Aristomaxos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι και γιαυτο το λογο υπαρχει η εγγυηση.Επισης παω στοιχημα οτι το σαπακι που λες το προτιμησες επειδη θα ειχε τιμη χωμα,αλλιως θα το επαιρνες απο αλλου.Αρα παλι δεν στεκει το παραδειγμα που εχεις αναφερει. Έχεις δίκιο, γύρω στα 12 € είχε αν θυμάμαι καλά (3 χρόνια έχουν περάσει), Γερμανικό προϊόν. Ενώ μια θήκη για δίσκο IDE (εποχή 2006 περίπου) που την είχα πάρει 20€ από Cosmodata αποδείχθηκε σκυλί. Είδα ebw στο thread και είπα την εμπειρία μου, επειδή πρώτη φορά μου έτυχε ν' αγοράσω ηλεκτρονικό εξάρτημα και μετά από 10 ημέρες να είναι για τα σκουπίδια.
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχεις δίκιο, γύρω στα 12 € είχε αν θυμάμαι καλά (3 χρόνια έχουν περάσει), Γερμανικό προϊόν. Ενώ μια θήκη για δίσκο IDE (εποχή 2006 περίπου) που την είχα πάρει 20€ από Cosmodata αποδείχθηκε σκυλί. Είδα ebw στο thread και είπα την εμπειρία μου, επειδή πρώτη φορά μου έτυχε ν' αγοράσω ηλεκτρονικό εξάρτημα και μετά από 10 ημέρες να είναι για τα σκουπίδια. Ναι αλλα ειναι κατι που μπορει να τυχει απο οποιοδηπτε καταστημα γιαυτο αλλωστε και δινεται κατι που λεγεται εγγυηση(καλης λειτουργιας οπως ειναι το σωστο ονομα).
Aristomaxos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλα ειναι κατι που μπορει να τυχει απο οποιοδηπτε καταστημα γιαυτο αλλωστε και δινεται κατι που λεγεται εγγυηση(καλης λειτουργιας οπως ειναι το σωστο ονομα). Συμφωνώ, μόνο από εκεί μου έχει κάτσει στραβή, γι' αυτό ήμουν απότομος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Φέρνει και μερικά σαπάκια, αυτό νομίζω ! Δεν φταιει το μαγαζι επειδη πας και παιρνεις κινεζιες.Εχει και πραγματα με ονομα και κινεζικα.Ειναι σαν να μου λες εχω λαπτοπ 2000 ευρω και πηρα τροφοδοτικο no name που κανει για ολα τα λαπτοπ και δεν εδωσα κατι παραπανω να παρω κατι αλλο.Σορυ αλλα μην τα ριχνουμε ολα στο μαγαζι Το λεω γενικα ,και για εμενα το ebw χαλια ειναι .
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα. Μια μικρη ενημερωση. Το ebw χθες μου ειπε οτι παρελαβε αντικαταστατη ενα σφραγισμενο evga 850p2 και το εστειλαν χθες κιολας με γενικη. Σημερα θα ειναι στον χωρο μου οποτε επιτελους. Εντωμεταξυ οι περισσοτεροι υπαλληλοι ειναι ευγενικοι και προθυμοι να βοηθησουν. Τουλαχιστον ενα μπραβο σε αυτο. 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ηρθε το τροφο! Σφραγισμενο κανονικοτατα και με ολα τα καλωδια! Οπως πρεπει! Ευχαριστω για την βοηθεια σας και ευχαριστω και την Evga για το πολυ καλο support τους! 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ηρθε το τροφο! Σφραγισμενο κανονικοτατα και με ολα τα καλωδια! Οπως πρεπει! Ευχαριστω για την βοηθεια σας και ευχαριστω και την Evga για το πολυ καλο support τους!Όταν κάνεις αλλαγές και περνεις τελείως νέο τροφοδοτικό να ζητάς νέα απόδειξη με το καινούργιο serial για να έχεις την εγγύηση από αρχή 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 το ρωτησα και μου ειπαν οτι ισχυει η παλια! (9,5 χρονια ακομα) . Το εκανα register και στην evga και μου εβγαλε υπολοιπο 10 χρονια!
SpirosZ68 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μια φορά έχω αγοράσει από ebw και ήταν μια θήκη για εξωτερικό σκληρό δίσκο. Λοιπόν έβαλα το σκληρό στη θήκη και φυσικά η η θήκη μετά από κάποιες μέρες υπερθερμάνθηκε και ο σκληρός έγινε άχρηστος. Ποτέ ξανά αγορά από εκεί ! Καλά ξεμπερδέματα ... ο΄τι ναναι
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Όταν κάνεις αλλαγές και περνεις τελείως νέο τροφοδοτικό να ζητάς νέα απόδειξη με το καινούργιο serial για να έχεις την εγγύηση από αρχή Μα δεν μπορουν λεμε να του δωσουν νεα αποδειξη απο την στιγμη που δεν εισαγουν/φερνουν evga τροφοδοτικα Βασικα τωρα που το κοιταζω μονο no name τροφοδοτικα εχουν http://www.ebw.gr/anavathmisi-ektupwtika-diktuaka/anavathmisi-i-u/psu.html?p=2 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ησυχια τωρα , να βγει καλο αυτο να τελειωνουμε με την ολη ιστορια γιατι με κουρασε αφανταστα!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μα δεν μπορουν λεμε να του δωσουν νεα αποδειξη απο την στιγμη που δεν εισαγουν/φερνουν evga τροφοδοτικα Βασικα τωρα που το κοιταζω μονο no name τροφοδοτικα εχουν http://www.ebw.gr/anavathmisi-ektupwtika-diktuaka/anavathmisi-i-u/psu.html?p=2 Από την στιγμή που του πήρε από αυτούς μπορούν να κόψουν τιμολόγιο για την αντικατάσταση
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Από την στιγμή που του πήρε από αυτούς μπορούν να κόψουν τιμολόγιο για την αντικατάστασηRma στην evga εγινε και η evga εστειλε το προιον. Δεν το εστειλε το καταστημα. Απλα αυτοι βαλαν μεταφορικα...για να ειναι πιο ευκολο και οικονομικο για μενα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Rma στην evga εγινε και η evga εστειλε το προιον. Δεν το εστειλε το καταστημα. Απλα αυτοι βαλαν μεταφορικα...για να ειναι πιο ευκολο και οικονομικο για μενα.Από την στιγμή που ανέλαβε τι κατάστημα η Evga το έστειλε σε αυτούς με δελτίο αποστολής οπότε και αυτοί πρέπει να σου δώσουν κάποιο δελτίο να βεβαιώνεθ ότι το πήρες από αυτούς και δεν το έκλεψες 1
fallen4ngel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μα δεν μπορουν λεμε να του δωσουν νεα αποδειξη απο την στιγμη που δεν εισαγουν/φερνουν evga τροφοδοτικα Βασικα τωρα που το κοιταζω μονο no name τροφοδοτικα εχουν http://www.ebw.gr/anavathmisi-ektupwtika-diktuaka/anavathmisi-i-u/psu.html?p=2 Ή λέξη παραστατικά σου λέει κάτι; Με δελτίο παραλαβής τι πήραν από τον George με αποστολής το έστειλαν στην EVGA με αποστολής το πήραν και μετά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα