Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος το laptop εχει εμφανίσει ενα ξεβάψιμο στο πάνω μέρος της οθόνης (εκεί που ειναι η κάμερα) και λιγότερο στα πλαϊνά. Αν και ειναι μόνο στα besels και όχι στο viewable area του LCD ειναι ενοχλητικό.

Βρήκα οτι υπάρχει προγραμμα αντικατάστασης απο την Apple και ισχύει και για τα μηχανήματα που ειναι εκτός ετήσιας εγγύησης και ισχύει μέχρι 16/10/2016 http://iphone.appleinsider.com/articles/15/10/17/apple-activates-quality-program-for-retina-macbook-coatings .

Γνωρίζει κανένας κάτι ή είχε παρόμοιο πρόβλημα, με ποιον επικοινώνησε, κλπ και αν το καλύψανε;

Δημοσ.

Document ή Infoquest, με αυτή την σειρά προτίμησης. Είναι υποχρεωμένοι να το καλύψουν εφόσον το σειριακό σου ανήκει στο πρόγραμμα. Απ' όσο γνωρίζω, γίνεται αλλαγή όλου του πάνω καπακιού, μιας και το γυαλί είναι κολλημένο...

Αύριο, τηλέφωνο κιόλας...

Δημοσ.

Καλά έχεις δωρεάν κάλυψη και το σκέφτεσαι;; αύριο παίρνεις τηλ document για να προλάβεις.. μην τους φοβάσαι καθόλου είναι επαγγελματίες στην δουλειά τους συνήθως τα πάνε εξωτερικό στην ίδια την αππλε να τα φτιάξουν..

Δημοσ.

Ειμαι Κύπρο αυτή την περίοδο οποτε πρέπει να μιλήσω με την εδω αντιπροσωπεία (νομίζω ειναι infoquest και εδω). Το θέμα ειναι το γνωρίζουν ή θα με πρήξουν να εξηγώ κλπ κλπ. Επίσης υπάρχει πουθενά ποια serials ανήκουν στο προγραμμα;

Κάποιος που να αντιμετώπισε το ιδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Προφανώς ειναι ελαττωματικό το coating. Αν φύγει θα το το καταλάβεις! Τι το κανει να φεύγει, φανταζομαι το σκούπισμα κλπ οποιοδήποτε είδος τριβής.

Δημοσ.

Το έδωσα σήμερα και θα το εχω σε 3-4 μερες. Θα αλλάξουν όλη την οθόνη (και το case) με καινούρια.

Άσχετο αλλά με isquare που μίλησα στο ηχητικό που εχει στην αρχή τονίζει οτι τα μηχανήματα που ειναι αγορασμένα απο Ευρώπη καλύπτονται απο 2 χρόνια εγγύηση πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η κοπέλα που μίλησα, σε αντίθεση με τον ενα χρόνο που ισχύει με αυτα που ειναι αγορασμένα απο Αμερική. Πράγματι στο MacBook Air που είχα πριν μου είχαν καλύψει αλλαγή μπαταρίας στον 1.5 χρόνο.

Δημοσ.

ξερεις αν η νεα οθονη ειναι ακριβς ιδια με αυτη που εχεις τωρα δηλαδη θα βγαλει παλι στο μέλλον θεμα η οχι αραγε?

στο support της  apple παντως που κοιταγα σημερα ολοι λενε αυτο γινεται απο τα πανιά και τα διαφορα καθαριστικά spray 

Δημοσ.

Στα συγκεκριμένα μηχανήματα η επίστρωση μπροστά δεν είναι γυαλί αλλά οργανικό υλικό το οποίο είναι ευαίσθητο στα υγρά καθαριστικά τα οποία το ποτίζουν και τελικά ξεκολλάει.

Παλαιότερα υπήρχε θέμα για να το καλύψει η apple.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...