω ενα προγραμμα για αμυνα. Δε μπορω να επενεργοποιησω το malware της microsoft ;

Παλιός τότε είναι επιβεβλημένη μια επέκταση τύπου ghostery θα σου αφαιρούσε τεράστιο φορτίο από τον επεξεργαστή σου. 

Θα σου πρότεινα να έτρεχες και το sfc /scannow από τη γραμμή εντολών γιατί πολλά συστήματα είναι με αρχεία κατεστραμμένα και συμβάλουν στη δυσλειτουργία του υπολογιστή.

Τώρα για το Microsoft Security Essentials πιστεύω να μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις του να απενεργοποιήσεις τη προστασία σε πραγματικό χρόνο με αυτό θα μπορείς να τρέχεις το AV κατά βούληση αλλά και με το δεξί κλικ όποτε το επιθυμείς χωρίς να επιβαρύνει τον υπολογιστή σου. 

Για πιο δραστική επέμβαση να είσαι σε admin λογαριασμό, ταυτόχρονα win + R και πληκτρολογείς Services.msc και enter βρίσκεις αυτό που θέλεις δεξί κλικ ιδιότητες και το θέτεις disable ή σε manual πατάς εφαρμογή ok μετά χρειάζεται επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Η επεκταση ghostery λειτουργει ως add block ; Πως βοηθα δηλαδη ; 

Δεν μπορω να τρεξω το sfc /scannow , μου βγαζει οτι δε μπορει να το τρεξει. Μηπως σχετιζεται με καποιο απο τα services που εχω απενεργοποιησει ;

Το ΑV ειναι αλλο προγραμμα που πρεπει να κατεβασω στη θεση του microsoft ;  Σε ρωραω και παλι, δε θα υπαρξει προβλημα χωρις την προστασια σε πραγματικο χρονο ;

Δημοσ.

το Microsoft Security Essentials πλέον είναι απο τα χειρότερα για να μην γράψω ΤΟ χειρότερο αντιβιωτικό που υπάρχει.

Ακόμα και σε τέστ παίρνει τρομερά χαμηλές βαθμολογίες στην προστασία.

Στην θέση σου όσο και παλιός να ειναι δεν θα χρησιμοποιούσα το συγκεκριμένο αντιβιωτικό.

Δημοσ.

Δε διαφωνω σε αυτο. Οι γνωσεις μου ομως δε μου επιτρεπουν αλλαγες. Εχεις να μου προτεινεις καποιο ελαφρυτερο και καλυτερο ;

Δημοσ.

ότι κάποια αρχεία συστήματος έχουν καταστραφεί και δεν μπορεί να τα επιδιορθώσει.

Τρέξε την εντολή 3-4 φορές ίσως διορθωθεί.

Στα 7αρια δυστυχως δεν ξέρω αν υπάρχει η επιλογή για restore health online όπως γίνεται στα 8.1/10

Δημοσ.

Υπάρχουν κατεστραμμένα αρχεία αλλά δεν διορθώθηκαν. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τρέξεις με τον ίδιο τρόπο το

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth 

και κάνε ένα screenshot.

Γράψε επεξεργαστή, ποσότητα ram, δίσκο hdd ή ssd

Δεν είναι σωστό να μείνεις χωρίς antivirus όσο έξυπνο και να θεωρείς τον εαυτό σου.

Το antivirus της microsoft δεν είναι από τα καλύτερα μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.

Δεν είναι αυτό που φρενάρει τον υπολογιστή σου πάντως γιατί είναι από τα ελαφρότερα.

Χρησιμοποίησες καθόλου στο παρελθόν το ccleaner ή κάτι αντίστοιχο στον υπολογιστή σου αυτόν;

Στο browser βλέπεις βίντεο στα 720p ή είναι αδύνατο;

Κάτι μπορείς να κάνεις για βελτίωση μέσα στα όρια του εφικτού πάντα. 

Δημοσ.

Aυτο μου εβγαλε.

Δεν το παιζω εξυπνος. Σου ειπα, δε γνωριζω, και γνωριζω οτι ο υπολογιστης μου ειναι για μουσειο. Απλα εκανα μια ερωτηση , αν βοηθησει και λιγο και να μαθαινω κιολας.

Ccleaner ναι, αρκετες φορες. 

Βιντεο , σε καποια κολλαει.

post-236248-0-36337000-1475521979_thumb.png

Δημοσ.

Ίσως δεν παίζει στα windows 7 αυτή η επιδιόρθωση πλέον αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Καλύτερα μια επανεγκατάσταση από την αρχή για να είσαι καθαρός και να πάρεις όσο περισσότερη ταχύτητα είναι εφικτό.

Δεν μου απάντησες έβλεπες 720p βίντεο ή έχανε καρέ στη προβολή μέσα από το browser στο youtube;

Αν έβλεπες βίντεο ok και δεν έχεις πολλά δεδομένα μπορείς να πάρεις και ένα ssd https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/660010/Τουλάχιστον-240GB.html?keyphrase=ssd για να έχεις άλλο αέρα στο σύστημά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...