Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Γιαννη για ανταλλαγη αν παρεις yaris 1.3 μοντελο 2001 ισως γινει και χερι χερι , πηγαινε σε μαντρα . Φυσικα μπορεις και να το πουλησεις σε ιδιωτη οπως εγω αλλα θα παρει 2 μηνες + για να παρεις τα λεφτα που θες. Μονο yaris κοιτα τιποτα αλλο ( Γερμανικα με αυτοματο κιβωτιο ; Αν τα εμπιστευεσαι παρε ! ) Δεν εμπιστευομαι τα γερμανικα με ατματο κιβωτιο .Υaris του 2001 ειναι πολυ παλιο....Θα δοκιασω μονος μου να το πουλησω .εχει μπει στο car.gr απο χθες.
sam75 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δεν εμπιστευομαι τα γερμανικα με ατματο κιβωτιο .Υaris του 2001 ειναι πολυ παλιο....Θα δοκιασω μονος μου να το πουλησω .εχει μπει στο car.gr απο χθες. Παλιό αλλά Ιάπωνας πόσο το έβαλες ; βάλτο 500 παραπάνω θα φας τρελό παζάρι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Παλιό αλλά Ιάπωνας πόσο το έβαλες ; βάλτο 500 παραπάνω θα φας τρελό παζάρι. Για αυτο το εβαλα 4900 γιατι το ξερω το παζαρι .Αλλα 500 δεν θα πεσω.
sam75 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Για αυτο το εβαλα 4900 γιατι το ξερω το παζαρι .Αλλα 500 δεν θα πεσω. Δώρο την μεταβίβαση,αυτό έκανα κ εγώ 1
pigos23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μακρια απο το αυτοματο του yaris Αργες αλλαγες,αποτομη λειτουργια Οταν μιλαμε για αυτοματα αυτοκινητα πρωτα κοιταμε το κιβωτιο κ μετα ολα τα αλλα Εγω εψαχνα με test drive κοντα στον ενα χρονο πρωτου κατασταλαξω στο κιβωτιο που θα παρω
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μακρια απο το αυτοματο του yaris Αργες αλλαγες,αποτομη λειτουργια Οταν μιλαμε για αυτοματα αυτοκινητα πρωτα κοιταμε το κιβωτιο κ μετα ολα τα αλλα Εγω εψαχνα με test drive κοντα στον ενα χρονο πρωτου κατασταλαξω στο κιβωτιο που θα παρω Όταν λες αποτομη λειτουργια τι εννοεις ? Ποιο μικρο εχει καλυτερο αυτοματο ? Ποιο πηρες και τι χρονολογιας ?
pigos23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγω ειμαι χρηστης των dsg σε seat κ amt σε mitsubishi Επισης πολυ καλο ειναι το cvt που ειχα κανει test drive Καλυτερο ολων φυσικα το dsg αλλα ακριβο για το budget σου Αξιοπρεπεστατες λυσεις οι επομενες δυο που προτεινω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγω ειμαι χρηστης των dsg σε seat κ amt σε mitsubishi Επισης πολυ καλο ειναι το cvt που ειχα κανει test drive Καλυτερο ολων φυσικα το dsg αλλα ακριβο για το budget σου Αξιοπρεπεστατες λυσεις οι επομενες δυο που προτείνω Ποιο mitshubishi εχεις ?
pigos23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αποτομη λειτουργια εννοω την αισθηση σαν να κλωτσαει το αμαξι κατα την αλλαγη ταχυτητας οπως κ οι αψυχολογητες αλλαγες πχ σε μια ανηφορα αν μειωσεις γκαζι σε στενο Εχουμε στην οικογενεια mitsubishi colt και vw golf
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αποτομη λειτουργια εννοω την αισθηση σαν να κλωτσαει το αμαξι κατα την αλλαγη ταχυτητας οπως κ οι αψυχολογητες αλλαγες πχ σε μια ανηφορα αν μειωσεις γκαζι σε στενο Εχουμε στην οικογενεια mitsubishi colt και vw golf Πολύ καλο το colt αλλα ξεπερναει τις 6000 μεταχειρισμενο . Καλο ηταν και ένα αυτοματο Polo του 2006 που ηταν το πρωτο αυτοματο που πηρα και ...κολησα !!!
opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 παντως ρε παιδια, εγω παντα θα επιζητω να παρω χειροκινητο, για 3 λογους κυριως... 1)θελω να φρεναρω ΚΑΙ μηχανικα-με το μοτερ, και οχι μονο με το φρενο... επισης θελω να νοιωθω καλυτερα την οδηγηση. 2) κοστος αποκτησης και κοστος συντηρησης τραγικα χαμηλοτερα 3)πολυ πολυ λιγοτερες ζημιες... εχουμε τογιοτα με κοντα 350 χιλιαδες χλμ, ο συμπλεκτης παρα την ασχημη οδηγηση και τα απειρα φορτωματα που του κανουμε, ειναι σαν καινουργιος.... αντε να δω αξιοπιστο αυτοματο κιβωτιο χωρις προβλημα εστω και με τα μισα χλμ
pano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ^Έλα στην Αθήνα να σου δείξω ταξί με κανά κατομμύριο χλμ πάνω τους,χωρίς ζημιά στο σασμάν. 1
opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ^Έλα στην Αθήνα να σου δείξω ταξί με κανά κατομμύριο χλμ πάνω τους,χωρίς ζημιά στο σασμάν. δεν εχει να λεει τιποτα αυτο, ειδικα αν μιλαμε για τογιοτα ή μερκ... οσο και να σνομπαρετε τα χειροκινητα, θα ειναι παντα πιο αξιοπιστα απο τα αυτοματα, και εννοειται φθηνοτερα δεν εχει να λεει τιποτα αυτο, ειδικα αν μιλαμε για τογιοτα , σκοντα ή μερκ... οσο και να σνομπαρετε τα χειροκινητα, θα ειναι παντα πιο αξιοπιστα απο τα αυτοματα, και εννοειται φθηνοτερα
pano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 οσο και να σνομπαρετε τα χειροκινητα, Τι να κάνω λέει;; Πέρασα (δυστυχώς) αυτήν την ηλικία πλέον παλληκάρι μου,τώρα πλέον στ'@ρχ@δι@ μου είναι, όλα ''σίδερα'' τα βλέπω,μόνο να μη χαλάνε θέλω και τίποτα άλλο. 2
opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τι να κάνω λέει;; Πέρασα (δυστυχώς) αυτήν την ηλικία πλέον παλληκάρι μου,τώρα πλέον στ'@ρχ@δι@ μου είναι, όλα ''σίδερα'' τα βλέπω,μόνο να μη χαλάνε θέλω και τίποτα άλλο. για να μην χαλανε, πιθανοτερο ειναι να συμβει στο χειροκινητο κιβωτιο, αυτο λεω και εγω πολυ ψηλα στις επιλογες μου τον κανονα αξιοπιστια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα