Προς το περιεχόμενο

Μικρο Ι.Χ. με αυτοματο κιβωτιο μεχρι 5.000 ευρω

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το προσπαθησα φιλε μου σχεδον ενα μηνα αλλα σε αποστασεις ακομα και χωρις ιδιαιτερη κινηση εχει προβλημα .

Καλησπέρα κύριε Γιάννη. γραψε μου λίγο τα στοιχεία του αυτοκινήτου μπορεί να έχω κάποιον που ενδιαφέρεται.

Επίσης, παρτης ένα σμαρτ να ηρεμήσεις. Έχεις μπει σε κανένα; Πιστεύω ότι αν οδηγήσεις κανένα θα αλλάξεις γνώμη. Κάτοχος smart fortwo 700 turbo και mazda 3 mps που απολαμβάνει και τα δύο για άλλους λόγους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα κύριε Γιάννη. γραψε μου λίγο τα στοιχεία του αυτοκινήτου μπορεί να έχω κάποιον που ενδιαφέρεται.

Επίσης, παρτης ένα σμαρτ να ηρεμήσεις. Έχεις μπει σε κανένα; Πιστεύω ότι αν οδηγήσεις κανένα θα αλλάξεις γνώμη. Κάτοχος smart fortwo 700 turbo και mazda 3 mps που απολαμβάνει και τα δύο για άλλους λόγους.

Καλησπερα φιλε μου .Ενα Aygo του 2006 εχει .

Αντιγραφω την αγγελια που  ετομαζω

Χρώμα Γκρι ανθαρακί

Άδεια Κυκλοφορίας: 1/2006

Χιλιόμετρα: 142.000

Πληρωμένο σήμα 2016

ΚΤΕΟ για ενάμιση χρόνο ακόμα .

Το αμάξι έχει ελέγχει από μηχανικό και φανοποιό και είναι σε αρίστη κατάσταση ατρακαριστο .

Έχει ζάντες αλουμινίου . φώτα xenon και αισθητήρες παρκαρίσματος με οθόνη ενδείξεων και ηχητική προειδοποίηση . Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και a/c

Καινούργιοι υαλοκαθαριστήρες εμπρός και πίσω .

Δεν χρειάζεται ούτε ένα ευρώ για να κυκλοφορήσει για πολύ καιρό .

Κατανάλωσης ενός πόλης 7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα .

Θελει Yaris 1000αρακι  ,C1 ή Peygeot 107 1000αρακια  ή το πολυ Yaris 1.3

Ισως αδικα αλλα τα smart τα φοβαμαι .Το mazda 3 εχει πολυ μεγαλο ογκο  απο οτι ειδα .

Καλησπερα φιλε μου .Ενα Aygo του 2006 εχει .Θελει Yaris ,C1 ή Peygeot 107 1000αρακια ή το πολυ Yaris 1.3

Ισως αδικα αλλα τα smart τα φοβαμαι .

Αν μπορείς έστω σε ένα μήνυμα χρώμα χλμ και εξτρα συβ τιμή με μεταβίβαση κι αν έχει χτυπήματα κλπ.

Το σμαρτ οδήγησε το πρώτα. Είχα την ίδια ακριβώς άποψη. Είναι όμως άνετο αυτοκίνητο και σχεδόν αδύνατο να το βάλεις σε επικίνδυνη κατάσταση λόγω μικρής τελικής και πολλών ηλεκτρονικών. Αν πάρεις ένα με αερόσακο πλαϊνό δεν έχει θέμα ίσως είναι και πιο ασφαλές από aygo γιατί δεν έχει μηχανή μπροστά παρά μόνο ζώνη απορρόφησης. Μην το αποκλείεις πριν το οδηγήσεις.

Αν μπορείς έστω σε ένα μήνυμα χρώμα χλμ και εξτρα συβ τιμή με μεταβίβαση κι αν έχει χτυπήματα κλπ.

Το σμαρτ οδήγησε το πρώτα. Είχα την ίδια ακριβώς άποψη. Είναι όμως άνετο αυτοκίνητο και σχεδόν αδύνατο να το βάλεις σε επικίνδυνη κατάσταση λόγω μικρής τελικής και πολλών ηλεκτρονικών. Αν πάρεις ένα με αερόσακο πλαϊνό δεν έχει θέμα ίσως είναι και πιο ασφαλές από aygo γιατί δεν έχει μηχανή μπροστά παρά μόνο ζώνη απορρόφησης. Μην το αποκλείεις πριν το οδηγήσεις.

Σου εγραψα πιο πανω αναλυτικα στοιχεια ...Τιμη θα δουμε μεχρι το βραδυ τι θα βαλει .Πριν  6 μηνες το πηρε σχεδον 5000 και εχω κανει εγω με αυτο 700χλμ.

Σου εγραψα πιο πανω αναλυτικα στοιχεια ...Τιμη θα δουμε μεχρι το βραδυ τι θα βαλει .Πριν 6 μηνες το πηρε σχεδον 5000 και εχω κανει εγω με αυτο 700χλμ.

Δε τα είδα συγγνώμη θα το πω στη γνωστή μου. Ευχαριστώ

• Like 1

ενισχύω και εγω την αποψη περι smart... Μια χαρα ειναι για την Αθήνα + αν το μαθετε στο σπιτι δε θα κατεβαινετε απο αυτό λόγω της άνεσης που προσφέρει...

• Like 1

ενισχύω και εγω την αποψη περι smart... Μια χαρα ειναι για την Αθήνα + αν το μαθετε στο σπιτι δε θα κατεβαινετε απο αυτό λόγω της άνεσης που προσφέρει...

Ενα μειονεκτημα του ειναι οτι ειναι αυστηρα διθεσιο .

Πρώτα είχαμε τα αυτόματα, τωρα περάσαμε στις πολυθρόνες. Smart λεει... Όταν μιλήσετε γι αμάξια, πείτε μου :P :p

Γιάννη 1.0 Yaris δε θα πηγαινει βήμα, μη ξεχνάς την ενεργητική ασφάλεια

• Like 2

Πρώτα είχαμε τα αυτόματα, τωρα περάσαμε στις πολυθρόνες. Smart λεει... Όταν μιλήσετε γι αμάξια, πείτε μου :P :P

Γιάννη 1.0 Yaris δε θα πηγαινει βήμα, μη ξεχνάς την ενεργητική ασφάλεια

Το εχω σκεφετι κι αυτ Μαργαριτα .Αν ομως ειναι 1.3 αλλαζει .

• Like 1

Yaris νομιζω ειναι οτι πρεπει.εχει και χωρους αλλα και ασφαλεια.αφου μπορεις να παρεις και το 1.3 δεν υπαρχει λογος να πας στο 1.0.

Στην τελικη ρωτα καναν εμπορα να δωσεις το aygo ανταλλαγη

• Like 1

Γιαννη για ανταλλαγη αν παρεις yaris 1.3 μοντελο 2001 ισως γινει και χερι χερι , πηγαινε σε μαντρα . 

Φυσικα μπορεις και να το πουλησεις σε ιδιωτη οπως εγω αλλα θα παρει 2 μηνες + για να παρεις τα λεφτα που θες.

Μονο yaris κοιτα τιποτα αλλο ( Γερμανικα με αυτοματο κιβωτιο ; Αν τα εμπιστευεσαι παρε ! )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...