Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή λέξη παραστατικά σου λέει κάτι;

Με δελτίο παραλαβής τι πήραν από τον George με αποστολής το έστειλαν στην EVGA με αποστολής το πήραν και μετά;

Αυτα που αναφερεις και εσυ και ο συμφορουμιτης παραπανω ειναι πραγματα που γινονται σε καποια ποιο σοβαρα καταστηματα. Τωρα στο EBW που πλεον ουτε επωνυμα τροφοδοτικα δεν φερνουν δεν πολυ βγαινει ακρη. Ασε που ουτως ή αλλως το ειχαμε αναφερει αυτο στο προηγουμενο θεμα να μιλαγε με το καταστημα να του εδιναν καποια βεβαιωση/αποδειξη οσον αφορα την νεα παραλαβη.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπα δεν ειχε κατι μεσα η συσκευασια, αλλα πηρα τηλεφωνο και με βεβαιωσαν οτι εχουν καταχωρησει το s/n του καινουριου στο συστημα τους

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/611023-%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B5-evga-g2-750w/

Να πω ότι δε στο είχα πει;;; Απλά μου έλεγες να μη στο γκαντεμιάζω. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλαγή από ένα κατώτερο σε ένα ανώτερο προϊόν χωρίς επιβάρυνση, αυτό σημαίνει ότι απλά έχουν κάποια τροφοδοτικά με θέματα στην άκρη και απλά τα γυρνάνε και αν κάτσει έκατσε...Μακάρι να είναι όλα καλά τώρα αλλά συνεχίζω να σου λέω πως αν μπλέξεις με την EVGA να δω πως θα τους πείσεις ότι από 750g2 σου δώσανε 850p2. Η απόδειξη είναι ακόμα η πρώτη που είχες;

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/611023-%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B5-evga-g2-750w/

Να πω ότι δε στο είχα πει;;; Απλά μου έλεγες να μη στο γκαντεμιάζω. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλαγή από ένα κατώτερο σε ένα ανώτερο προϊόν χωρίς επιβάρυνση, αυτό σημαίνει ότι απλά έχουν κάποια τροφοδοτικά με θέματα στην άκρη και απλά τα γυρνάνε και αν κάτσει έκατσε...Μακάρι να είναι όλα καλά τώρα αλλά συνεχίζω να σου λέω πως αν μπλέξεις με την EVGA να δω πως θα τους πείσεις ότι από 750g2 σου δώσανε 850p2. Η απόδειξη είναι ακόμα η πρώτη που είχες;

Ναι η πρωτη και σωστα ολα αυτα που λες αλλα γιατι να αποδειξω κατι αφου στην evga δεχθηκαν κανονικα το registration του προιοντος και αναγνωριζουν και την εγγυηση? Σφραγισμενο ηταν και με την ταινεια ασφαλειας της evga και με σελοφαν. Τι προβληματικα και χαλασμενα ειναι αυτα που δεν δοκιμαζονται? Δεν μπορω να καταλαβω οτι και καλα μου στειλαν προβληματικο.
Δημοσ.

Έχεις δει κανέναν να χαρίζει τη διαφορά από προϊόν σε προϊόν; Αν ναι τότε πες το μας και εμάς να πάμε να πάρουμε. Η διαφορά στα 2 τροφοδοτικά μετά την αλλαγή δεν ήταν και μικρή και ποτέ δε κατάλαβα πως το κάνανε.. Επίσης δεν υπάρχει αλλαγή που να μη συνοδεύεται με καινούριο δελτίο αποστολής και καινούρια ανανέωση εγγύησης για αυτό σου λέω ότι κάτι βρωμάει εδώ... Απλά αυτό λέω.

Δημοσ.

Έχεις δει κανέναν να χαρίζει τη διαφορά από προϊόν σε προϊόν; Αν ναι τότε πες το μας και εμάς να πάμε να πάρουμε. Η διαφορά στα 2 τροφοδοτικά μετά την αλλαγή δεν ήταν και μικρή και ποτέ δε κατάλαβα πως το κάνανε.. Επίσης δεν υπάρχει αλλαγή που να μη συνοδεύεται με καινούριο δελτίο αποστολής και καινούρια ανανέωση εγγύησης για αυτό σου λέω ότι κάτι βρωμάει εδώ... Απλά αυτό λέω.

Τι να πω. Μηπως η evga η ιδια μου εδωσε το 850p2? Σαν ενδειξη καλης εταιριας? Μπααα?? Πολυ το τραβαμε και δεν υπαρχει λογος. Ελπιζω να τα πουμε ξανα σε αυτο το θεμα σε καμια 5ετια αν οχι, 10ετια!!!
Δημοσ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλαγή από ένα κατώτερο σε ένα ανώτερο προϊόν χωρίς επιβάρυνση, 

Κι ομως γινεται. Εχει γινει απειρες φορες και προβλεπεται και απο την νομοθεσια. Μονο κατωτερο δεν μπορουν να σου δωσουν. Ανωτερο δεν υπαρχει προβλημα παρα  μονο για την ιδια την εταιρια που ομως πολυ συχνα κανει την αλλαγη και δεν βγαζει αχνα. Επιβαρυνση θα πληρωσεις μονο αν εχουν ενα προιον του ιδιου επιπεδου για να στο αντικαταστησουν αλλα δεν το θες και θες να παρεις καποιο καλυτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Κι ομως γινεται. Εχει γινει απειρες φορες και προβλεπεται και απο την νομοθεσια. Μονο κατωτερο δεν μπορουν να σου δωσουν. Ανωτερο δεν υπαρχει προβλημα παρα  μονο για την ιδια την εταιρια που ομως πολυ συχνα κανει την αλλαγη και δεν βγαζει αχνα. Επιβαρυνση θα πληρωσεις μονο αν εχουν ενα προιον του ιδιου επιπεδου για να στο αντικαταστησουν αλλα δεν το θες και θες να παρεις καποιο καλυτερο.

Όταν η αλλαγή δε συνοδεύεται από κανένα δελτίο αποστολής που να πιστοποιεί ότι την αλλαγή την έκανε η εταιρεία και όχι το κατάστημα δε γίνεται. Σε οποιαδήποτε αλλαγή και να κάνεις σε ελλατωματικό προϊόν αν τελικά σου το αλλάξουν συνοδεύεται με δελτίο αποστολής από την εταιρεία που στο άλλαξε και ανανέωση της εγγύησης από την ημερομηνία που το πήρες.Εδώ δε συνέβει ποτέ κάτι τέτοιο και η υπόθεση βρωμάει άσχημα...

Δημοσ.

Όταν η αλλαγή δε συνοδεύεται από κανένα δελτίο αποστολής που να πιστοποιεί ότι την αλλαγή την έκανε η εταιρεία και όχι το κατάστημα δε γίνεται. Σε οποιαδήποτε αλλαγή και να κάνεις σε ελλατωματικό προϊόν αν τελικά σου το αλλάξουν συνοδεύεται με δελτίο αποστολής από την εταιρεία που στο άλλαξε και ανανέωση της εγγύησης από την ημερομηνία που το πήρες.Εδώ δε συνέβει ποτέ κάτι τέτοιο και η υπόθεση βρωμάει άσχημα...

Απορω ακομα γιατι το παιδευουμε αφου το θεμα τελειωσε και η εγγυηση δουλευει κανονικα.
Δημοσ.

Απορω ακομα γιατι το παιδευουμε αφου το θεμα τελειωσε και η εγγυηση δουλευει κανονικα.

Δεν απάντησα σε σένα φίλε μου όλα καλά δε το συνεχίζει κανείς απλά απαντάω σε κάποιον που απάντησε σε σχόλιο δικό μου. :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν απάντησα σε σένα φίλε μου όλα καλά δε το συνεχίζει κανείς απλά απαντάω σε κάποιον που απάντησε σε σχόλιο δικό μου. :)

Ναι βρε καταλαβα. Γενικα το ειπα. Νασαι καλα. Καλη συνεχεια!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...