Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για πειτε γνωμες ... Μεχρι 5000 ευρω max και απο 1000-1300 κυβικα . Η πρωτη σκεψη ειναι το Yaris 1.3 αλλα διαβασα οτι τα αυτοματα κιβωτια μεχρι το 2009 ειχαν προβληματα και τα μοντελα μετα το 2009 ξεφευγουν σε τιμη. Τα smart πολλα αλλα δεν ξερω αν εχω δικιο τα φοβαμαι .
tsourakis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γιατί δεν κοιτάς για κάποιο Honda jazz 1300αρι; Το μόνο θέμα είναι ότι δεν είναι και πολύ μικρό σαν τα yaris...Κατά τ'αλλα έχω ακούσει καλά λόγια. Τα smart δεν είναι και τόσο τραγικά από θέμα ασφάλειας σε σχέση με τα σύγχρονα μικρά αμάξια πόλης. Αν δηλαδή πέσει πάνω σου κανένα τζιπ και στις δύο περιπτώσεις η ζημιά θα είναι μεγάλη. Έχουν καλο σκελετό που θα αντεξει αλλά σε κάποιο δυνατό τρακάρισμα μετά πάνε για απόσυρση... Για την κόρη;
sakinor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Θα ελεγα και το jazz νομιζω με το cvt κιβωτιο. Μετα κανα polo 1200αρι με dsg?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γιατί δεν κοιτάς για κάποιο Honda jazz 1300αρι; Το μόνο θέμα είναι ότι δεν είναι και πολύ μικρό σαν τα yaris...Κατά τ'αλλα έχω ακούσει καλά λόγια. Τα smart δεν είναι και τόσο τραγικά από θέμα ασφάλειας σε σχέση με τα σύγχρονα μικρά αμάξια πόλης. Αν δηλαδή πέσει πάνω σου κανένα τζιπ και στις δύο περιπτώσεις η ζημιά θα είναι μεγάλη. Έχουν καλο σκελετό που θα αντεξει αλλά σε κάποιο δυνατό τρακάρισμα μετά πάνε για απόσυρση... Για την κόρη; Μακρι να εβρσκα Jazz σε τετοια τιμη .Το ειχα και είναιοτι πιο ακλο υπαρχει αλλα κρατανε τιμη.Ναι για την κορη γιατι με τις ταχύτητες δεν τα παει καλα ... Θα ελεγα και το jazz νομιζω με το cvt κιβωτιο. Μετα κανα polo 1200αρι με dsg? Και το polo Νομιζω κραταει τιμη...
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μακρι να εβρσκα Jazz σε τετοια τιμη .Το ειχα και είναιοτι πιο ακλο υπαρχει αλλα κρατανε τιμη.Ναι για την κορη γιατι με τις ταχύτητες δεν τα παει καλα ... Και το polo Νομιζω κραταει τιμη... Μήπως να της έδινες το δικό σου;! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μήπως να της έδινες το δικό σου;! Το οδηγησε προχθες πιο ευκολα από το Aygo λογω αυτοματου κιβωτιου !!!Αλλα είναι πουλμαν σε σχεση με το Aygo . 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το οδηγησε προχθες πιο ευκολα από το Aygo λογω αυτοματου κιβωτιου !!!Αλλα είναι πουλμαν σε σχεση με το Aygo . Είναι για αυτή που έχει το aygo; Και το aygo θα το πουλήσεις;
Haldol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω ότι καλύτερα είναι να μάθει τις ταχύτητες, παρά να επαναπαυτεί στο αυτόματο. Θα δυσκολευτεί λίγο αλλά θα το καταφέρει. Δεν ήμαστε ΗΠΑ, όπου όλα είναι αυτόματα οπότε δε πειράζει. Εάν μία φορά χρειαστεί να οδηγήσει μηχανικό κιβώτιο τι θα κάνει, την προσευχή της; Καλά & χρυσά τα αυτόματα, βολεύουν (ιδίως σε πόλη μέσα). Αλλά όχι σε μία χώρα που το 90% των αυτοκίνητων έχουν μηχανικό κιβώτιο να μην μπορείς να οδηγήσεις ένα τέτοιο. Άμα μπορείς, πάρε ό,τι θέλεις για να σε βολεύει. Το θέμα είναι να μπορείς να κουμαντάρεις τον πιο συχνό τύπο οχήματος όμως. Θα ελεγα και το jazz νομιζω με το cvt κιβωτιο. Μετα κανα polo 1200αρι με dsg? Που ακριβώς υπάρχει Polo 1.2 TSI + DSG με 5.000€; Να το πάρω χτες αν είναι. Περίπου τόσα πιάνει το δικό μου Polo, προηγούμενης γενιάς, 1.4 ατμόσφαιρα με μηχανικό κιβώτιο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω ότι καλύτερα είναι να μάθει τις ταχύτητες, παρά να επαναπαυτεί στο αυτόματο. Θα δυσκολευτεί λίγο αλλά θα το καταφέρει. Δεν ήμαστε ΗΠΑ, όπου όλα είναι αυτόματα οπότε δε πειράζει. Εάν μία φορά χρειαστεί να οδηγήσει μηχανικό κιβώτιο τι θα κάνει, την προσευχή της; Καλά & χρυσά τα αυτόματα, βολεύουν (ιδίως σε πόλη μέσα). Αλλά όχι σε μία χώρα που το 90% των αυτοκίνητων έχουν μηχανικό κιβώτιο να μην μπορείς να οδηγήσεις ένα τέτοιο. Συμφωνω απολυτα αλλα βλεπω ότι εχει μεγαλο πρόβλημα και με αυτοματο θα ηταν πιο ευκολα να μαθει να "στεκετε" στον δρομο και μετα με δυο τρια μαθηματα θα μαθει και το μηχανικο Είναι για αυτή που έχει το aygo; Και το aygo θα το πουλήσεις; Δεν βλεπω άλλη λυση δυστυχως....Εχει κανει 700 χλμ μονο.Τα 650 από μενα . 1
aGka8l Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γιάννη , σκεψου να κάνεις τραμπα το aygo με αυτόματο aygo ή για micra μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ , αν της πάρεις smart θα της το παίρνετε όλοι και θα μένει χωρίς αμάξι.. Πάντως λίγο υπομονή θέλει και θα μάθει έτσι είχα απελπιστει και γω με την αδερφή μου όταν της μαθαινα μετά από 10 χρόνια που αραχνιαζε το δίπλωμα της και σκεφτόμουν για αυτόmato, τελικά τα κατάφερε 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γιάννη , σκεψου να κάνεις τραμπα το aygo με αυτόματο aygo ή για micra μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ , αν της πάρεις smart θα της το παίρνετε όλοι και θα μένει χωρίς αμάξι.. Πάντως λίγο υπομονή θέλει και θα μάθει έτσι είχα απελπιστει και γω με την αδερφή μου όταν της μαθαινα μετά από 10 χρόνια που αραχνιαζε το δίπλωμα της και σκεφτόμουν για αυτόmato, τελικά τα κατάφερε Το θεμα είναι φιλε μου να μην αραχνιασει τοσα χρονια το διπωμα και να σαπιζει και να πληρωνω ένα αμαξι που καθεται.
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το χει τόσο ανάγκη το αμάξι και τόση σκοτούρα για να μάθει να οδηγάει; ο αδερφός μου έβγαλε στα 19, το παιδι δεν το είχε και το ήξερε, τώρα είναι 25 και το αμάξι που του δώσανε ούτε 10 χιλιομετρα το μηνα δεν κάνει ούτε να παρκάρει δεν μπορεί δεν το χει με την καμια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το χει τόσο ανάγκη το αμάξι και τόση σκοτούρα για να μάθει να οδηγάει; ο αδερφός μου έβγαλε στα 19, το παιδι δεν το είχε και το ήξερε, τώρα είναι 25 και το αμάξι που του δώσανε ούτε 10 χιλιομετρα το μηνα δεν κάνει ούτε να παρκάρει δεν μπορεί δεν το χει με την καμια. Το εχει αναγκη για πηγαινε ελα στον ΗΣΑΠ να παρει τον ηλεκτρικο για την δουλεια .Μπορει να είναι μονο 19 αλλα είναι στο 3ο εξαμηνο στο Παντειο αλλα εργαζεται 5 μηνες τωρα .
lary7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γιαννη παρε αυτοματο Aygo MMT ή καποιο απο τα Γαλλικα αδερφάκια του. Παει λιγο πιο νωχελικα απο το χειροκίνητο αλλα ισως την βοηθήσει. Αν και ισως να μην ειναι οι ταχύτητες μονο το πρόβλημα της. Απορώ τι εκανε ο εκπαιδευτης της και πως κατάφερε να δωσει για εξετάσεις.... 1
Haldol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Σκούτερ; Ίσα - ίσα που εντός λεκανοπεδίου και κοντά σε ΗΣΑΠ θα βολέψει πολύ περισσότερο (μικρότερος όγκος). Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που πάω στον ΗΣΑΠ με το αυτοκίνητο (όταν ανεβαίνω Αθήνα) μου παίζουν τα νεύρα μέχρι να παρκάρω. Εξαίρεση μερικοί παρακμιακοί σταθμοί (π.χ. ΚΑΤ) που δε πατάει ούτε γάτα και βρίσκεις κι απ' έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα