Προς το περιεχόμενο

Μικρο Ι.Χ. με αυτοματο κιβωτιο μεχρι 5.000 ευρω

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι κύριοι είστε τοσο αρνητικοί στο αυτόματο αμάξι? Ακομα και σε αυτο το θεμα σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω!!!

Ο άλλος λεει σαν επιχείρημα οτι το αυτόματο ειναι μπελάς και οτι δεν θα μπορει να νοικιάσει στις διακοπές της, γιατι μπορεί ετσι και μπορει αλλοιος. Μα ειναι δυνατόν.

Γιαννη παρε στο κορίτσι σου αυτόματο και μην φοβάσαι τιποτα. Η άποψη και αν κάποια μερα, κάποτε, (μπορεί και ποτέ) βρεθεί σε ωρα ανάγκης? ε αν ειναι μια φορα και τοσο αναγκη ας πάρει ταξί. 

Εχω στην κατοχή μου αυτοματο αυτοκίνητο (το δευτερο) και αν ξανα αγόραζα παλι αυτοματο θα έπαιρνα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι κύριοι είστε τοσο αρνητικοί στο αυτόματο αμάξι? Ακομα και σε αυτο το θεμα σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω!!!

Ο άλλος λεει σαν επιχείρημα οτι το αυτόματο ειναι μπελάς και οτι δεν θα μπορει να νοικιάσει στις διακοπές της, γιατι μπορεί ετσι και μπορει αλλοιος. Μα ειναι δυνατόν.

Γιαννη παρε στο κορίτσι σου αυτόματο και μην φοβάσαι τιποτα. Η άποψη και αν κάποια μερα, κάποτε, (μπορεί και ποτέ) βρεθεί σε ωρα ανάγκης? ε αν ειναι μια φορα και τοσο αναγκη ας πάρει ταξί. 

Εχω στην κατοχή μου αυτοματο αυτοκίνητο (το δευτερο) και αν ξανα αγόραζα παλι αυτοματο θα έπαιρνα.

Φιλε μου αυτό που εχω εγω τωρα (Honda CRV)  είναι το 5ο αυτοματο από το 2006 που πρωτοπηρα αυτοματο και φυσικα αν θα ξαναπερνα παλι αυτοματο θα επερνα !!!

Οποιος οδηγησει αυτοματο πολύ δυσκολα θα ξαναπαρει με μηχανικο κιβωτιο αν αγορασει αμαξι .

• Like 1

Καλό είναι να ξέρεις να οδηγείς και χειροκίνητο. Στην περίπτωση που συζητάμε τώρα εγώ κατάλαβα ότι αν χρειαστεί μπορεί να οδηγήσει χειροκίνητο οπότε ναι συμφωνώ, ας πάρει αυτόματο που νιώθει πιο άνετα.

• Like 2

Καλό είναι να ξέρεις να οδηγείς και χειροκίνητο. Στην περίπτωση που συζητάμε τώρα εγώ κατάλαβα ότι αν χρειαστεί μπορεί να οδηγήσει χειροκίνητο οπότε ναι συμφωνώ, ας πάρει αυτόματο που νιώθει πιο άνετα.

Δεν διαφωνω καθολου αλλα για να μαθει ενας νεος οδηγος να στέκεται καλα στο δρομο το αυτοματο είναι ευκολια .Κι εγω οδηγουσα 20 χρονια μηχανικο και φυσικα μπορω και τωρα αλλα ...άλλο πραγμα το αυτοματο .Δυσκολα θα βρεις καποιον που εχει οδηγσει αυτοματο και δεν του αρεσε.

Εχει και το αυτοματο τις ιδιορυθμιες του αλλα περιορισμένες και ευκολα προσαρμοσιμες .Μια μερα ο γιος μου που εχει Audi TT αναγκατηκε να παρει το δικο μου να παει στη δουλεια και το φοβοταν που όταν αφησεις το φρενο...τσουλάει .

• Like 1

Δεν διαφωνω καθολου αλλα για να μαθει ενας νεος οδηγος να στέκεται καλα στο δρομο το αυτοματο είναι ευκολια .Κι εγω οδηγουσα 20 χρονια μηχανικο και φυσικα μπορω και τωρα αλλα ...άλλο πραγμα το αυτοματο .Δυσκολα θα βρεις καποιον που εχει οδηγσει αυτοματο και δεν του αρεσε.

Εχει και το αυτοματο τις ιδιορυθμιες του αλλα περιορισμένες και ευκολα προσαρμοσιμες .Μια μερα ο γιος μου που εχει Audi TT αναγκατηκε να παρει το δικο μου να παει στη δουλεια και το φοβοταν που όταν αφησεις το φρενο...τσουλάει .

Εγώ έχω οδηγήσει αυτόματα σε πολύ μικρές αποστάσεις αλλά μου άρεσαν πολύ! Αν μπορέσω να πάρω άλλο αμάξι θα το σκεφτώ σοβαρά να πάρω αυτόματο! Απλά αυτό που είπα είναι ότι καλό είναι ένας οδηγός να μπορεί να οδηγήσει και με μηχανικό κιβώτιο, για περίπτωση που χρειαστεί!

• Like 1

Οχι να γίνουμε αμερικανακια και να μη ξέρουμε τι ειναι ο συμπλέκτης. Ας σοβαρευτούμε ρε παιδιά. Και εγω είχα αυτόματο 4 χρόνια και δε λέω ωραία ευκολία ηταν αλλα δε χάθηκε και ο κόσμος που ξαναπηρα χειροκίνητο.

Αλλα για εμένα ειτε αυτομάτο ειτε χειροκίνητο ειναι ακριβώς το ίδιο πραγμα-δε βλέπω καμία απολύτως διαφορα στην οδήγηση.

Το θέμα ειναι να ξερεις να τα οδηγήσεις και τα δυο και να μην εισαι κλεισμένος στο κουτι με τις παρωπίδες του αυτόματου. Και ναι αν ποτέ θελήσει να νοικιάσει θα εχει πρόβλημα οπως η ξαδέρφη μου απο τη Στοκχόλμη που πλήρωσε 100€ ανα ημέρα για αυτόματο καθώς τις φθηνές σειρές τις είχαν όλες χειροκίνητες και αναγκάστηκε να νοικιάσει Mercedes και μαλιςτα απο μεγαλη εταιρεία καθώς οι μικρές δεν ασχολούνται με τέτοιες πολυτέλειες.

Οχι να γίνουμε αμερικανακια και να μη ξέρουμε τι ειναι ο συμπλέκτης. Ας σοβαρευτούμε ρε παιδιά. Και εγω είχα αυτόματο 4 χρόνια και δε λέω ωραία ευκολία ηταν αλλα δε χάθηκε και ο κόσμος που ξαναπηρα χειροκίνητο.

Αλλα για εμένα ειτε αυτομάτο ειτε χειροκίνητο ειναι ακριβώς το ίδιο πραγμα-δε βλέπω καμία απολύτως διαφορα στην οδήγηση.

Το θέμα ειναι να ξερεις να τα οδηγήσεις και τα δυο και να μην εισαι κλεισμένος στο κουτι με τις παρωπίδες του αυτόματου. Και ναι αν ποτέ θελήσει να νοικιάσει θα εχει πρόβλημα οπως η ξαδέρφη μου απο τη Στοκχόλμη που πλήρωσε 100€ ανα ημέρα για αυτόματο καθώς τις φθηνές σειρές τις είχαν όλες χειροκίνητες και αναγκάστηκε να νοικιάσει Mercedes και μαλιςτα απο μεγαλη εταιρεία καθώς οι μικρές δεν ασχολούνται με τέτοιες πολυτέλειες.

Μια χαρα βρισκεις και μικρο αυτοματο αν το ψαξεις ...Ειχα νοικιασει Κρητη πριν κατι χρονια .Απλα το αυτοματο ειναι πιο ξεκουραστο μεσα στην πολη ειδικα.

για περίπτωση που χρειαστεί!

Επειδή ξαναβάζεις αυτο το ψευτοδίλημμα, ποια ειναι αυτη η περίπτωση? Οι ενοικίαση?

Η περίπτωση θα συμβεί 1 ή 2 φορές και λύση θα βρεθεί. Για ώρα ανάγκης υπάρχουν φίλοι, συγγενεις, ταξάκια, ΜΜΜ...

• Like 1

Μια χαρα βρισκεις και μικρο αυτοματο αν το ψαξεις ...Ειχα νοικιασει Κρητη πριν κατι χρονια .Απλα το αυτοματο ειναι πιο ξεκουραστο μεσα στην πολη ειδικα.

Σε τουριστικά μέρη βρίσκεις πιο εύκολα!

Επειδή ξαναβάζεις αυτο το ψευτοδίλημμα, ποια ειναι αυτη η περίπτωση? Οι ενοικίαση?

Η περίπτωση θα συμβεί 1 ή 2 φορές και λύση θα βρεθεί. Για ώρα ανάγκης υπάρχουν φίλοι, συγγενεις, ταξάκια, ΜΜΜ...

Ε για μια ώρα ανάγκης νομίζω ότι καλό είναι να μπορείς να το οδηγήσεις. Μπορείς να δώσεις εξετάσεις με αυτόματο;

Ε για μια ώρα ανάγκης νομίζω ότι καλό είναι να μπορείς να το οδηγήσεις. Μπορείς να δώσεις εξετάσεις με αυτόματο;

μπορείς να δώσεις.! αλλά μετά σου δίνεται δίπλωμα για αυτόματο. μπορεί και να κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος αλλά έτσι θυμάμαι από μια συζήτηση που είχα!

• Like 1

μπορείς να δώσεις.! αλλά μετά σου δίνεται δίπλωμα για αυτόματο. μπορεί και να κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος αλλά έτσι θυμάμαι από μια συζήτηση που είχα!

Ναι ετσι ειναι και υπαρχουν λιγες σχολες με αυτοματα .Δεν μπορεις ομως να οδηγησεις μηχανικο .

• Like 1

Η ενοικίαση δεν είναι καν πρόβλημα. Ακριβώς επειδή "εκεί έξω" είναι πιο διάσημα τα αυτόματα, τα προσφέρουν και οι περισσότερες εταιρείες. Οπότε απλά νοικιάζει αυτόματο, θα βρει σίγουρα.

Εάν όμως σε μία εκδρομή στα κατσάβραχα (hikking) στραμπουλήξει το πόδι ο οδηγός, καλό ποδαρόδρομο μετά, και ο άλλος φορτωμένος στην πλάτη, μιας και δε θα μπορεί να περπατήσει. :P

Κανείς δεν έγραψε ότι είναι κακό να έχεις αυτόματο. Όλοι λέμε ότι είναι κακό να μην ξέρεις να οδηγείς μηχανικό σε μία χώρα που 29 / 30 αμάξια είναι τέτοια. Εάν ξέρεις - μπορείς, έστω και χωρίς ιδιαίτερη άνεση, πάρε ό,τι σε βολεύει, ακόμα και σε μία ώρα ανάγκης θα βολευτείς κουτσά στραβά.

• Like 2

• Moderators

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το "δεν το έχει με τίποτα". Τι είναι, περιορισμένης κινητικότητας ή δεν μπορεί να συλλάβει την ιδέα; Όλα στο μυαλό είναι και όλα μαθαίνονται και συνηθίζονται. Τι είμαστε να πετάμε χιλιάρικα στην πρώτη δυσκολία;

Εδώ φίλη, που όχι μόνο δεν ''το έχει" με τις ταχύτητες, αλλά με την οδήγηση γενικότερα, μια χαρά με manual κυκλοφορεί εδώ και 5 χρόνια.

Έχει αλλάξει και 2 αυτοκίνητα κιόλας (Yaris ΙΙ fl - C3 fl). Παρ' όλο που ξεκινάει πάντα σαν Σουμάχερ (γιατί φοβάται μη σβήσει) και ακόμα και σε Αττική Οδό δεν βάζει πάνω από 4η σχέση (στην πόλη μέχρι 3η - το Yaris είχε και 6 πανάθεμά την), μια χαρά τη δουλειά της κάνει. Την επαινώ που δεν το παράτησε για να ψάξει για "κάνα αυτόματο". :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...