GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σας, ως δυστυχης κατοχος 3 τροφοδοτικων evga θελω να βρω μια λυση στο προβλημα μου! Λοιπον, ολα ξεκινησαν απο το ωραιο 750g2 που τοποθετησα στο pc:1 της υπογραφης μεχρι που μια μερα εκανε ενα μπαμ και κατεβασε τον γενικο απο το σπιτι. Αντικαταστηθηκε απο ενα 850p2 απο την evga μεσω του καταστηματος ebw.gr το οποιο παρουσιασε προβλημα (εκλεινε συνεχως υπο καποιον φορτο) και αντικατασταθηκε απο ιδιο (με ιδιο serial) το οποιο λειτουργησε μια μερα διχως κανενα προβλημα και απο σημερα αρχισαν τα οργανα! (Τα νευρα μου). Το δευτερο πλεον 850p2 αρχισε και αυτο να κλεινει με ιδια ακριβως συμπτωματα οπως το πρωτο 850. Σημειωνω οτι το συστημα εχει διπλοτσεκαρηστει με αλλο τροφοδοτικο (pc:2) και δεν παρουσιαζει κανενα απολυτως προβλημα! Και εδω ρωτω! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ? Μηπως το ebw.gr μου παιζει πουστιες? Σκεφτομαι να ζητησω τα χρηματα μου πισω να παω σε corsair (αληθεια λεω) Παιδια σοορυ για το μεγαλο ποστ αλλα τα φωτα σας πλιζ!
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για μένα το κυριότερο λάθος σου ήταν ότι αγόρασες απο το ebw. Είναι κυριολεκτικά το χειρότερο μαγαζί που υπάρχει. Λόγω του ότι η EVGA μεταφέρει τις αποθήκες τις αυτό το διάστημα, δεν δέχεται άλλα RMA για την Ευρώπη. Οπότε αναγκαστικά έχεις να κάνεις με το ebw. Το ότι το τροφοδοτικό ήρθε με ίδιο S/N λέει ότι απλά, ότι δεν στο άλλαξαν. Δεν γίνεται σε καμμία περίπτωση να έχουν ίδιο S/N... 8
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν σου εχει κοπει νεα αποδειξη για το νεο τροφοδοτικο που πηρες(το οποιο ειναι αρκετα ακριβοτερο απο το προηγουμενο που ειχες)οπως σου ειχαμε πει εδω μεσα να κανεις,τοτε την εκατσες την βαρκα. Το μονο θετικο της υποθεσης ειναι οτι επειδη οντως παιζει το παραπανω ενδεχομενο με τις αποθηκες της EVGA,και επειδη γενικα το EBW δεν εχει κατι αλλο αντιστοιχο τροφοδοτικο να σου δωσει,θα ειναι πιο ευκολο το πιστωτικο. Με λιγα λογια πηγαινε να κυνηγησεις το πιστωτικο(να τους το πεις ομως οτι οι αποθηκες της EVGA μεταφερονται μην σου πουν τιποτα οτι θα το στειλουν και περιμενεις τσαμπ),τωρα που ειναι ευκαιρια και μετα βλεπεις τι θα αγορασεις.Πιστωτικο εννοω επιστροφη χρηματων
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 καταλαβα! παιζει να μου το αλλαξουν οι ιδιοι με νεα αποδειξει με κατι αλλο? γινεται αυτο? ποπο εμπλεξα με τους μ@λ@κες! σωθηκαμε!
pano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ^Φίλε Γιώργο,επειδή δεν πολυθυμάμαι τι είχες γράψει την προηγούμενη φορά που παρουσιάστηκε το πρόβλημα,μήπως το pc το έχεις πάνω σε ups;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 οχι σε πολυπριζο ασφαλειας το εχω, αλλα θεμα με το ρευμα δεν εχω καθολου! θα ειχε παθει ζημια και το αλλο πισι! στο ιδιο σπιτι ειναι!
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Οχι αυτο ειναι φταιξιμο σου 90%. 10% φταιει το καταστημα που δεν το εκανε,αλλα δεν μπορουσε γιατι ουτως ή αλλως δεν εφερνε στην παρουσα φαση τροφοδοτικα evga(και αρα τι τιμη να χτυπησουν που δεν ξερουν),και το υπολοιπο 90% ειναι σε σενα γιατι στο ειχαμε αναφερει οταν ειχες ανοιξει το θεμα να πας επι τοπου και να τους πεις για νεα αποδειξη αφου πηρες νεο προιον(νεο προιον=νεα εγγυηση και νεα αξια),αλλα εσυ απο οτι φενεται το ξεχασες. Τωρα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στο καταστημα με οτι αποδειξη αγορας εχεις(μαλλον του προηγουμενου τροφοδοτικου)και αφου τους πεις τι συμβαινει με τις αποθηκες της Evga και οτι δεν γινεται να μεινεις 2μηνες χωρις τροφοδοτικο,να ζητησεις επιστροφη χρηματων οση ειναι η αξια του τροφοδοτικου απο την εταιρια,δηλαδη http://eu.evga.com/Products/Product.aspx?pn=220-P2-0850-X2 πραγμα που κλασσικα θα αρνηθει το καταστημα,ειδικα αφου δεν σου εχουν κοψει αποδειξη,και το μονο που μπορεις να τους πεις και να κανεις αν γινουν ολα αυτα ειναι να μιλησεις με συνηγορο .
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ερε τουστη μου! ερε γαμ@ το ebw ρε συ! θα τους πω τα χρηματα μου πισω αλλιως δεν ξερω και γω τι θα γινει! ερε ερε! ποπο με βλεπω στο τρεξιμο ειμαι και θεσσαλονικη! αθηνα ειναι το ebw
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ερε τουστη μου! ερε γαμ@ το ebw ρε συ! θα τους πω τα χρηματα μου πισω αλλιως δεν ξερω και γω τι θα γινει! ερε ερε! ποπο με βλεπω στο τρεξιμο ειμαι και θεσσαλονικη! αθηνα ειναι το ebw Δυστηχως μπορει να κατηγορεις αποκλειστικα το EBW αλλα το φταιξιμο δεν ειναι δικο τους 100%,και στο ειχαμε τονισει μαλιστα αρκετες φορες. Επισης αν αρχισεις τις φωνες και τις βρισιες δεν προκειται να πετυχεις τιποτα.Συγκεκριμενα ειναι τα πραγματα που πρεπει να πεις και να κανεις. 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 επικοινωνησα με ebw και μου ειπαν οτι αλλο serian εχουν στο συσστημα τους (πολυ κοντινο με το προηγουμενο) ...528 το προηγουμενο και ...229 το καινουριο. Το θεμα ειναι ομως οτι εχω το ...529 με το ιδιο προβλημα κκαι θα τους το στειλω πισω με γενικη οπως μου ειπαν, να παρω καινουριο. Ειπα για τις αποθηκες και μου λενε οτι απο αυτους δεχεται κανονικα rma η evga ενω απο ιδιωτες οχι!
Aristomaxos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μια φορά έχω αγοράσει από ebw και ήταν μια θήκη για εξωτερικό σκληρό δίσκο. Λοιπόν έβαλα το σκληρό στη θήκη και φυσικά η η θήκη μετά από κάποιες μέρες υπερθερμάνθηκε και ο σκληρός έγινε άχρηστος. Ποτέ ξανά αγορά από εκεί ! Καλά ξεμπερδέματα ... 1
pano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ^Συγνώμμη δεν κατάλαβα,σε τι φταίει το κατάστημα στην περίπτωσή σου; 2
Aristomaxos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ^Συγνώμμη δεν κατάλαβα,σε τι φταίει το κατάστημα στην περίπτωσή σου; Φέρνει και μερικά σαπάκια, αυτό νομίζω ! 1
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Φέρνει και μερικά σαπάκια, αυτό νομίζω ! Ναι και γιαυτο το λογο υπαρχει η εγγυηση.Επισης παω στοιχημα οτι το σαπακι που λες το προτιμησες επειδη θα ειχε τιμη χωμα,αλλιως θα το επαιρνες απο αλλου.Αρα παλι δεν στεκει το παραδειγμα που εχεις αναφερει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα