Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γιαννη παρε αυτοματο Aygo MMT ή καποιο απο τα Γαλλικα αδερφάκια του. Παει λιγο πιο νωχελικα απο το χειροκίνητο αλλα ισως την βοηθήσει. Αν και ισως να μην ειναι οι ταχύτητες μονο το πρόβλημα της. Απορώ τι εκανε ο εκπαιδευτης της και πως κατάφερε να δωσει για εξετάσεις.... Ναι κοιταω και για Aygo και τα αδερφακια του C1 και Peugeot 107 Για μενα που το ειχα το απολυτο μικρομεσαιο αυτοματο είναι το Jazz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπαρχει jazz μεχρι 5 χιλιαρικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπαρχει jazz μεχρι 5 χιλιαρικα? Από ότι ειδα με πανω από 5300-5500 μοντελλα του 2005 αλλα...Honda !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν δεις για Smart for2 μόνο σε 1000αρι για σιγουριά. Επίσης πρόχειρα στο μυαλό μου έρχονται τo For4 καθώς και το Mitsubishi Colt. Πρακτικά το ίδιο αμάξι με αυτόματο σειριακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Από ότι ειδα με πανω από 5300-5500 μοντελλα του 2005 αλλα...Honda !!! Αφού βρίσκεις αυτό που θέλεις με 5300-5500 δεν μπορείτε να τα βρείτε κάπου στη μέση να πάρεις ένα τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Θα δουμε τις επομενες μερες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τα peugeot ακούγεται ότι σε θέμα ηλεκτρολογικά έχουν πολλά ψυχολογικά θεματάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ποσα αμαξια αγοραζεις τον χρονο ρε φιλε.Χαχαχα Λογικα εχεις παιδια εε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ποσα αμαξια αγοραζεις τον χρονο ρε φιλε.Χαχαχα Λογικα εχεις παιδια εε? Ενα αγορασα...Ναι εχω τρια ...Κορη 29 και γιος 24 με Audi TT εδω και 3 χροονια παλια και η μικρη με το Augo . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καταλαβα ,λεω και εγω,να τα χαιρεσε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ωχ ρε Γιαννη μπελαδες... Δε τη βαζεις να κανει μερικα ακομα μαθήματα με το δάσκαλο προτου πάρει αυτοματο; γιατι απαξ και μαθεις εξαρχης σε αυτόματο ειναι ζορικα τα πραγματα (π.χ. σε μια ωρα αναγκης που πρεπει να οδηγήσεις χειροκινητο ή σε διακοπες που θα πρεπει να νοικιάσει θα πληρωσει διπλα λεφτα για να βρει αυτοματο-αν βρει) Διθυρο ή τετράθυρο ειναι το Αυγό; Γιατι ενα τετράθυρο μικρο δεκαετίας ψάχνω και εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ωχ ρε Γιαννη μπελαδες... Δε τη βαζεις να κανει μερικα ακομα μαθήματα με το δάσκαλο προτου πάρει αυτοματο; γιατι απαξ και μαθεις εξαρχης σε αυτόματο ειναι ζορικα τα πραγματα (π.χ. σε μια ωρα αναγκης που πρεπει να οδηγήσεις χειροκινητο ή σε διακοπες που θα πρεπει να νοικιάσει θα πληρωσει διπλα λεφτα για να βρει αυτοματο-αν βρει) Διθυρο ή τετράθυρο ειναι το Αυγό; Γιατι ενα τετράθυρο μικρο δεκαετίας ψάχνω και εγω... Μπελαδες δεν θα πει τιποτα αλλα είναι τοσο αρνητικη που πιστευω είναι θεμα σφαλειας και δεν θελω να πιεσω.Κι εγω μηχανικο θα ηθελα να οδηγει αλλα....Μετα ας επερνε αυτοματο όπως εγω. Διθυρο είναι και του εχω βαλει και αισθητήρες παρκαρίσματος και φωτα xenon αλλα 130 ευρω.Δωρο της μεγαλης αδερφης όταν το πηρε.Βιαστηκε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Από όσο κατάλαβα το αμάξι είναι brand new η μετατροπή του σασμάν σε αυτόματο να υποθέσω πάει πολύ? Αν και το χειροκίνητο είναι πιο σωστό δεν σε προδίδει ποτέ σε προσπέραση ή κάτι υπερβολικά απότομο που θα θες να κάνεις.Άμα απλά το αμάξι το πηγαίνει και φτιάχνεις φραπεδάκι δεν είναι κατι θα βρει το σημείο επαφής μικρό το κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Από όσο κατάλαβα το αμάξι είναι brand new η μετατροπή του σασμάν σε αυτόματο να υποθέσω πάει πολύ? Συνήθως για τέτοιες μετατροπές συμφέρει να πουλήσεις το δικό σου και να αγοράσεις ένα άλλο με τον εξοπλισμό που θέλεις. Θέλει χιλιάρικα μία τέτοια μετατροπή. Λιγότερα λεφτά λοιπόν χάνεις αν το δώσεις όπως είναι και πάρεις ένα άλλο αυτόματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Από όσο κατάλαβα το αμάξι είναι brand new η μετατροπή του σασμάν σε αυτόματο να υποθέσω πάει πολύ? Αν και το χειροκίνητο είναι πιο σωστό δεν σε προδίδει ποτέ σε προσπέραση ή κάτι υπερβολικά απότομο που θα θες να κάνεις.Άμα απλά το αμάξι το πηγαίνει και φτιάχνεις φραπεδάκι δεν είναι κατι θα βρει το σημείο επαφής μικρό το κακό Συνήθως για τέτοιες μετατροπές συμφέρει να πουλήσεις το δικό σου και να αγοράσεις ένα άλλο με τον εξοπλισμό που θέλεις. Θέλει χιλιάρικα μία τέτοια μετατροπή. Λιγότερα λεφτά λοιπόν χάνεις αν το δώσεις όπως είναι και πάρεις ένα άλλο αυτόματο. Πριν παρω αυτοματο ειχα το avensis του 2000 και ειχα ρωτησει και πηγαινε πανω από 6-7 χιλιαδες ευρω μετατροπή .Ασυμφορη εντελως.Δεν αλλαζει μονο το κιβωτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα