Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά αυτή η επίστρωση φεύγει ψιλό-εύκολα εάν καθαρίζεται συχνά η οθόνη με μη κατάλληλα πανάκια ή διαφορα καθαριστικά που ήταν για απλές lcd. 

(και όχι μονο στα macbook αλλα και σε ότι άλλο έχει αυτήν την επίστρωση antiglare (παράδειγμα αρκετές φωτογραφικές που έχουν τέτοιου είδους επίστρωση στις οθόνες τους εμφανίζουν πολύ γρήγορα το πρόβλημα λόγο τριβής κλπ)

Στα macbook αλλάζουν όλη την οθόνη γιατί είχε γινει πολύ μεγάλο θέμα στο παρελθόν από τα πρώτα retina που είχαν βγει και εμφάνιζαν το θέμα αυτό κυρίως γιατί η οθόνη ακουμπούσε το πληκτρολόγιο. 

Φαντάζομαι όχι. Εγω πάντως χρησιμοποιούσα ντουκόχαρτο για το καθάρισμα.

Αφού δεν έβαζες και αλοιφαδορο πάλι καλα!

Στα σοβαρά όμως την καθάριζες με άκυρα πανιά ή τίποτε άλλο ή απλα και μονο στα σημεία που την ακούμπαγες συχνά από το άνοιξε-κλείσε ?

Δημοσ.

Πως είναι δηλαδή το "άκυρο" πανί; Μη τρελαθούμε παιδιά, και μη μας πιάνει φρενίτιδα!

Είπαμε ένα κατασκευαστικό πρόβλημα είναι γιαυτό και ξεφλουδίζει, και αυτό είναι ο λόγος που το αναγνωρίζει η Apple και το καλύπτει.

Υπό νορμάλ συνθήκες ούτε το πανί παίζει ρόλο, ούτε το χαρτομάντιλο, ούτε το καθαριστικό LCD (το ντουκόχαρτο και το υδροχλωρικό οξύ σίγουρα παίζουν από την άλλη! :-D :-D :-D ).

• Like 1
Δημοσ.

Πως είναι δηλαδή το "άκυρο" πανί; Μη τρελαθούμε παιδιά, και μη μας πιάνει φρενίτιδα!

Είπαμε ένα κατασκευαστικό πρόβλημα είναι γιαυτό και ξεφλουδίζει, και αυτό είναι ο λόγος που το αναγνωρίζει η Apple και το καλύπτει.

Υπό νορμάλ συνθήκες ούτε το πανί παίζει ρόλο, ούτε το χαρτομάντιλο, ούτε το καθαριστικό LCD (το ντουκόχαρτο και το υδροχλωρικό οξύ σίγουρα παίζουν από την άλλη! :-D :-D :-D ).

Σίγουρα αλλά θα βοηθούσε εαν έλεγες πως και με τι καθάριζες την οθόνη του / κάθε πόσο κλπ για να ξέρουμε τι να αποφύγουμε.

Όλοι κατασκευαστικό πρόβλημα το λένε αλλά υπάρχει από τα μοντέλα του 2012 και δεν παρουσιάζεται σε όλα, άρα ίσως μερικοί κάνουν κάτι που να επιταχύνει το πρόβλημα.

Τι ημ/νια κατασκευής έχει το macbook? Πίστευα οτι έχει λυθεί το θέμα στα 2015 μοντέλα αλλά όπως φαίνεται...

Δημοσ.

εγω αγορασα το 13 retina μελβουρνη απο apple Δεκεμβριο 2013 και εχω το ιδιο προβλημα  ..λετε να φταιει το μεταξωτο σωβρακο που χρησιμοποιουσα??

λετε να μπορω να μπω στο προγραμμα αλλαγης ??

Δημοσ.

Εξαρτάται με τι κινήσεις την καθάρισες και κάθε ποσο, επίσης αν είχες φάει γίγαντες και η Αφροδίτη ήταν στον Σκορπιό κανει διαφορά.

Σε καλύπτει κανονικά φιλε μου, πήγαινε το άμεσα όμως διότι όπως μου είπαν στο σέρβις "δε θα ισχύει για πάντα η ανάκληση" και ειναι κρίμα να το χάσεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτοιμο, αλλάξανε όλη την οθόνη μαζι με το top back case και ειναι μια χαρά. Ελπίζω αν ξαναξεφλουδίσει να ισχύει ακόμα η ανάκληση.

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 2
Δημοσ.

Έτοιμο, αλλάξανε όλη την οθόνη μαζι με το top case και ειναι μια χαρά. Ελπίζω αν ξαναξεφλουδίσει να ισχύει ακόμα η ανάκληση.

Φαντάζομαι εννοείς μαζί με το back case της οθόνης γιατί το top case είναι το μέρος του πληκτρολογίου στα mac

Δημοσ.

Έτοιμο, αλλάξανε όλη την οθόνη μαζι με το top case και ειναι μια χαρά. Ελπίζω αν ξαναξεφλουδίσει να ισχύει ακόμα η ανάκληση.

Eίχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μου  αλλάξανε όλη την οθόνη μαζι με το top case στην istorm.

Δημοσ.

Έχω το ίδιο macbook pro 2015 και μου έχει φύγει κι εμένα το μαύρο αραιά γύρω από την οθόνη. Βασικά μόνο την μέρα φαίνεται κι αυτό αν το κοιτάξεις από πλάγια. Ίσως αν είχα κάποιο ακόμα υπολογιστή mac για να κάνω την δουλιά μου κι έμενα σε κάποιο αστικό κέντρο να το πήγαινα για αλλαγή.

Εφόσον όμως δεν επηρεάζει την οθόνη η την κάμερα δεν καίγομαι. Καλά έκανες όμως και το ανάρτησες.

Δημοσ.

Έχω το ίδιο macbook pro 2015 και μου έχει φύγει κι εμένα το μαύρο αραιά γύρω από την οθόνη. Βασικά μόνο την μέρα φαίνεται κι αυτό αν το κοιτάξεις από πλάγια. Ίσως αν είχα κάποιο ακόμα υπολογιστή mac για να κάνω την δουλιά μου κι έμενα σε κάποιο αστικό κέντρο να το πήγαινα για αλλαγή.

Εφόσον όμως δεν επηρεάζει την οθόνη η την κάμερα δεν καίγομαι. Καλά έκανες όμως και το ανάρτησες.

Επειδή έκανα την ίδια ερώτηση στο σέρβις, τύπου: είναι πολύ λίγο και μόνο στο besel, αξίζει να το φέρω;

Η απάντηση που πήρα ήταν: να το φέρετε οπωσδήποτε διότι σταδιακά θα ξεφλουδίσει σε πολλά σημεία και τότε μπορεί να έχει σταματήσει το πρόγραμμα ανάκλησης!

Πάρε μια ιδέα του πως μπορεί να καταλήξει να γίνει http://appleinsider.com/articles/15/10/17/apple-activates-quality-program-for-retina-macbook-coatings

Γνώμη μου είναι να το στείλεις άμεσα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...